Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 15:00

10.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bojovný fotbal plný gólů


Branky


22

Bojovný fotbal ukázal bojovnost obou týmů a zároveň padlo hodně branek, to fanoušky muselo bavit. Nakonec si odváží hostující tým všechny body! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Třaskavé derby, jak jej nazývají někteří novináři, se tentokrát nekonalo. Úvod utkání byl úplně pohodový, hrálo se ve středu hřiště, prakticky bez šancí. To vše zlomila 25. minuta, kdy utekl Hlaváč po pravé straně obránci Peňázovi a přesným centrem našel na malém vápně Skalníka, ten doklepl míč do sítě - 0:1. A právě Hlaváč se ukázal na trávníku v Nové Vsi, jaký to je talent, byl to jeho zápas, když dvě branky dal a dvě další svým spoluhráčům sám připravil. Domácí se však nevzdali, což je jejich pověstí. Po čtyřech minutách bylo vyrovnáno Komínkem, který uklidil přesný centrovaný míč za záda Sáblíka - 1:1.

Druhý poločas

Ve druhé půli se blýsknul z kraje poločasu Hlaváč, když dvakrát pokořil kapitána v brance Fuksu, ale domácí se dokázali další trefou vrátit, když opět Vojta Komínek snížil, na rozdíl jediné branky - 2:3. To už byl na hřišti střídající Michal Šmída, který po nezištné přihrávce Hlaváče zvýšil opět na rozdíl dvou branek - 2:4. Navíc Vrchovina měla další vyložené šance Slavíčka, Chytrého a zase Šmídy. Ale gólman domácích svůj tým podržel. Konečné skóre měnil v samém závěru utkání opět Šmída, když vsítil po vyšachování obrany pátou branku.

 

Derby by slušela vyšší návštěva, protože bylo velmi příjemné podzimní počasí a hrálo se na výborném terénu. Snímky ze zápasu pořídil pan Petr Skryja st. Děkujeme za report Románu Wolkerovi.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Dnes platilo nepsané pravidlo derby zápasu, takže vyhrál tabulkově horší tým. Nicméně na hřišti to tak nevypadalo a věřím, že i fanoušky bojovný a vyrovnaný zápas bavil. Dále jsme navázali na zlepšující se výkony z poslední doby a konečně a zaslouženě vyhráli i na hřišti soupeře. Pochvalu dnes zaslouží všichni včetně celé lavičky, ale extra výkon předvedl Roman Hlaváč, který byl snad u všeho podstatného a když nedal gól sám, tak na něj přihrál."



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - M. Novotný [-] (67. J. Ptáček [-] ) , V. Komínek [-] , V. Peňáz [-] , L. Komínek [-] , O. Dacer [-] , M. Žák [-] , F. Kovář [-] , L. Krbálek [-] , P. Šandera [-] , J. Nečas [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] , R. Hlaváč [-] , M. Jícha [-] (46. J. Chytrý [-] ) , M. Skalník [-] (51. M. Šmída [-] ) , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] (84. A. Boušek [-] ) , J. Veselý [-] (75. V. Veselý [-] )

Počet diváků: 201. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - PORUPKA František, BURIAN Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza