Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radešínka bere tři body


Branky


16. P. Lhoták , 28. M. Drdla , 54. D. Požár , 63. P. Lhoták , 65. P. Lhoták , 73. J. Máček , 76. M. Pulkrábek - 37. Z. Starý (vl.) , 69. J. Uher , 81. M. Bukáček
33

Domácí tahali celý zápas za delší konec provazu a jasně vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí byli od začátku zápasu lepším celkem a dostali hosty pod tlak. Hned ve 4. minutě trefil Dvořák po rohovém kopu břevno. Přibyslavice přežily pár závarů, ale v 16. minutě jim pláchl Lhoták a parádní ránou o tyč otevřel skóre - 1:0. Ve 28. minutě Starého přímý volný kop prodloužil hlavou do sítě Drdla - 2:0. Hosté snížili z ojedinělé akce, když si centr zleva srazil do sítě Starý - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce měl šanci Lhoták, ale mířil těsně vedle. V 54. minutě napřáhl Požár a jeho tečovaná střela skončila u tyče - 3:1. Podobně to zkoušel i Pulkrábek, ale po teči míč mířil vedle brány. V 63. minutě vyvezl míč Janů a parádní kolmicí vyslal do sóla Lhotáka, který se nemýlil - 4:1. Hned na to našel Lhotáka za obranou Požár a prvně jmenovaný dokonal hattrick - 5:1. Poté se ke slovu dostali i hosté a léžerní bránění domácích potrestal Uher - 5:2. V 69. minutě loboval Piska Lhoták, ale trefil jen tyč a následou dorážku parádně zlikvidoval brankář hostů. V 73. minutě hosté chybovali, Blaha našel Pulkrábka a ten se trefil k tyči - 6:2. Chvíli na to se situace opakovala, Blaha gól nedal, ale Pulkrábek míč dorazil do prázdné brány - 7:2. Poslední slovo měl v 80. minutě Bukáček, který parádní ránou mírnil skóre - 7:3.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Od začátku jsme byli lepší, ale do kabin jsme šli jen s těsným náskokem. Po pauze jsme si v koncovce vedli lépe a přidali jsme další branky. Mrzí mě, že jsme tři branky dostali. To by se nám doma nemělo stávat.

TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Dnešní zápas jsem nezvládli. Domácí na nás nastoupili ve vysokém tempu a zaslouženě vedli po prvním poločase, kde jsme se k ničemu nedostali. Druhý poločas se nesl v podobném duchu, ale i přesto, že jsme vstřelili dvě branky, tak jsme s utkáním nebyli schopni nic udělat. Dnes zasloužené body pro domácí, kteří potrestali každou naši chybu.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] (70. T. Rous [-] ) , V. Skryja [-] , J. Máček [-] (61. P. Staněk [-] ) , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , L. Dvořák [-] (61. M. Blaha [-] )

TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - O. Havlena [-] (70. T. Kuthan [-] ) , F. Dvořák [-] , P. Mícek [-] (46. J. Pacal [-] ) , L. Drapák [-] , M. Bukáček [-] , M. Kopeček [-] , J. Uher [-] , J. Hricák [-] , P. Šárka [-] , J. Skrobikowski [-]

ŽK: 88. V. Skryja - 55. L. Drapák , 56. J. Uher , 88. J. Pacal .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: MACHÁT Oldřich - BUDÍN Jan, MENCLER Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Přibyslavice už nemá takovou absenci hráčů, jako na začátku kol. Mohl sem to vidět sám prvních 45 minut v posledním kole. Přibyslavice určitě posilnila a ač jsme nehráli vůbec naší hru, tak musím říct, že předváděli i tak velice hezký fotbal. Ještě sem neměl tu čest vidět "Radešínku" v akci, ale i přesto zde tipuji, že si hosté odvezou 3 body.

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích