Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý první poločas znamenal vítězství Kosmonos


0

Roli favorita potvrdil hostující celek na půdě Mělníka, kterému již během první půle nasázel čtyři branky a o vítězi utkání bylo rozhodnuto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick Siřínka

Notně oslabeni o oba exlilgisty Flachbarta s Vizingrem přijeli na Mělník fotbalisté Kosmonos. Nastoupit nemohl ani Bažant, který si přinesl zranění z futsalu a dlouhodoběji zraněný Kozma. Po dlouhé pauze zaviněné operací kolena se naopak na pozici stopera objevil Scheufler. Domácí se museli obejít bez distancovaného Zejdy, z Vysoké ale přišli pomoci Vála, Pražák a Skopka. Vstup do zápasu se vydařil hostům náramně a už v 5. minutě se dostali do vedení - Kubelka přenechal míč Siřínkovi, který zpoza vápna střelou na zadní tyč otevřel skóre. 0:1. I nadále byli výrazně aktivnější hosté a Mělník se prakticky nedostával ze své obranné poloviny. Zvýšit vedení hostí mohl Žižka, po souboji s gólmanem Horvátem ale trefil pouze tyč. Další šanci neproměnil Kubelka a nebezpečí hrozilo Mělníku i ze standardek, které přesně zahrával Hošťálek. Na druhou branku se ale čekalo až do 32. minuty, kdy Keszeg našel křižným pase Šulce, který sklepnul na Siřínka. Střelec první branky vyslal další krásnou střelu na vzdálenější tyč a mohl se radovat. 0:2. Zanedlouho se Kosmonosy radovaly potřetí - Kubelka potáhl středem hřiště a vyslal na zteč Žďánského, který si sám před gólmanem poradil. 0:3. Tečku za poločasem pak udělal už potřetí Siřínek, který dorážel Šulcovu střelu po krásném dlouhém míči od Šimáčka. Jednoznačný první poločas tak přinesl čtyřgólové vítězství hostů.



Zápas se dohrává

Ve druhé půli za rozhodnutého stavu už tempo hry opadlo. Hra se vyrovnala a i Mělník se více dostával do hry. Zvýšit vedení mohl opět Siřínek, ale jeho střelu bodlem tentokrát zastavila tyč. Mělník se za celý zápas zmohl na jedinou pořádnou střelu - ta sice mířila přímo do šibenice, kam ale doplachtil Michal Hošťálek a skvěle míč vyrazil. V závěru se v hostujícím dresu na hřiště podívali i dorostenci Štěpánek s Gärtnerem, kteří si tak odbyli svou premiéru v A-týmu. Zápas se v poklidu dohrál a Kosmonosy si domů vezou plně zasloužené vítězství.



Ohlasy k zápasu


FC Mělník
Željko Filipovič - trenér: Soupeř vyhrál zaslouženě. Zápas byl rozhodnut už první poločas . Druhý poločas jsme chtěli zabránit dalším gólům do naší branky, což se nám povedlo. Kosmonosy budou druhé postupující mužstvo z naší skupiny.

SK Kosmonosy
Jan Bažant – nehrající záložník: Zápas měl od úvodu jasný průběh a rychlá úvodní branka nám přidala na klidu. Důležité bylo, že jsme ještě do poločasu nastříleli branky a pak už se zápas spíše dohrával.



Sestavy


FC Mělník
J. Horvát [-] - J. Čermák [-] , M. Skopka [-] , M. Pražák [-] (46. T. Holub [-] ) , L. Rambousek [-] , J. Žaba [-] (69. K. Toušek [-] ) , P. Dvorný [-] , B. Ghanmi [-] , T. Jonák [-] , S. Vála [-] , J. Tyle [-] (46. A. Kasal [-] )

SK Kosmonosy
M. Hošťálek [-] - V. Žďánský [-] (74. J. Řehák [-] ) , V. Šulc [-] , M. Kubelka [-] , O. Siřínek [-] (82. D. Gärtner [-] ) , J. Keszeg [-] , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , P. Scheufler [-] (77. P. Štěpánek [-] ) , M. Michalec [-]

ŽK: 35. M. Skopka , 68. P. Dvorný .
Hráči zápasu: O. Siřínek .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Čechmánek Igor - POLÁK Ivo, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.