Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 10:15

14.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov potvrdil roli favorita proti Vítkovicím


Branky


9

Vítkovice jsou v soutěži MSFL beznadějně poslední a Uničov v domácím prostředí potvrdil roli favorita, když zvítězil vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

I když hosté posbírali v soutěži pouze čtyři body, tak pro domácí to lehké od úvodu nebylo.

Domácí si poměrně dlouho nemohli vytvořit žádnou stoprocentní šanci.

Až po půl hodině hry se šťastně odrazil míč ve vápně k Jakubovi Svobodovi, který se štěstím procedil míč přes brankáře Květoně - 1:0.

Uklidňující druhá branka pak nemohla přijít pro Uničov v lepší čas. V poslední minutě první půle kombinovali domácí uprostřed hřiště. Míč se dostal ke Svobodovi, který se zbavil bránícího hráče a ze třiceti metrů míč napálil o břevno do sítě - 2:0.

 

Domácí potvrdili roli favorita

Chvíli po změně stran se rozběhl domácí Javůrek do tandemu na levé straně Vichtovi a poslal přesný centr na zadní tyč, kde jej Vybíral usměrnil do brány - 3:0.

Definitivum přišlo v 62. minutě. Tentokrát si centr z pravé strany našel Komenda, který hlavou přidal čtvrtou branku - 4:0.

Následně sice Vítkovice snížily po standardní situaci, kdy chybu gólmana Kvapila potrestal Raab a hlavou míč před brankářem přizvedl 4:1.

Ale hned nato Uničov kontroval a přidal pátou branku. Po rohu hlavičkoval Coufal, jeho pokus Květoň vyrazil, ale Coufal si míč dorazil a dal skóre konečnou podobu 5:1.

Uničov čekají poslední dvě kola těžké kalibry v podobě utkání v Rosicích a doma s první Kroměříží.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Jiří Balcárek - trenér: Nebylo to jednoduché. Terény jsou, jaké jsou. My na hřišti navíc vůbec netrénujeme. Chodíme na umělku a šetříme si trávu na zápasy. Jsem rád, že jsme to zvládli a po dlouhé době jsme dali více gólů. Nechci hodnotit, jestli výsledek odpovídá nebo ne. Pro mě jsou důležité tři body a že jsme se posunuli v tabulce výš a někam, kde chceme Uničov vidět.




Sestavy


SK Uničov
J. Kvapil [-] - J. Coufal [-] , V. Koutný [-] (63. M. Kirschbaum [-] ) , J. Javůrek [-] , M. Diblík [-] , M. Vybíral [-] (69. V. Kamas [-] ) , T. Komenda [-] (63. M. Hausknecht [-] ) , J. Vichta [-] (88. M. Sečkář [-] ) , J. Ambrozek [-] , J. Svoboda [-] (69. J. Saňák [-] ) , A. Krč [-]

MFK Vítkovice
J. Květon [-] - L. Raab [-] , S. Žák [-] , M. Richtár [-] , J. Jelen [-] , M. Motyčka [-] , A. Mooc [-] , J. Tkáč [-] , F. Zouhar [-] , J. Bystřičan [-] , J. Tamajka [-]

ŽK: 11. V. Koutný , 71. J. Ambrozek - 13. L. Raab , 19. S. Žák , 36. J. Jelen , 83. M. Richtár .
Počet diváků: 194. Rozhodčí: Slabý Jiří - ŘEZNÍČEK Tomáš, HABERMANN Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: František Chmiel
Tip experta: výhra domácích

Vítkovice se snaží, ale zatím se jim výsledkově moc nedaří. Uničov má formu a hraje doma, takže utkáni zvládne a získá 3 body.

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích