1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holice přestřílely Moravany


Branky


7

Moravany nezvládly další domácí utkání a po výsledku 1:4 tak zůstávají nadále na poslední příčce tabulky. V utkání se hned třikrát prosadil holický Lukáš Prokop a stal se tak jasným hrdinou tohoto zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V neděli se proti sobě v rámci 10. kola krajského přeboru postavily domácí Moravany a proti nim velmi kvalitní celek z Holic. Moravany se po minulém kole nacházely na průběžném posledním místě krajského přeboru a potřebovaly tak velmi nutně získat nějaké body. Holice však byly velmi těžkým soupeřem. Svá dvě poslední utkání dokázaly Holice vyhrát a v obou zápasech navíc nasázely hned čtyři branky. Holice tak byly ve formě a jednalo se o jasného favorita tohoto duelu.

 

Tři góly v první půli

Utkání začalo v poměrně svižném tempu a netrvalo to ani čtvrt hodiny, než si přítomní fanoušci mohli užít první gólovou situaci tohoto utkání. Úsměvy na tvářích však mohli mít pouze fanoušci hostů, jelikož se trefil právě tým Holic. Ve 13. minutě si první branku tohoto utkání na své konto připsal po perfektním pasu za obranu a zkušeném přehození vybíhajícího gólmana Lukáš Prokop a poslal tak hostující celek do velmi rychlého a důležitého vedení. Holice se tedy mohly následně ještě více uklidnit a hrát svoji hru. Neuplynulo však ani dalších deset minut a během několika vteřin se hned dvakrát měnilo skóre utkání. Ve 22. minutě se totiž povedlo gólově prosadit jak hostům, tak i domácím. O druhou branku utkání se postaral po odvážném průniku a povedené kličce holickému brankáři domácí Michal Knotek a vyrovnal tak průběžné skóre tohoto klání. Hned za další minutu si ale hosté vzali své vedení zase zpátky. Hned z rozehrávky od půlící čáry se Holice krásně prokombinovaly až k pokutovému území Moravan. Následně přišla ideální přihrávka do běhu holickému křídelníkovi, který poslal do pokutového území naprosto perfektní přízemní centr. Ten již ve skluzu pouze dorazil velmi aktivní Lukáš Prokop a zaznamenal tak už svoji druhou branku v tomto zápase. Holice si tak během první půle zajistily těsné vedení, a jelikož žádná další branka už v prvním dějství nepadla, tak mohli hosté odcházet na poločasovou přestávku v o dost lepší náladě než domácí Moravany.

 

Druhý poločas komplikace nepřinesl.

Přestože na domácích fotbalistech byla vidět snaha o to, s nepříznivým vývojem utkání ještě něco udělat a neodevzdat druhý poločas svému soupeři zadarmo, Moravany ani tak ne a ne dostat se vyrovnávací brankou do utkání a vyvinout tak na svého protivníka tlak. Místo toho se nadále trefovali hráči hostujícího celku. V 69. minutě zkompletoval holický Lukáš Prokop díky své třetí brance hattrick a stal se tak jasným hrdinou tohoto střetnutí. Holice tak rázem vedly už o dva góly a před domácími Moravanami stál velmi nepříjemný a jen těžko proveditelný úkol v podobě dotahování dvougólového náskoku. Místo stíhací jízdy domácích ale nadále pokračovala krasojízda hostů. Holičtí hráči nechtěli ponechat nic náhodě a tlačili se tak nadále do koncovky. To se hostům počtvrté v utkání vyplatilo tři minuty před koncem, když holický kanonýr Tomáš Jedlička ještě navýšil vedení svého týmu na konečných 4:1. Moravany tak opět nevyhrály a nadále budou přebývat na úplném chvostu průběžné tabulky soutěže. Za to Holice se díky své velmi dobré formě umístily po desátém kole na krásném třetím místě krajského přeboru.

 

Pozvánka na příští kolo

Poslední Moravany budou ke svému dalšímu utkání zajíždět na horkou půdu TJ Jiskry Litomyšl. Litomyšl má jenom o čtyři body více a mohlo by se tak jednat o poměrně vyrovnaný zápas. Na druhé straně Holice budou v rámci 11. kola hostit nebezpečné Pardubičky a i zde nás určitě čeká další velmi zajímavé utkání, které bychom si neměli nechat ujít.   



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - D. Sokol [-] , M. Kosina [-] , D. Teplý [-] (74. P. Pinkas [-] ) , J. Richter [-] , J. Beran [-] , D. Kosina [-] , V. Novák [-] (78. A. Hájek [-] ) , M. Knotek [-] , M. Lukas [-] , J. Lukas [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - Š. Černý [-] , R. Řezníček [-] (74. T. Sochůrek [-] ) , J. Rosůlek [-] , L. Mocanu [-] , T. Pitter [-] (46. D. Lát [-] ) , O. Vítek [-] (86. M. Chvála [-] ) , T. Jedlička [-] , D. Fotul [-] , L. Prokop [-] , M. Hruška [-]

ŽK: 56. J. Lukas , 56. D. Kosina , 65. P. Formánek , 67. V. Novák - 23. T. Jedlička , 78. D. Lát .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šimek Zdeněk - ZEMAN Josef, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Koukola

Expert: Lukáš Koukola
Tip experta: výhra hostů

Holicím se poměrně daří. Tohle utkání zvládnou za tři body.

Tip: výhra hostů