2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 15:30

8.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava bere tři body


Branky


19

Vyrovnané utkání rozhodl v závěru dvěmi brankami domácí Kasáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Po debaklu v minulém kole nastoupili domácí s cílem odčinit ostudu z Nedvědice. Od začátku bylo znát, že nikdo nechce udělat první chybu a hra se odehrávala převážně mezi vápny. První velkou příležitost si připravili hosté, ale Havelka po rohovém kopu a následném závaru mířil těsně vedle branky. Další vážnější šance přišla až ve 43. minutě, ale hostující Částka si špatně načasoval krok a brejk tři na dva zakončil z malého vápna nad domácí branku.  

Domácí v závěru rozhodli

Ve druhém poločase byli naopak lepší domácí a po pohledně sehrané kombinaci vyslal Čurda do šance Kasáčka, ale domácí mladíček trefil jen tyč. Rozhodující pasáž zápasu si nechali domácí až na závěr. V 79. minutě Simandl prostrčil středem na Kasáčka, ten obešel i Dohnala v hostující brance a Želetava šla do vedení - 1:0. O pět minut později se situace opakovala, tentokrát míč do úniku naservíroval Kasáčkovi Čurda a bylo rozhodnuto - 2:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (hrající trenér): Po ostudě z minulého týdne jsme k tomu přistoupili zodpovědněji. Remízový zápas, kdy hosté byli lepší první poločas a my druhý. Naštěstí jsme byli produktivnější a bereme tři body.

TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Zápas se mi hodnotí těžko. První poločas jsme byli lepším týmem, byli silní na balonu, ale svojí nemohoucností a laxností v zakončení jsme neproměnili ani jednu ze 4 tutovek. Druhý poločas se hra vyrovnala a bylo k vidění spousta, ale spousta nepřesností v rozehrávce. Naší velkou slabinou jsou konce zápasů, kdy jsme neuhlídali 2x Simandla a ten vyslal do brejku spoluhráče. Ten možností nepohrdl. V tom byl největší náš problém v zápase - proměňování šancí. Proto opět nevezeme z venku žádný bod.



Sestavy


Sokol Želetava
M. Tománek [-] - T. Veselský [-] (89. L. Viceník [-] ) , Z. Daniel [-] (77. M. Dufek [-] ) , V. Čurda [-] , T. Simandl [-] , F. Kasáček [-] , A. Pacas [-] (77. T. Vrbka [-] ) , M. Poledna [-] (85. T. Janiček [-] ) , M. Jičínský [-] , Š. Vladeka [-] , M. Vrbka [-]

TJ Sokol Kouty
V. Dohnal [-] - F. Salák [-] , J. Nováček [-] (59. M. Semrád [-] ) , O. Částka [-] (85. A. Dočekal [-] ) , F. Coufal [-] (85. F. Neuman [-] ) , D. Salák [-] , J. Roušar [-] , J. Havelka [-] (73. D. Stejskal [-] ) , J. Růžička [-] , J. Hrůza [-] , M. Vrzal [-]

ŽK: 59. V. Čurda , 90. T. Janiček - 82. D. Stejskal .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠRÁMEK Zdeněk - MAAR Michal, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Matěj Sedláček
Tip experta: remíza

Tady dávám remízu, a to v podobě 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích