1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosmonosy jediným gólem porazily Kostelec


Branky


0

Stále v těsném závěsu za vedoucí trojicí se drží fotbalisté Kosmonos. Pomohla jim k tomu těsná výhra nad srdnatě bojujícím soupeře z Kostelce nad Labem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům scházely ke gólu centimetry

Domácí tým trápila veliká absence - Bažant s Kubelkou jeli plnit své reprezentační povinnosti do Chorvatska s futsalovou reprezentací U21 a v poslední době výborně hrajícího stopera Kozmu trápí zranění z minulého utkání. Do první půle vstoupili lépe překvapivě hosté, když hned po pár minutách zvonila tyč na brankové konstrukci domácích - stalo se tak po střele L. Temiaka, kterému přihrával na velké vápno Skopka. Hráči Kosmonos chtěli rychle odpovědět, ale Keszeg ani Siřínek nedokázali rozvlnit síť na opačné straně. Domácí po celou půli měli značné procento v držení balónu, ovšem své šance nedokázali proměnit. Hosté hráli zodpovědně odzadu a spoléhali na rychlé brejky, do kterých se občas dostávali po nedorozumění v domácí obraně - například v závěru poločasu prodlužoval K. Temiak dlouhý aut Skopky na bratra Lukáše. Ten sklepl pro Pazderku, jehož střela ale mířila vedle. První poločas tak gól nenabídl, a proto se šlo do kabin za nerozhodnutého stavu.

O jediný gól se postaral Žďánský

Druhá půle probíhala v podobném duchu jako ta první, ovšem s tím, že na straně domácích byla vidět daleko větší vůle po vítězství než v prvním poločase. Stále měli daleko větší procento balónu na kopačkách a postupně si vytvářeli slibné šance. Po kombinaci ve středu hřiště se dostal míč na stranu ke Žďánskému, jehož (pravděpodobně) nepovedený centr zamířil přímo na branku a doposud skvěle chytajícímu brankáři Polmanovi proklouzl až do branky. 1:0. Domácí v tlaku prokračovali s cílem navýšit svůj náskok. Unikající Siřínek po pravé straně nabídl přihrávkou pod sebe Šulce, který ovšem míč netrefil dobře. I další vyloženou šanci měli domácí, když se řítil osamocený Řehák na brankáře hostí, ovšem zvolil špatné řešení a branku přestřelil. Hosté se ale také tlačili do útoku, Pazderkovu střelu z dálky však gólman Splídek vytěsnil na roh. A když se neujaly ani hlavičky K. Temiaka a Pajkrta, zůstaly všechny body v Kosmonosech po výsledku 1:0.



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Ondřej Siřínek - útočník: Do zápasu jsme nevstoupili dobře a náš výkon nebyl zdaleka tak přesvědčivý jako v zápasech předešlých. Jsem rád, že jsme toto bojovné utkání nakonec zvládli a získali tři body.

SK Labský Kostelec
Lukáš Temiak - záložník: Už nevím, co k tomu mám říkat. Neodehráli jsme špatné utkání, ale zase nedokážeme proměnit příležitosti, které se nám naskytnou. Už čtvrtý zápas v řadě jsme nedokázali vstřelit gól. Gratuluji domácímu týmu k vítězství.



Sestavy


SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - V. Šulc [-] (90. J. Řehoř [-] ) , V. Žďánský [-] (62. J. Řehák [-] ) , O. Siřínek [-] (76. K. Takač [-] ) , J. Flachbart [-] , J. Keszeg [-] (86. F. Kopal [-] ) , M. Šimáček [-] , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , P. Kraus [-] , M. Michalec [-]

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] - L. Temiak [-] , T. Kopejska [-] , K. Temiak [-] - T. Skopka [-] (61. M. Machka [-] ) , V. Hlavatý [-] , L. Pazderka [-] , M. Priatka [-] (81. O. Brodňanský [-] )

ŽK: 54. P. Kraus , 83. K. Takač , 86. J. Flachbart - 31. L. Chvátal , 52. T. Kopejska , 66. M. Machka .
Místo: Kosmonosy. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Prosr Tomáš - TOBIŠKA Stanislav, NOVOTNÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.