4:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pelhřimov potvrdil svojí formu!


Branky


26
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas remíza

V dalším kole Krajského přeboru mužů Vysočina zavítala na hřiště do Pelhřimova juniorka Nového Města na Moravě. Domácí začali zostra. Již ve 4. minutě přihrál z pravé strany míč Viktora nabíhajícímu Mazáčovi, jeho střelu v pádu tečovali hosté na roh. Ten rozehrál Homolka a Vacek hlavičkou na zadní tyč nedal Sáblíkovi šanci 1:0. V 7. minutě vybojoval pro hosty rohový kop Skalník. Po jeho zahrání vystřelil na Holického Jícha, domácí gólman míč ale vyrazil a Niederle následně odkopl. Domácí šli do brejku. Střela Vopálenského po zemi ale letěla jen těsně vedle hostující brány. V 9. minutě Pelhřimovští téměř na polovině hřiště faulovali a rozehrával tak hostující Skalník. Trestný kop poslal přímo na bránu, Holický byl ale pozorný. Další rohový kop měli domácí fotbalisté v 17. minutě, po skrumáži před bránou a následné dorážce musel míč zalehnout Sáblík. O čtyři minuty později přišel další roh, míč do vápna nacentroval Niederle, stoper hostí Polnický ale míč odhlavičkoval do bezpečí. Ve 25. minutě se na hřišti červenalo, hostující Blažíček totiž před vápnem nedovoleně zastavil na bránu samostatně unikajícího Vopálenského a musel tak předčasně do sprchy. Nařízený trestný kop ale domácí nezužitkovali, Niederle poslal míč nad bránu. Ve 32. minutě šel sám na bránu Mazáč, gólman hostí ale dobře vyběhl a situaci pro Vrchovinu zachránil. Ve 39. minutě vybojoval pro domácí rohový kop Viktora, po centru Homolky pálil na bránu z úhlu Vopálenský, trefil ale pouze boční síť. Ve 41. minutě přišla sprcha pro Pelhřimov, za hosty vyrovnal Polnický. Vedení zpět na svou stranu mohli domácí strhnout ještě před poločasovým odchodem do kabin, po rohu Niederleho ale Poul pálil vedle.

Pelhřimov dal další 3 branky

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy beze změn v základních sestavách. Ve 49. minutě zahrával Niederle rohový kop, hosté ale míč odvrátili do autu. Střelecky úspěšný nebyl ani o minutu později Fialka, hlavičkoval mimo bránu Sáblíka. Stejně tak těsně vedle hostující brány hlavičkoval v 52. minutě Mazáč. Pelhřimovští se zaradovali až o minutu později, z levé strany poslal před bránu centr Homolka, na míč si naskočil na zadní tyči Mazáč a vrátil vedení zpět Pelhřimovu – 2:1. V 55. minutě zahrávali hosté rohový kop, s centrem si ale poradil stoper Šimon, který míč odhlavičkoval a následně jej odkopl do bezpečí Homolka. V 56. minutě fauloval u lajny Vacek a následoval trestný kop Skalníka, Holický ale střelecký pokus hostí vyrazil a domácí šli do brejku. V 67. minutě zfauloval zezadu na půlicí čáře Polnický Mazáče, následná útočná akce ale ke gólu nevedla, domácí se k zakončení nedostali. Nevyužity zůstaly i dva rohy v 71. minutě na straně Pelhřimova. V 81. minutě si vytvořili domácí další šanci ke skórování, když nejdříve u lajny fauloval hostující Dobrovolný Moravu. Centr hlavou tečoval Honzl, ale míč zamířil mimo bránu. Honzl se střelecky prosadil hned v následujících minutách, kdy nejprve v 84. minutě zužitkoval přihrávku Vopálenského a trochu tak uklidnil domácí tým a podruhé v 89. minutě, kdy doklepl přihrávku Mazáče do brány a upravil skóre na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu



SFK Nové Město na Moravě B
Ondřej Poul, trenér: "Soupeř vstřelil rychlý gól z rohu a vypadalo to, jako by si myslel, že je hotovo. Nicméně musíme pochválit kluky za přístup a otevřenou partii s prvním týmem, kdy jsme v první půli vstřelili dva góly. Bohužel krásná hlavička Polnického do šibenice k naší nelibosti nebyla uznána pro ofsajd a červená karta Blažíčka pro nás znamenala trochu přeskupit řady a stáhnout se z aktivity vepředu. V 10 nám docházely baterky a domácím se podařilo ve druhé půli strhnout vedení na svoji stranu, což ke konci zápasu ještě zvýraznili. Zápas však "hážeme" za hlavu v jdeme se připravit na poslední dva domácí zápasy."



Sestavy


FK Maraton Pelhřimov
L. Holický [-] - D. Poul [-] , J. Fialka [-] (73. J. Honzl [-] ) , L. Vopálenský [-] (88. V. Musil [-] ) , D. Viktora [-] , F. Morava [-] (84. K. Blokeš [-] ) , J. Homolka [-] , M. Niederle [-] , T. Vacek [-] , T. Mazač [-] , A. Šimon [-]

SFK Nové Město na Moravě B
M. Sáblík [-] - R. Červenka [-] (88. J. Veselý [-] ) , M. Jícha [-] , M. Skalník [-] , V. Dobrovolný [-] , L. Polnický [-] , L. Slavíček [-] , V. Veselý [-] , R. Blažíček [-] , P. Blažíček [-] , J. Chytrý [-] (72. M. Kutra [-] )

ŽK: 80. V. Dobrovolný . ČK: 25. P. Blažíček .
Počet diváků: 168. Rozhodčí: HOLUB Radim - HANZL Daniel, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 14:07
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 11:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 09:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2022 08:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 22:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 19:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 20:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:59
Barbora Králíková

Expert: Filip Dvořáček
Tip experta: výhra domácích

Pelhřimov má v posledních zápasech skvělou formu, kterou potvrdí i v domácím zápase s béčkem Vrchoviny.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 12:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 21:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 22:02
Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 13:01

Tip: výhra domácích