V. Bence 69.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 16:30

4.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky mají 3 body


Branky


69. V. Bence
23

Rychlé brejky bohužel Vrchovině nepomohlo, aby vstřelili branku. Domácí vstřelili branku až v druhém poločase a dokázali si to pohlídat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance bez branky

Na začátku utkání mohli jít hosté do vedení, když Boušek se dostal po centru z pravé strany ke střele, která ale skončila těsně na břevnem domácí branky, Po čtvthodině se do šance dostal domácí Bulant, ale jeho střela skončila těsně nad hostující brankou. Hosté hrozili rychlými brejky po pravé straně, kde domácí obraně dělal problémy rychlý Boušek.Ve 32.minutě se před domácího Fialu dostal Slavíček , ale jeho střelu vyrazil Fiala na roh. Domácím stěstí nepřálo, když pokusy V. Benceho a Moláka skončily vedle pravé tyče hostující branky. V úplném závěru prvního poločasu zahrávali domácí rohový kop Dočekalem a jeho pokus si našel Dubský sám před prázdnou brankou skončil nad.

Jedna a poslední branka zápasu

Do druhého poločasu vlétli domácí se snahou vsřtelit branku, ale pokusy Bulanta v rozmezí pěti minut skončili těsně vedle hostující branky. V 62.minutě se sám před Fialou objevil hostující Jícha a domácí brankář  jeho pokus reflexivně vyrazil. V 69.minutě se domácí dočkali vedoucí branky, když Zeman přiťukl míč do pokutového území Vojtovi Bencemu a ten nedal hostujícímu brankáři šanci- 1:0. V 73.minutě mohli domácí vstřelit uklidňující branku, ale střelu V. Benceho chytil hostující brankář. Hosté vsadili vše na vyrovnání, ale s dlouhými nákopy si domácí hráči poradili a udrželi těsné vítězství.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Vyrovnaný zápas o jednom gólu rozhodl větší důraz domácích. Bohužel jsme se nebyli schopni prodrat do rozhodujících pozic a výrazně a častěji tak ohrozit soupeře, otázka je zda to nebylo kvalitní obranou soupeře?"



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky
L. Fiala [-] - M. Mašek [-] , T. Trnka [-] , V. Bulant [-] , R. Ryšavý [-] , R. Bence [-] , V. Bence [-] , P. Molák [-] (90. F. Koreš [-] ) , P. Dubský [-] (53. M. Veleba [-] ) , M. Dočekal [-] , V. Němec [-] (50. M. Zeman [-] )

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] , M. Jícha [-] , J. Liška [-] , V. Dobrovolný [-] (74. L. Novák [-] ) , L. Polnický [-] , M. Šmída [-] (34. M. Skalník [-] ) , L. Slavíček [-] , A. Boušek [-] (77. T. Dobrovolný [-] ) , P. Blažíček [-] , J. Veselý [-]

ŽK: 76. R. Bence , 83. P. Molák , 89. M. Mašek - 90. M. Jícha .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: HANZL Daniel - FRYČ Vlastimil, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza