Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 13:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rychnov doma přesvědčivě porazil Třebeš


15

Rychnov si spravil chuť po vysoké porážce v Chlumci z minulého kola a na domácím hřišti získal další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajíček otevřel skóre již ve 3. minutě

Vysoká porážka z minulého kola domácí hráče nepoznamenala. Do utkání nastoupili odhodláni napravit nepovedený zápas a to se jim dařilo hned od úvodu. Už ve 3. minutě šli do vedení. Na dlouhý míč za obranu si naběhl Roman Zajíček a svou střelou za přispění tyče poslal Rychnov do vedení. 1:0.

 

Ve 14. minutě se na zadní tyči prosadil po rohovém kopu domácí kapitán Stanislav Pohl, který zvyšoval na 2:0. Další branka do poločasu nepadla. 

Rychnov si vedení pohlídal

Ve druhém poločase nedošlo k žádném dramatu a domácí celek si pohlídal náskok z prvního dějství. Navíc byl i nadále gólově produktivní. V 54. minutě přidal svou druhou trefu v utkání domácí útočník Roman Zajíček, když využil chyby v rozehrávce hostů. 3:0.

 

Na konečných 4:0 upravil v 67. minutě nádhernou brankou Jiří Počtýnský, který napřáhl z přímého kopu z úctyhodné vzdálenost a jeho dělovka skončila v šibenici třebešské branky. Rychnov tak doma porzail Třebeš a dělí se o druhé místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek (předseda): "Dnešním výkonem jsme dali rychle zapomenout na minulé nevydařené utkání v Chlumci. Předvedli jsme bojovný a důrazný fotbal fotbal, podpořený produktivními střelci. Děkuji týmu za předvedený výkon, ze kterého bych vyzdvihl výkon Drašnara. Gratuluji dvougólovému Zajíčkovi a tleskám parádní bombě Počtýnského. Jen tak dál borci!"

TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): "Absolutní výbuch třebešského fotbalu. Jedním slovem tragédie. Nemám slov!!!



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - S. Pohl [-] (70. A. Zimmer [-] ) , Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] - V. Lihařík [-] (70. J. Kocman [-] ) , J. Nosek [-] , J. Počtýnský [-] , M. Drašnar [-] (80. J. Jedlinský [-] ) , D. Veselý [-] - T. Markovič [-] (39. M. Rücker [-] ) , R. Zajíček [-]

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - T. Hendrich [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , D. Tesař [-] , M. Ryšavý [-] , J. Šiška [-] (65. V. Kober [-] ) , I. Kosyak [-] (74. M. Cílek [-] ) , O. Kunc [-] (46. O. Etflaiš [-] ) , J. Kudrna [-] , R. Kuneš [-]

ŽK: 20. S. Pohl , 81. J. Nosek - 69. M. Krykorka .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Žerovnický David - DOROTÍK Petr, PETRŮ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Drozd

Expert: Lukáš Červenka
Tip experta: výhra domácích

Rychnov zatím zažívá moc vydařený podzim, i když minulé kolo dost klopýtnul. Na druhou stranu v domácím prostředí umí dávat góly. Očekávám vítězství domácích, ale hosté z hradecké Třebše budou dost nepříjemným soupeřem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích