1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlišťskou fazónu pocítil i Nýdek


Branky


20

Dosud neporažený tým Sedlišť nastoupil v dalším mistrovském utkání proti soupeři z Nýdku, který se v tabulce nacházel na 3. místě, když jediné utkání prohráli v Lískovci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance góly nepřinesly

 Do útoku se domácí pustili hned v 1. minutě utkání, kdy se po úvodním hvizdu míč dostal k Papřokovi a ten poprvé v zápase vystřelil na hostujícího  brankáře. Ale jeho pokus byl sražen na roh. První šanci hostů měl v 6. minutě Suzska, který míč potáhl po pravé straně hřiště, ale bránu netrefil. Následně v 11. minutě zkusil z velké dálky ohrozit domácího brankáře hostující hráč Paleček. O několik minut později po nahrávce od svého bratra Tomáše vystřelil Martin Hammer, ale brankář Kantor jeho slabou střelu v pohodě kryl.. Do další slibné šance se domácí dostali v 18. minutě, kdy byl faulován Hammer, k míče se postavil Piekarczyk, který do pokutového území poslat dobrý balon, ale nikdo z domácích se k němu nedostal. O 10 minut později měli domácí další šanci, po faulu na Papřoka se k míč stavil Mojžíšek, ale trefil pouze dobře postavenou  zeď. Hosté se na dostřel domácí branky dostávali zejména ze standardních situací, ve 32. minutě měli možnost skórovat po rohu, když Pernišovu hlavičku k tyči, uklidil na další roh Piekarczyk.  Na druhé straně měl dvě velké šance na vstřelení gólu Papřok, ale neproměnil. Poslední velkou šanci v prvním poločase měli po autovém vhazování domácí, kdy Papřok míč prodloužil před bránu, ale Vlček přestřelil. První poločas tak skončil bez branek.

 

Domácí kapitán Jiříček rozhodl jedinou brankou

Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí, ve 49. minutě byl před pokutovým územím faulován Mojžíšek. K míči se postavila dvojice Jiříček, Piekarczyk. Prvně jmenovaný, stejně jako v minulém utkání, vymetl ze zhruba 25 metrů hostujícímu brankáři šibenici. Po vstřelené brance se domácí stáhli a začaly se zbytečně kupit chyby, kterých se hosté snažili využít. V 56. minutě měli hosté šanci po rohovém kopu, kterému předcházela nepřesná hra dozadu na brankáře. Domácí měli šanci zvýšit v 60. minutě, kdy se po autovém vhazování k míči dostal Mokroš, zblokovaná střela se dostala k Papřokovi, ten ale bránu přestřelil. V 62. minutě byli k vyrovnání blízko hosté, kdy po faulu Jiříčka se k míči postavil Spratek, jeho střelu domácí brankář Šokala vyrazil. Po následném autu míč končí v náručí domácí brankáře. Po jeho rozehrávce se míč dostává k Papřokovi, kterému je ovšem v pokutovém území odpískán útočný faul na brankáře. Neúspěchem skončila také další standardní situace před domácím brankou, kdy hosté zahrávali dva rohové kopy. Šanci na zvýšení skóre měli také domácí, když v 71. minutě po faulu na Papřoka trefil Jiříček pouze zeď hostů. V posledních 10 minutách utkání měl dvě šance na vstřelení gólu Papřok, ale bránu netrefil. V závěru utkání dostali šanci k vyrovnáni také hosté. A to po autovém vhazování v blízkosti domácí branky, když se míč dostal až do pokutového území. Proti byl ovšem Šokala, když střelu z malého čtverce reflexivně  vyrazil do bezpečí. 

Více se již na hřišti nestalo a tak Sedlišťané udrželi hubenou výhru 1:0.

 

Videozáznam utkání:



Ohlasy k zápasu


FK Sedliště
Tomáš Majer: Proti zkušenému týmu jsme se nedokázali častěji prosadit. Přispůsobili jsme se pomalému tempu hry a nemohli je dostat pod soustavnější tlak. Přestože hosté vypadali, že jim dochází síly, vzmohli se ještě na závěrečný tlak, který jen díky fantastickému zákroku Šokaly v poslední minutě, neproměnili v bodový zisk.

TJ Sokol Nýdek
Viktor Polok - asistent trenéra: Bohužel jsme měli jen dvě šance za celý zápas, jinak jsme byli dopředu bezzubí, soupeř tak zaslouženě vyhrál, zatím sbíráme body jen doma, věříme že si spravíme chuť doma proti Hnojníku



Sestavy


FK Sedliště
O. Šokala [-] - O. Mokroš [-] , Z. Piekarczyk [-] , R. Vlček [-] (46. M. Krejčok [-] ) , R. Papřok [-] (90. R. Košt´ál [-] ) - J. Pohludka [-] , K. Jiříček [-] , P. Mojžíšek [-] (80. [-] ) - T. Hammer [-] , T. Kusak [-] , M. Hammer [-] -

TJ Sokol Nýdek
J. Kantor [-] - Ľ. Perniš [-] , P. Placzek [-] , T. Spratek [-] , L. Cienciala [-] - M. Hojdysz [-] , P. Turoň [-] , L. Paleček [-] - T. Lamacz [-] (75. J. Šulák [-] ) , T. Suszka [-] , M. Čelůstka [-] -

ŽK: 61. K. Jiříček - 26. M. Hojdysz , 51. L. Paleček , 54. P. Placzek , 90. P. Turoň .
Místo: Sedliště. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvořák Martin  - DUDA Radim, NITRA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Lídr tabulky, který zaznamenal plný počet bodů, by si měl ve šlágru kola doma poradit s Nýdkem.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích