0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:15

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Záryby v derby vyloupily Starou Boleslav


Branky


0

Velkého vítězství dosáhli v sobotním dopoledni fotbalisté Záryb. Malá vesnička se tak vzepřela městu a v derby porazila jasným výsledkem domácí Slavoj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Voštiara

Domácí trenér Novák stále nemůže počítat s plnou sestavou, které se velmi dařilo v úvodu soutěže - ani tentokrát od úvodních minut nenastoupili Bolek Staněk či David Mikoláš. Do hry tak opět musel v průběhu zápasu zkušený Josef Matějovský. Záryby přijely povzbuzeny nečekanou domácí výhrou nad Ovčáry a ve velkém derby chtěly rozhodně zvítězit. Mluvil o tom v našem rozhovoru i brankář hostí Michal Šulc - odchovanec Brandýsa nad Labem. Samotný zápas začal lépe pro hosty, kteří mohli jít hned po dlouhé autu do vedení. K míči se dostal Voštiar, který vyslal pěknou hlavičku na bránu. Tam se ale skvělým zákrokem prezentoval gólman Šimek. Ve 13. minutě byl už ale domácí brankář proti střele stejného hráče bezmocný. Voštiar napřáhl za vápnem a krásná střela se od břevna odrazila do sítě. 0:1. Šance na zvýšení náskoku měli ještě Školák a opět Voštiar - proti střele prvního jmenovaného ale zasáhl brankář a Voštiarova střela se mezi tyče nevešla. V prvním poločase tak byly lepším i gólově úspěšnějším týmem Záryby.

 

Dvě rány v závěru

Ani ve druhém poločase se hosté nehodlali zakopat do obranné ulity a pokračovali v aktivní hře. Ta vedla k dalším šancím na pojištění náskoku, z nichž tu největší měl opět velmi aktivní Voštiar, jeho přihrávka skrz malé vápno ale skončila pouze na zadní tyči. Své šance měli také domácí, kteří začali přitápět pod kotlem, obrana Záryb ale pracovala velmi spolehlivě. A když už něco přišlo, stál vzadu připravený gólman Šulc. Utkání spělo k závěru a v 87. minutě přišlo rozhodnutí. K přímému kopu z veliké dálky se postavil Daniel Krulich a výstavní střelou skóroval. O chvíli později, v době zoufalého náporu Slavoje, pak hosté přidali závěrečný gól po spolupráci střídajících hráčů. Šťastný našel Blanára, jehož střela opět o břevno zapadla do brány. Záryby tak slaví velké vítězství v derby nad sousední Starou Boleslaví.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník: Pro nás to byl velmi důležitý zápas a hlavně derby. Celý jsme ho poctivě odmakali a výhra je pro nás zaslouženou odměnou! Pro některé naše hráče, jako například Bušinský či Šašek, to bylo speciální utkání, jelikož ve Slavoji dříve působili.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
O. Šimek [-] - L. Švancar [-] (60. B. Staněk [-] ) , M. Voženílek [-] , M. Švorba [-] - D. Sládek [-] (55. O. Štěpánek [-] ) , J. Novák [-] , V. Kulhánek [-] (68. J. Matějovský [-] ) , J. Cruz [-] , J. Vondra [-] - P. Bláha [-] , V. Šmejkal [-]

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - J. Bušínský [-] , D. Krulich [-] , M. Školák [-] (77. M. Šťastný [-] ) , J. Schütz [-] (83. D. Vytlačil [-] ) , B. Mareček [-] , F. Šašek [-] , P. Voštiar [-] (88. J. Formánek [-] ) , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , V. Valentin [-] (85. J. Blanár [-] )

ŽK: 10. V. Šmejkal , 60. J. Vondra - 60. F. Valentin , 71. V. Valentin .
Místo: FK Slavoj Stará Boleslav. Počet diváků: 146. Rozhodčí: Červenka Martin - RICHTÁR Lukáš, STRÁNSKÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.