Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec dostal na domácím trávníku bůra


Branky


0

Velkým zklamáním pro domácí tým skončil zápas, ve kterém chtěli Lužečtí utnout nepříznivou sérii a poprvé naplno bodovat. Tento plán se ale hrubě nevydařil a domácí potupně prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli standardky

Povzbuzeni prvním vítězstvím v sezoně přijeli fotbalisté Záryb na půdu Lužce, kde se snažili nepovolit stejný počin domácím fotbalistům. Pokoušeli se o to s novou útočnou dvojicí, jelikož chyběl Voštiar a Školák se naopak vrátil po nemoci. Úvodní minuty lépe vyšly hostujícímu celku, který se také brzy ujal vedení. V 8. minutě zahrávaly Záryby rohový kop, ke kterému se přes útočícího stopera Šaška nedokázal dostat gólman Prislupský. Míč tak propadl až na zadní tyč, kde Hallík neměl problém doklepnout. 0:1. I další roh v podání hostů byl nebezpečný - po secvičeném signálu se míč přes Školáka dostal k Valentinovi, jehož střela jen těsně minula branku. Standardní situace byly nebezpečné i v podání Lužce, ovšem z největší šance se pouze zatřáslo břevno Šulcovy branky. Naopak hosté mohli ještě do poločasu zvýšit: Školák už obešel gólmana, ovšem jeho zakončení do odkryté brány vyrazil skluzující obránce. První poločas tak skončil za stavu 0:1.

 

Další góly do sítě Lužce

Domácí tým se zřejmě v kabině ze svých problémů nepoučil a na kolena ho opět srazila standardka. V 60. minutě míč opět propadl na zadní tyč a do branky tentokrát doklepával Schütz. 0:2. Domácí tým vrhl všechny síly do útoku, ale to se mu stalo osudným - a ne jednou. Nejprve přidal třetí gól Školák, který sledoval dlouhý nákop od Urbana a využil chyby obrany. Míč totiž přeskočil obránce i gólmana a hostující útočník už neměl problém připravit si míč a poslat ho do prázdné branky. Efektivita Zárybských byla obdivuhodná a o dvě minuty později lovili domácí ze své sítě další míč. Hosté pěkně zakombinovali a přes Školáka a Krulicha se míč dostal až k Františku Valentinovi, který se nemýlil. 0:4. Potupného bůra pak završil 5 minut před koncem stejný hráč, který utekl domácí obraně a nadvakrát překonal brankáře. Lužec si mohl v závěru připsat alespoň čestný úspěch, ale proti hlavičce výborně zasáhl Šulc, a tak domácí nejenže nebodovali a zůstávají poslední, ale nevstřelili jediný gól.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník Záryb: Jsem rád, že jsme po druhé za sebou získali plný počet bodů a také mě těší, že se mi po pauze podařilo vstřelit gól - i když mohly být alespoň dva. Chtěl bych vyzdvihnout výborný výkon naší obrany v čele s brankářem Šulcem, která nás podržela.



Sestavy


AFK Eletis Lužec
T. Prislupský [-] (85. J. Prislupský [-] ) - P. Peroutka [-] , M. Tauchman [-] , J. Kučaba [-] (46. R. Levý [-] ) , J. Lafek [-] - R. Stejskal [-] (70. A. Kučera [-] ) , J. Uher [-] - M. Rigo [-] , D. Tauchman [-] - M. Kučaba [-] (77. P. Špánek [-] ) , T. Roučka [-] (77. P. Tauchman [-] )

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - J. Formánek [-] , D. Krulich [-] , M. Školák [-] (79. M. Reisinger [-] ) , D. Vytlačil [-] , J. Blanár [-] (84. M. Reisinger [-] ) , J. Schütz [-] (72. V. Valentin [-] ) , J. Urban [-] , F. Šašek [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-]

ŽK: 12. J. Kučaba - 49. D. Vytlačil .
Hráči zápasu: F. Šašek .
Místo: AFK Lužec. Počet diváků: 120. Rozhodčí: ŘÍPA Jiří - ZOUFALÝ David, MUCHA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.