M. Blatný 16. (p.)
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov přehrál Herálec


Branky


16. M. Blatný (p.)
18

Herálec svého soka nepokořil. Zápas rozhodl z penalty Blatný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté začali aktivně, ale Štěrba po Holešově centru našel hlavou jen Bajerovu náruč. Poté běželi Skála s Otavou na stopera Koldu, ale ten dokázal jejich útok zastavit. Poté vysunul Uchytil Hamáka, ale ten si vylámal zuby na Bajerovi. Stejně dopadl v další šanci Uchytil. Na druhé straně fauloval na hranici velkého vápna Kadlec a kopala se penalta, se kterou si poradil střelec Blatný - 1:0. To domácí probralo a po Dufkově akci střílel Horký, jeho střela byla však zblokována. Poté hlavičkoval vedle Kolda. Poté se hosté vrátili do hry, ale Holeš ani Černý míč do sítě nedostali. Když domácí přežili i závar v poslední minutě prvního poločasu, tak šli do kabin v lepší náladě.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhém dějství jsme chtěli pokračovat v dobrém výkonu a porvat se alespoň o vyrovnání, kombinace se nám ale nevedla a Budišov těžil z našich chyb. Po faulu na Blatného za půlící čárou poslal nákop do pokutového území Hibš, Uchytil nebezpečně lízl balon na vlastní branku a pohotovým zákrokem se blýskl Kubica. Stejně jako o chvíli později, kdy jsme měli kulatý nesmysl několikrát na vlastních kopačkách a nedokázali ho po rohovém kopu odklidit do bezpečí, až se dostal k Dufkovi, u bližší tyče byl Kubica včas. Nelze hráčům upřít snahu se zápasem něco udělat, ale jakoby si všichni o přestávce vyměnili kopačky a přestalo nám to lepit. Otloukánkem nedělního odpoledne se stal Holeš, který schytal spoustu ran, šlapák na půlící čáře do oblasti stehna bez možnosti hrát míč od Koldy měl sytě oranžovou barvu, obešlo se to se žlutým kartonkem. Po špatné rozehrávce Břízy vymyslel tutovku Blatný pro Horkého, ten si neporadil proti rychle vyběhnuvšímu Kubicovi a střílel mimo. Byli jsme zralí na ručník a po vyklizení středu pole si naběhl na pas Sedláček, mezi penaltou a malým vápnem přesně našel úplně volného Šťávu, forvard střelou z první k údivu většiny přihlížejících vysoko přestřelil. Věřili jsme, že by se karta mohla otočit a zahozených šancí by tentokrát mohli litovat domácí, ale zkrátka nám to nešlo. Za podpory skvělých fanoušků jsme získávali procenta v držení balonu, ale nebezpeční jsme pro Bajera nebyli. Frustraci ještě více šponovali muži v černém, další tvrdý atak Holeše málem nebyl karetně odměněn vůbec. Ze závěrečné dvacetiminutovky máme k dispozici pouze pocity několika aktérů, a to díky dřívějšímu odjezdu týmu reportérů. Většina z nich se shodla na tom, že utkání jsme dohrávali ve velké křeči. I tentokrát jsme tak z Budišova odjížděli s prázdnou.

Více zde: https://tjsokolheralec.webnode.cz/

 Na začátkju druhé půle centroval Hibš a jeho tečovaný centr nadělal Kubicovy velké problémy. Ten si poradil i s Dufkovou střelou na přední tyč. Domácí byli lepší, ale Horký ani Šťáva svůj celek druhou brankou neuklidnili. Hosté dohrávali zápas v křeči a na vyrovnání už se nezmohli.



Ohlasy k zápasu


FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Herálec byl v prvním poločase jasně lepší, ale nás podržel golman Peťa Bajer, poté skóroval Blatný z penalty. Druhý poločas si troufnu říct, že jsme byli lepším mužstvem na hřišti. Jsme rádi za velmi tři důležité body s kvalitním soupeřem.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová: V úvodu jsme byli lepším týmem a vypracovali si hned několik příležitostí, bohužel jsme žádnou neproměnili a přišlo přesně to, čeho jsme se obávali. Jako již několikrát v Budišově nás utlumil inkasovaný gól. Do poločasu jsme se zvedli, ale kýžené vyrovnání to nepřineslo. Druhá pětačtyřicetiminutovka od nás byla už mizerná, naději na bodový zisk držel Kubica. Rozhodla naše nekvalita v zakončení, zlobit se na rozhodčího můžeme, jak chceme, ale hlavní příčinu musíme hledat v neproměněných šancích z první půle. Nic se neděje, porážky k fotbalu patří, minule jsme zažili parádní závěr, teď musíme skousnout prohru. Už se soustředíme na neděli, kdy k nám zavítají nepříjemné Šebkovice.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - M. Sedláček [-] , R. Pavlatovský [-] , M. Kolda [-] , T. Nováček [-] , D. Hibš [-] , L. Horký [-] , J. Dufek [-] , R. Šťáva [-] , M. Blatný [-] , Z. Mucha [-] (79. T. Svoboda [-] )

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - R. Holeš [-] , T. Otava [-] , J. Štěrba [-] , M. Boháč [-] (19. L. Novák [-] ) , J. Skála [-] , P. Hamák [-] , J. Bříza [-] , R. Kadlec [-] , O. Černý [-] , V. Uchytil [-]

ŽK: 53. M. Kolda , 65. T. Nováček , 78. L. Horký - 27. P. Hamák , 50. T. Otava , 73. J. Skála , 84. J. Štěrba .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: JANÍČEK Marek - RYGL Luboš, SVOBODA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 17:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2022 09:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 16:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 14:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 08:53

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:52

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:16
Martin Mužátko

Expert: Richard Ganzwohl
Tip experta: výhra hostů

Hosty z Herálce neznám, ale vzhledem k jejich výsledkům a chvále ze stran jiných celků věřím v jejich výhru. Domácí podle mého mají lepší útok než obranu a minimálně tři branky inkasují. TIP: 1:4

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 18:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 23:20
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 20:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 15:55

Tip: výhra domácích