Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice sestřelily Pačejov


Branky


20. F. Machovský , 29. R. Kába , 35. F. Machovský , 63. R. Kába , 82. V. Beránek (p.) - 38. V. Klásek , 74. F. Kába
18

Domácí přivítali na svém hřišti Pačejov a diváci se od prvních minut měli na co dívat. První poločas ovládli domácí v poměru 3-1 a ve druhém to byli opět oni, kdo udával tempo zápasu. Svéradice nakonec Pačejov přestřílely v poměru 5-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jasně ovládli první poločas

Svéradice vstoupily do zápasu aktivně a od začátku utkání si vytvářely nebezpečné šance. Ve 20. minutě se po pěkné přihrávce objevil v dobré pozici Machovský a zachoval se jako kanonýr. O devět minut později už to bylo 2-0, když se pěkným zakončením uvedl Roman Kába a brankáři nedal šanci. Svéradice byly v ráži a v 35. minutě po další pohledné akci skóroval podruhé v utkání Machovský a zajistil domácímu týmu třígólové vedení. V 38. minutě o sobě dali vědět i hosté a po brance Kláska snížili na 1-3. Domácí fanoušci se určitě nenudili, hra se přelévala z jedné strany na druhou a k vidění byla řada gólových příležitostí. Domácí ovládli první poločas v poměru 3-1.

V druhé půlce viděli diváci další 3 góly

Druhý poločas byl hlavně ve znamení boje a na obou stranách bylo k vidění několik ostřejších soubojů. Domácí si udržovali herní převahu a opět několikrát zahrozili. V 63. minutě obdržel dobrý míč Roman Kába a svou druhou brankou v utkání zvýšil na 4-1. V 74. minutě se na druhé straně prosadil jeho jmenovec František Kába a upravil skóre zápasu na 4-2. V 75. minutě zajel do soupeře domácí Chládek a za svůj zákrok viděl od rozhodčího žlutou kartu. V 82. minutě se jeden z hostujících hráčů provinil faulem v pokutovém území a sudí odpískal penaltu pro Svéradice. Tu bezpečně proměnil Beránek a vstřelil pátý gól domácích. 



Ohlasy k zápasu


FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: Po nezvládnutém derby v Horažďovicích nás tentokrát čekalo další na domácím hřišti s Pačejovem a vzhledem k postavení týmů v tabulce byla povinnost vyhrát. Hosté nám to trochu i usnadnili, vzhledem k tomu v jaké sestavě přijeli. Nicméně i my jsme měli problém dát 11 zdravých hráčů dohromady, a tak na lavičce seděli pouze dorostenci. Přesto to byl boj po celé utkání a jenom naše větší převaha rozhodla o vytvoření šancí a hlavně jejich následnému proměnění a zaslouženému vítězství. Hosty musím pochválit, že nic nevypustili a hráli od začátku až do konce. Z našich řad musím vyzdvihnout opět výkon kanonýra Machovského,který se po 5 gólech v sobotu za béčko trefil i dnes 2x. My se teď musíme soustředit na další těžké utkání, které nás čeká v neděli v Klatovech.




Sestavy


FK Svéradice
K. Soukup [-] - M. Hrubeš [-] , R. Kába [-] , J. Makovec [-] (46. P. Majer [-] ) , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , P. Chládek [-] , F. Machovský [-] , M. Heimlich [-] , V. Beránek [-] (85. D. Pánek [-] ) , V. Brůha [-] (88. L. Hnojský [-] )

TJ Sokol Pačejov
L. Šmrha [-] - V. Havlík [-] (55. J. Cikán [-] ) , F. Štěpán [-] , O. Štěpán [-] , J. Smolík [-] , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , M. Mareš [-] , F. Kába [-] , F. Slivoň [-] (72. M. Janák [-] )

ŽK: 75. P. Chládek - 81. F. Štěpán .
Hráči zápasu: R. Kába , F. Machovský .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Cupl Zbyněk - MIČKAL Petr (N), JIROVEC Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra domácích

Pokud se domácí "sejdou" tak zvítězí, ale nebudou to mít lehké.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích