J. Rataj 29.
1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk uspěl ve Čkyni


Branky


29. J. Rataj - 44. V. Chvosta , 53. O. Rod
25

Jak utkání hodnotili oba trenéři?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Bohužel totálně nejslabší výkon v našem podání. Prohra a ČK. Jednoduše shrnuto naše sobotní vystoupení. Zřejmě pod dojmem, ze soupeř se porazí sám nebo nastoupí v 9 lidech rovnou jsme vstoupili do utkání. Klasicky jsme zase zaspali ne úvod, ale dobrých 30.min. Nehráli jsme vůbec fotbal. Chvilkami to vypadalo, že ani neumíme hrát po zemi. Lehkomyslné bránění, absolutně žádné napadání, žádná aktivita. No prostě velká bída. Takový sparťanský vykon. Výjimkou pak byla individuální akce Rataje, který napodruhé překonal brankáře. Bohužel lehkovážnost v bránění opět pokračovala a tak si necháme dát tzv. šatňáka. Kdo čekal změnu v druhem poločasu, tak se nedočkal. Navíc jsme dostali gól, po sklepnutí proti noze z velkého vápna o kterém jsme se bavili o poločase. Pak už to byla jalovina a fotbal plakal by obou stranách. Vimperk pak v závěru podržel gólman Vlk. A tak tentokrát zcela zaslouženě vyhrál Vimperk. Gratuluji. U nás se musíme zamyslet, jestli si takto budeme “chodit zahrát” nebo se prát v soutěži za klub. Teď je třeba začít každý sám u sebe. Děkujeme bubeníkům za skvělou atmosféru, do které jsme sami moc nepřispěli. Doufám, že takový výkon jsme podali naposled.

TJ Šumavan Vimperk
Lukáš Sýs (trenér, pro FB Šumavan Vimperk): Do Čkyně jsme jeli s respektem k silnému a zkušenému soupeři a věděli jsme, že šanci na úspěch budeme mít jen pokud náš výkon bude týmový, zodpovědný a bojovný. Všechny tyto tři atributy se nám podařilo dodržet a díky tomu se nám podařilo ve Čkyni uspět. Utkání se pro nás moc příznivě nevyvíjelo, když jsme od 29. minuty prohrávali 1:0, ale věřil jsem, že pokud budeme hrát tak, jak jsme hráli do obdržené branky, tak se nám podaří do poločasové přestávky vyrovnat a to se taky stalo, když po krásném centru Ondry Málka ze vzduchu hlavou zavěsil Vašek Chvosta. Za Vaškovo gól jsem velmi rád. V jeho věku jde všem příkladem svojí tréninkovou morálkou a přístupem k tréninkům i zápasům. Ve druhém poločase jsme začali stejně aktivně jako jsme hráli prvních pětačtyřicet minut a to přineslo ovoce, když skóre navýšil Ondra Rod, který prostřelil domácího brankáře a ukázal tak, že je pro náš tým velmi důležitým hráčem. I poté jsme měli hru celkem pod kontrolou, ovšem na můj vkus jsme začali až moc faulovat okolo našeho pokutového území a vzhledem k výškové převaze hráčů Čkyně jsem měl obavy, aby se nám vedení podařilo udržet. Nutno podotknout, že díky nepřesným zakončením a vynikajícím zákrokům brankáře Jakuba Vlka jsme standartkám domácích statečně odolávali. Celkem klidné utkání se trochu zvrtlo v osmdesáté minutě, když po faulu na Ondru Roda neudržel nervy domácí Michal Novotný a náš Lukáš Frček si zahrál na Zorra, takže oba kluci šli předčasně do sprch - nutno dodat, že zaslouženě. V ten okamžik mě to strašně naštvalo, protože jsme vedli, v kabině jsem na kluky apeloval, aby se tomuto jednání v zápase vyhnuli, ale na druhou stranu musím říct, že reakci Lukáše Frčka chápu. Tím ovšem nechci říct, že takové jednání schvaluji, ale jsou to emoce a ty do fotbalu patří. Naštěstí se nám podařilo v utkání už neinkasovat a tak si ze Čkyně vezeme tři body. Řekl bych, že jsme vyhráli zaslouženě i když musím uznat, že soupeř měl víc brankových příležitostí, takže ve finále by i bod byl cenný, to že po utkání máme tři body je něco krásného. Jsem rád hlavně za naše hráče, protože opravdu na každém tréninku poctivě makají a takovou výhru potřebovali. Našim nejlepším hráčem byl celý náš tým a to po celé utkání. I přesto musím jednoho hráče vyzdvihnout a to našeho brankáře Jakuba Vlka, který nás několikrát v utkání podržel. Derby mělo skvělou atmosféru o kterou se starali jak domácí, tak hostující fanoušci a za to jim patří velké díky. Utkání s přehledem odřídil rozhodčí Votava se svými asistenty Pískem a Pečenkou. Příští týden nás na domácím hřišti čekají Strunkovice a i když to bude opět velmi těžké utkání, tak věřím, že potvrdíme výkon ze Čkyně a všechny body zůstanou doma. Děkujeme všem divákům, kteří nás přijeli podpořit a vytvořili společně s domácími diváky skvělou atmosféru!



Sestavy


SK Čkyně
P. Drnek [-] - M. Miklas [-] , G. Bujok [-] (86. D. Chvál [-] ) , J. Král [-] (90. Š. Košnař [-] ) , J. Rataj [-] (89. M. Gerold [-] ) , R. Kralik [-] (74. M. Novotný [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , M. Kuta [-] , R. Vojta [-] (69. A. Klose [-] ) , V. Turek [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Vlk [-] - V. Chvosta [-] (69. T. Žofka [-] ) , O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] (86. P. Benda [-] ) , L. Vintr [-] (90. M. Tischler [-] ) , V. Pankratz [-] , L. Frček [-] , M. Novotný [-] (74. P. Vondrášek [-] ) , J. Formánek [-]

ŽK: 7. M. Chalupa , 72. J. Rataj , 92. Š. Košnař - 3. V. Pankratz , 52. L. Vintr , 76. J. Formánek , 82. O. Rod , 83. J. Čech . ČK: 80. M. Novotný - 80. L. Frček .
Počet diváků: 300. Rozhodčí: Votava Pavel - PÍSEK Martin, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Čkyně doma body neztrácí a ubojuje vítězství. Fotbal však bude plakat...snad to neskončí 0:0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích