3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 10:15

8.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov se bodově chytil, když doma zdolal Uherský Brod


Branky


55. A. Krč , 63. J. Javůrek , 81. A. Krč
7

Soutěž MSFL má za sebou již osmé kolo. Poprvé bodově zaváhala první Kroměříž, které remizovala na hřišti béčka Slovácka. Uničov se potřeboval bodově chytit a na domácím hřišti to zvládl, když porazil Uherský Brod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Uničov chtěl v neděli dopoledne prolomil sérii nezdarů v MSFL, když si v pěti zápasech po sobě nepřipsal výhru.

Úvodní poločas ale příliš fotbalové krásy nepobral a ani jeden z týmů si nevytvořil žádnou šanci.

Jediným zajímavým momentem byl souboj domácího Koutného s jedním ze soupeřů, po kterém viděl žlutou kartu, ale její barva mohla být také červená. Naštěstí pro Uničov ve druhém utkání po sobě brzy do oslabení nešel.

Fanoušci si tak museli na branky počkat do druhého poločasu.

Zkraje poločasu domácí rozhodli

Hostům nevyšel úvod druhé půle. Nejprve na pravé straně potáhl míč Vichta, nacentroval na zadní tyč a Aleš Krč z voleje nedal brankáři šanci - 1:0.

Osm minut nato se ve vápně hostí nejlépe zorientoval Jan Javůrek a z malého vápna dotlačil míč do sítě. Ač hosté reklamovali ofsajd, bylo to 2:0.

Potvrzení výhry domácích přidal devět minut před koncem svým druhým gólem v utkání Krč, který se v sezoně prosadil už sedmkrát a na nejlepšího střelce Šimona Chwaszcze z Kroměříže ztrácí jeden zásah.

Uničov tak zvládl domácí zápas s Uherským Brodem a v tabulce má aktuálně dest bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér: „Dali dva góly na půdě lídra, který je na tuhle soutěž nadstandardní. Věděli jsme, že to nebude nic jednoduchého a vyšší výhra nám určitě pomůže. Apeloval jsem na hráče, abychom to dohráli s nulou. Byl jsem naštvaný, když jsme v závěru vypustili jednu situaci a oni šli sami na brankáře.“

ČSK Uherský Brod
Lukáš Pazdera - trenér: „I když hra nebyla vyloženě špatná, výsledek nevypadá dobře. Spokojení nejsme. Nejvíce mě štve, že jsme nevyužili neformy Uničova, kde šlo nějaké body uhrát. První poločas byl z naší strany zajímavý, hraje se však devadesát minut.“



Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - J. Vichta [-] , J. Saňák [-] (83. M. Diblík [-] ) , V. Koutný [-] , J. Javůrek [-] (73. M. Vybíral [-] ) , A. Krč [-] , M. Sečkář [-] , D. Bača [-] (83. J. Ambrozek [-] ) , M. Kirschbaum [-] , T. Komenda [-] (78. V. Kamas [-] ) , M. Hausknecht [-] (83. J. Svoboda [-] )

ČSK Uherský Brod
J. Somberg [-] - J. Švrček [-] , D. Sedláček [-] (69. T. Masař [-] ) , M. Lorenc [-] - L. Nevařil [-] , P. Šmatelka [-] (69. V. Gettler [-] ) , M. Michalec [-] (23. J. Michalec [-] ) , D. Venený [-] (78. A. Kadlček [-] ) , O. Strachoň [-] , M. Leskovjan [-] - R. Josefík [-]

ŽK: 17. V. Koutný , 31. M. Hausknecht , 44. J. Vichta - 72. R. Josefík , 90. M. Leskovjan .
Počet diváků: 136. Rozhodčí: Julínek Jiří - MACRINEANU Jiří, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů