Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice dostaly hodně branek


Branky


23
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

V nedělním odpoledni jsme na svém hřišti přivítali Novou Ves. Zkušený tým ze žďárska od začátku vyčkával s čím přijdou domácí a ti byli velice aktivní. Z našho optického tlaku jsme však za prvních třicet minut nic nevytěžili a slibně rozvíjející akce jsme nedokázali zakončit. Ve 34´ minutě jsme opět hostům darovali vedoucí branku když malou domů vystihl Kovář a poslal hosty do vedení. Po té naše hra skončila a začala nakopávaná, která prakticky vyřadila středové řady na obou stranách ze hry. Ve vápně hostů nám chyběl důraz a větší hlad po gólech. Branku hostů se podařilo ohrozit až v samém závěru první půle a to paradoxně našemu brankáři. Jeho trestňák z půlky hřiště skočil na malé vápna a Fuksa měl co dělat aby vytěsnil padající oblouček z brány ven. 

Druhý poločas

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem neinkasovat a pokusit se něco do sítě dotlačit. S našimi plány však hosté udělali krátký proces. V 51´ minutě se prosmýkl u autové čáry hostující hráč, zamířil do vápna a přihrávkou pod sebe našel na malém vápně nikým nestřeženého Krbálka a ten neměl problém zavěsit. Po hodině hry vyslal trenér Brabenec do hry Paláta s Němcem. Ani oni však naši těžkopádnou hru nepozvedli a ta zapadla do těžkého podprůměru. V 67´ minuitě jsme opět po laciné ztrátě v našem vápně inkasovali třetí branku a byli jsme zralí na ručník. Hosté nás tlačili a ze svého tlaku vytěžili ještě dvě branky a naložili nám nepopulárního bůra, za kterého můžeme být ještě ve výsledku rádi.



Sestavy


FC Rapotice
T. Laš [-] - D. Krystýnek [-] , P. Tesař [-] (76. D. Zahrádka [-] ) , J. Heres [-] (63. M. Němec [-] ) , V. Adamenko [-] , M. Jarý [-] (63. A. Palát [-] ) , M. Laš [-] , P. Kučera [-] , M. Jašek [-] , R. Durajka [-] , M. Šmarda [-]

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - V. Komínek [-] , S. Růžička [-] , V. Peňáz [-] , O. Dacer [-] , J. Ptáček [-] (23. L. Krbálek [-] ) , M. Žák [-] , F. Kovář [-] , O. Forchtsam [-] (65. M. Novotný [-] ) , P. Šandera [-] , J. Nečas [-]

ŽK: 8. V. Adamenko , 70. T. Laš , 74. M. Laš , 76. R. Durajka .
Počet diváků: 126. Rozhodčí: ŠÍMA Nikola - PORUPKA František, SVOBODA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Asistent trenéra, Vedení klubu, Sponzor, Zpravodaj, Fotograf - FC Rapotice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích