0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2022 18:00

2.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhá domácí remíza pro Vrchovinu


Branky


9

Druhé podzimní kolo MSFL je za námi a se stoprocentní bodovou bilancí zůstává trojlístek Hodonín, Kroměříž a Rosice. Vrchovina si i v druhém domácím zápase připsala bod, tentokrát za remízu 0:0 s nováčkem SK Hranice, pro které se jedná o letošní premiérový bod, a to v druhé půli ještě zahodily penaltu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

Od úvodního hvizdu bylo vidět obrovské nasazení obou týmů.

Hrálo se mezi vápny a obrany dominovaly na obou stranách.

Domácí kopali hned tři rohy po sobě, ale obránci Hranic vše zlikvidovali.

Až po půl hodině se dostal k dobré střele Vacek, ale gólman hostí Spurný byl na místě.

Největší vzruch přinesla poslední minuta poločasu, hosté po rohu zakončili a za Šmídu zaskočil na brankové čáře kapitán Batelka.

Domácí šli Nečasem okamžitě do tříčlenného přečíslení a zvolil asi horší variantu, Matulka z pravé strany zasáhl jen boční síť brankové kondtrukce.

Šmída vychytal pro Vrchovinu bod

Druhé dějství nezačalo pro domácí vůbec dobře, po osmi minutách fauloval, podle sudího, Marek Svoboda ve vápně hranického útočníka a byla z toho penalta.

Domácí gólman Petr Šmída však trefil stranu a exekutora Jakuba Marka vychytal a stal se tak hrdinou zápasu.

Byl to určitě rozhodující moment v dalším vývoji zápasu.

Čím více se blížil závěr utkání, bylo dění na ploše více vyhrocené. Sudí musel tasit ŽK a přišlo také na ČK pro hosty, když musel předčasně pod sprchy Markovič za hrubý faul na kapitána Batelku.

Nakonec si oba týmy připsaly do tabulky po bodu za spravedlivou remízu.



Ohlasy k zápasu


SFK Nové Město na Moravě
Petr Šmída - brankář: Do první půlky jsme vstoupili výborně, kdy jsme měli sérii rohu z kterých jsme měli skórovat. Bohužel se tak nestalo a kolem 20. minuty jsme se přizpůsobili soupeři a bylo to dost vyrovnané. V kabině jsme si řekli, že do druhé půlky chceme vstoupit jako do první, ale nestalo se tak. Druhou půlku byli Hranice podle mě lepším týmem a vyústilo to v penaltu. Myslel jsem si, že když jsem ji chytl, že nás to nakopne, nebo vyhecuje k lepšímu výkonu, ale nic moc se nezměnilo. Postupem času to spělo všechno k remíze, která byla za mě spravedlivá. My jsme měli lepší první půlku oni druhou.




Sestavy


SFK Nové Město na Moravě
P. Šmída [-] - L. Hekerle [-] , J. Batelka [-] - J. Novotný [-] , P. Vacek [-] (91. R. Hlaváč [-] ) , P. Duda [-] , K. Vašek [-] , M. Svoboda [-] , F. Nečas [-] (66. P. Sytař [-] ) - T. Duba [-] , R. Matulka [-] (82. M. Šmída [-] )

SK Hranice
Š. Spurný [-] - L. Hapal [-] (68. J. Rolinc [-] ) , F. Markovič [-] , D. Heřmánek [-] (81. M. Kirschbaum [-] ) , J. Cagaš [-] , J. Marek [-] (61. M. Lasovský [-] ) , J. Beňa [-] , N. Tilkeridis [-] (68. D. Koláček [-] ) , M. Kuchař [-] , A. Jasenský [-] , R. Kundrát [-]

ŽK: 30. M. Svoboda , 56. T. Duba , 57. P. Duda , 86. P. Šmída - 56. L. Hapal , 67. N. Tilkeridis , 94. M. Lasovský . ČK: 86. F. Markovič .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Slabý Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Tomáš Selinger
Tip experta: remíza

Ještě moc neznám sílu Hranic, tipuju remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích