Z. Říha 44.
J. Fulnek 67.
J. Massaniec 76. (vl.)
3:1
(1:1)
18. M. Kovařík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 10:15

9.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro béčko Baníku


Branky


44. Z. Říha , 67. J. Fulnek , 76. J. Massaniec (vl.) - 18. M. Kovařík (p.)
8

V 9. kole MSFL zavítal Frýdek-Místek na půdu béčka Ostravy. Derby dvou rivalů začali lépe hosté, ale Baník si nakonec připsal výhru, už čtvrtou v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Baníkovci měli sice od úvodních minut převahu, ale jejich cestu za výhrou narušila hostující penalta. Juroškův zákrok na pronikajícího hráče z pokutového kopu potrestal v 18. minutě Kovařík - 0:1.

Domácí zvyšovali tlak a nejčastěji po výpadech Jaroně se množily nebezpečné situace v hostujícím vápně, ale Buchta či Barkov slibné příležitosti gólově nedokončili.

Baníku se povedlo vyrovnat až minutu před poločasem, kdy rozehraný roh trefil ve skluzu Říha a míč trochu překvapivě o tyčku dokázal poslat za brankovou čáru.

Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Domácí berou tři body

Baník měl převahu i ve druhé půli.

Chukwudi po Smékalově přihrávce minul bránu, ale v 66. minutě už další centr Petra Jaroně z pravého křídla našel před brankou Fulneka, který balon usměrnil do sítě - 2:1.

Definitivně domácí uklidnil v 76. minutě Smékal, který od brankové čáry centroval na malé vápno a hostující Massaniec tečoval míč do vlastní branky.

Domácí si připsali čtvrté vítězství v řadě a druhým Rosicícm se přiblížili na rozdíl jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Na body jsme se dnes nadřeli. Zápas jsme si však těžký udělali především sami. Měli jsme dost šancí na to, abychom zápas rozhodli dříve. Soupeř se dostal po vlastně jediné vážnější situaci a odpískané penaltě do vedení, pak se zakopal na vlastní polovině a bránil. My jsme se dostávali do zajímavých šancí především z křídelních prostorů, ale naše produktivita byla bídná. Nakonec se nám ještě do poločasu podařilo srovnat skóre a v druhé půli jsme obrat dokonali. Vítězství je naprosto zasloužené.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - T. Barkov [-] (46. S. Charles [-] ) , D. Buchta [-] (73. F. Sotorník [-] ) , K. Pojezný [-] , D. Smékal [-] (83. L. Emmanuel [-] ) , Z. Říha [-] , J. Fulnek [-] , J. Drozd [-] (83. M. Jaroň [-] ) , D. Holaň [-] , P. Jaroň [-] (73. R. Zálešák [-] ) , J. Juroška [-]

MFK Frýdek-Místek
M. Gergela [-] - P. Rubý [-] (86. L. Dadak [-] ) , T. Hykel [-] , M. Kovařík [-] (86. T. Kirschner [-] ) , M. Vlachovský [-] , J. Martiník [-] (68. M. Kostka [-] ) , D. Konečný [-] , M. Velner [-] , J. Massaniec [-] , J. Blejchař [-] , J. Nevřela [-] (46. P. Zupko [-] )

ŽK: 16. J. Juroška .
Počet diváků: 370. Rozhodčí: Vejtasa Simon - EHRENBERGER Tomáš, BRÁZDIL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Matyáš Blahuta
Tip experta: remíza

Velice nevyzpytatelný zápas, ale myslím, že si rozdělí oba týmy po bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích