3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořice doma porazily hradeckou Třebeš


Branky


12

Hořice i v druhém domácím utkání zvítězily. Největší podíl na tom měl útočník Pečenka, který zaznamenal hattrick.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hořice udeřily v úvodu

Vstup do utkání vyšel domácí skvěle. V 5. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce domácí Dominik Palm a jeho pokus musel až z brankové čáry odvracet jeden z hostujících obránců. V 6. minutě už šli domácí do vedení. Patrik Palm přistrčil míč Jiřímu Pečenkovi a ten z hranice vápna prostřelil hostujícího brankáře Heřmana. 1:0

 

V 9. minutě napřáhl zpoza vápna opět domácí útočník Jiří Pečenka a parádní ranou zvýšil na rozdíl dvou branek. 2:0.

 

Ve 25. minutě měl zajímavou možnost ke skórování domácí Havrda, ale brankář Heřman jeho šanci zlikvidoval. Ve 29. minutě mohli hosté snížit, když se do vápna dostal Lukáš Jandík, ale jeho střelu dokázal domácí brankář Krejčí vyrazit. Další šance nepřišly, a tak Hořice vedly v poločase o dvě branky.

Pečenka zkompletoval hattrick

Do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně a bylo vidět, že s utkáním ještě chtějí něco udělat. Lepší finální fáze jim však často bránila k vypracování si větších brankových příležitostí.

 

V 69. minutě našel hořický Havrda za obranou Pečenku, ale ten svůj únik proti Heřmanovi zakončil mimo branku.V 75. minutě hlavičkoval po rohovém kopu hostující kapitán Krykorka, ale jen nad branku domácích.

 

V 78. minutě vyslal Patrik Palm svou přihrávkou do samostatného úniku Jiřího Pečenku, který tvrdou ranou chladnokrevně zavěsil pod břevno a zkompletoval hattrick. 3:0.

 

Zbytek zápasu se dohrál v poklidném tempu a Hořice si tak připsaly tři body.

 

Fotogalerii připravil Jaroslav Laušman. Děkujeme.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra (předseda): "Začátek nám vyšel excelentně a od toho se odvíjel celý zápas. K mužstvu Třebše máme patřičný respekt a o to více těší přesvědčivá a zasloužená výhra. Výstavní tři branky Pečenky stojí za zhlédnutí. Všem hráčům velká pochvala za výborný výkon a pozvánka na další domácí zápasy."

TJ Sokol Třebeš
Vl. Krykorka (vedoucí mužstva): "Dnes jsme bohužel navázali na rozpačitý výkon z poháru. Proto jsme také nemohli myslet na body. Domácí byli jasně lepším týmem a zvítězili zaslouženě. My bychom se měli co nejdříve probrat. Přivezu od moře Živou vodu !"



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
D. Krejčí [-] - J. Pečenka [-] , A. Kedroń [-] (87. J. Šeda [-] ) , P. Palm [-] (80. M. Jonáš [-] ) , P. Drozd [-] (80. A. Vávra [-] ) , D. Drozd [-] , J. Havrda [-] , Z. Nečesaný [-] (76. P. Kuneš [-] ) , D. Pour [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] (76. M. Bango [-] )

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Ryšavý [-] , J. Fridrich [-] (63. M. Franta [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Palma [-] (46. V. Kober [-] ) , D. Hruška [-] (80. O. Etflaiš [-] ) , L. Jandík [-] (76. R. Kuneš [-] ) , J. Neugebauer [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 50. P. Drozd , 58. D. Pour , 89. A. Vávra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Horský Leonard - MARTÍNEK Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Zdeněk Pago
Tip experta: výhra domácích

Podle mě půjde o vyrovnané utkání, ve kterém nakonec zvítězí domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích