3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš porazila lídra tabulky ze Solnice na penalty


Branky


14
Solnice musela dotahovat dvougólové manko a srovnala až v samotném závěru. Penalty zvládla lépe Třebeš.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš zaskočila favorita

Domácí celek se nezalekl lídra soutěže a do utkání vstoupil velmi dobře. Už v 11. minutě šla Třebeš do vedení. Daniel Tesař odcentroval z pravé strany a na přední tyči se dokázal prosadit hlavou Martin Farkaš, který otevřel skóre zápasu. 1:0. Za čtvrt hodiny se dostavila druhá branka utkání. Ve 26. minutě vypálil z dálky domácí Ivan Kosyak a jeho přízemní střela skončila až za zády brankáře Hůlky. 2.0. Tímto výsledkem skončila i první půle.

Solnice v závěru srovnala

První tým krajského přeboru se nechtěl smířit s porážkou a tlačil se za kontaktní brankou. Ta se jim podařila vsítit v 78. minutě. Kapitán hostů Jaroslav Jaroš se trefil přesně z přímého kopu a snížil na 2:1. V 90. minutě se po rohovém kopu prosadil hostující Michael Ptáček, který poslal zápas do penalt. 2:2

Bod navíc si připsala Třebeš

Penaltový rozstřel zvládli lépe domácí hráči a získali druhý bod. Fotogalerii připravila Eva Šebová Zemanská. Děkujeme.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Petr Kincl (trenér): Na Silnici jsme se připravovali a šli do zápasu s třemi útočníky a to nám vyšlo. Hráli jsme po celém hřišti a Solnice neměla čas na rozehrávku. Byli jsme aktivní a přineslo to ovoce a poločas jsme vyhráli 2:0. Smůla pro nás, byla že jsme museli nuceně střídat Krykorka práce (pohotovost ) a Hendrich pro zranění (zlomený nos). Ve druhém poločase jsme nevyužili tři brejkové situace a Solnice dokázala vyrovnat. Penalty výhra.

SK Solnice
Pavel Potužník (trenér): První poločas jsme prospali. Malé hřiště a velká bojovnost domácích nám vzala vítr z plachet. Výsledkem bylo zasloužené dvougolové vedení domácích. Ve 2. poločase jsme domácí mačkali a hnali se za otočením výsledku. Proti byl však vynikající domácí brankář. Nám se podařilo alespoň vyrovnat. Víc už jsme nestihli. O penaltách se bavit nechci.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Krykorka [-] (30. P. Majer [-] ) , R. Kuneš [-] (91. V. Kober [-] ) , M. Ryšavý [-] , F. Vlkanova [-] , M. Farkaš [-] (91. M. Franta [-] ) , I. Kosyak [-] , M. Palma [-] , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-] (30. D. Hruška [-] ) , D. Tesař [-] (90. T. Téra [-] )

SK Solnice
L. Hůlka [-] - L. Pavlíček [-] , O. Tobiška [-] , D. Motl [-] , J. Nejman [-] , J. Krolop [-] , J. Jaroš [-] , D. Volf [-] (35. P. Nosek [-] ) , M. Ptáček [-] , M. Lebeda [-] , M. Jilemnický [-]

ŽK: 38. M. Ryšavý , 91. M. Farkaš - 62. J. Krolop , 64. M. Ptáček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Vítek Pavel - KALAŠ Radek, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Varol Ikizgül
Tip experta: remíza

Bojovný tým domácích na těžkém terénu v Třebši bude pro vedoucí celek ze Solnice těžkým oříškem. Zápas moc fotbalovosti nepřinese a bude to spíše bojovné utkání, což domácím vyhovuje, Solnice se bude muset přizpůsobit nasazení domácích v osobních soubojích, aby mohla pomýšlet na tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů