3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zajímavém zápase se body dělily


Branky


0

Záryby, které ještě nedokázaly vyhrát za 3 body, vyjely na půdu dalšího silného soupeře. Kosmonosy totiž ze 4 utkání vytěžily 9 bodů a sklonit se musely jen na půdě Klíčan. Záryby ale dokázaly zabrat a odvézt si bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka v úvodu

Diváci se ještě ani nestačili usadit na svých místech a už se poprvé měnilo skóre - hned ve 4. minutě se totiž k hlavičce po rohovém kopu dostal Tomáš Vytlačil a nemýlil se. 1:0. Vyrovnání ale přišlo jen dvě minuty na to - mezery mezi stopery dokázali domácí využít ke krásné uličce. Na tu si naběhl kapitán Keszeg a v samostatném úniku střelou mezi nohy překonal brankáře Šulce. 1:1. Vzápětí mohl rychle otočit zápas Kozma, ale z rohu akrobaticky minul. A tak se ke slovu dostaly opět Záryby - konkrétně František Valentin napřáhl zpoza vápna a krásnou střelou vrátil vedení hostujícímu týmu. 1:2. Druhý gól se evidentně podepsal na hře domácích, jejichž statická hra nemohla zataženou obranu hostů překonat. Za zmínku stojí snad jen střela Bažanta levačkou, kterou zpod břevna vytáhl Šulc a také akce hostů, kdy po přihrávce Školáka střílel jeho útočný parťák Šťastný šajtlí vedle. Poločasový stav tak zůstával 1:2.

 

Vyrovnání pár minut po přestávce

Do druhého poločasu se v sestavě Kosmonos objevil exligista Flachbart a měl prsty ve vyrovnávacím gólu. Jím zahranou standardku totiž dokázal na malém vápně dotlačit do sítě důrazný Kozma a bylo opět vyrovnáno. 2:2. Hra pokračovala i nadále ve stejném duchu - hosté svědomitě bránili od půlky hřiště a domácí se snažili najít skulinu. Nutno podotknout, že útoky Kosmonos byly mnohem nápaditější, než v první půli a hostující brance tak hrozilo nebezpečí. Asi největší šanci měl opět Bažant, ale zpětnou přihrávku na hranici vápna nedokázal zužitkovat, když nastřelil pouze nohy spoluhráče. Závěr přinesl ještě šanci na každé straně - nejprve střídající domácí Takač nastřelil hlavou spojnici tyčí a na druhé straně mohl zápas rozhodnout Bušinský. Ten se postavil k rozehrávce přímého kopu z hranice velkého vápna po faulu na Tomáše Vytlačila, ovšem jeho střela mířila vedle. Došlo tak na střelbu pokutových kopů (Záryby už počtvrté z pěti utkání!). V nich byli úspěšnější domácí, a tak si do tabulky připisují 2 body, zatímco Záryby domů vezou jen jeden.

 



Ohlasy k zápasu


SK Kosmonosy
Jan Bažant - hráč Kosmonos: Zatím to byl od nás nejslabší výkon v B-třídě. Zbytečně jsme na začátku inkasovali dvě branky a to se na nás podepsalo na celý zápas. První půle byla absolutně bez pohybu, bez myšlenky. V druhé půli už jsme se trochu zlepšili, brzy vyrovnali a měli jsme další šance, které jsme bohužel neproměnili. Alespoň jsme zvládli penalty, ale i tak to vnímáme jako ztrátu jednoho bodu.

TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník Záryb: Podali jsme dobrý výkon, zodpovědně jsme bránili a domácí jsme k moc šancím nepouštěli. V penaltách jsme bohužel neuspěli, ale bodu z půdy kvalitního soupeře si ceníme!



Sestavy


SK Kosmonosy
T. Splídek [-] - P. Kraus [-] (46. J. Flachbart [-] ) , V. Šulc [-] , K. Kozma [-] , M. Michalec [-] , J. Keszeg [-] , M. Šimáček [-] , J. Bažant [-] (70. J. Řehák [-] ) , J. Žižka [-] , M. Hošťálek [-] , O. Siřínek [-] (79. K. Takač [-] )

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - J. Bušínský [-] , M. Šťastný [-] , J. Urban [-] (72. J. Formánek [-] ) , M. Školák [-] (56. J. Blanár [-] ) , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] , B. Mareček [-] , T. Vytlačil [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-]

ŽK: 52. J. Žižka , 91. J. Keszeg - 50. B. Mareček , 54. J. Urban .
Místo: Kosmonosy. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Richtár Lukáš - POLÁK Ivo, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.