2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj doma i nadále stoprocentní


Branky


0

Zápas týmů, na jejichž výkony jdou velmi dobré reference, se odehrál v sobotu dopoledne ve Staré Boleslavi. Díky větší efektivitě v zakončení se z plného zisku radovali domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v úvodu

Hned od začátku se oba celky pustily do útočení a diváci mohli vidět velmi zajímavý fotbal plný šancí. Hned v 6. minutě předvedli domácí ukázkovou kombinaci středem hřiště a zkušený Novák se tváří v tvář hostujícímu gólmanovi Dufkovi trefil přesně. 1:0. Šance se ale hned od úvodu rodily i na druhé straně hřiště a aktivní byl v tomto směru zejména Beran. Jeho dva úniky z úhlu ale gólem neskončily. A tak šel Slavoj do dvoubrankového trháku. Ve 20. minutě hosté ztratili míč na polovině hřiště, což byla pobídka pro rychlý brejk domácích do otevřené obrany. Ten se povedl náramně a Bláha se v samostatném úniku nemýlil. Na oslavu svého zásahu navíc přidal ukázkové salto. Na straně Pěčic i nadále hrozil zejména Beran, ale nebylo mu přáno - další dobrou šanci vychytal brankář Bodlák a když se rozhodl pro centr, byl také nepřesný. Zlomit smůlu mohl v poslední minutě poločasu Kiceluk, ovšem v dobré příležitosti netrefil bránu. Poločasový stav tedy vyzníval pro domácí.

Bezbranková druhá půle

Ve druhém poločase tempo hry trochu opadlo a k vidění již nebyl takový festival šancí, jak v prvním dějství. Pěčice si vytvořily územní převahu, ovšem domácí obrana pracovala spolehlivě. Největší nebezpečí tak hrozilo ze standardních situací, které ale s bravurou řešil brankář Bodlák. Hubačovy skákavé střely sice byly nepříjemné, domácí brankář ale jako by měl na rukavicích lepidlo a suverénně si počínal i při likvidování rohových kopů. Domácí ze své obranné ulity také vyráželi do nepříjemných protiútoků, ale už se jim nepodařilo žádný dotáhnout do gólového konce. Mrzet je to ale nemuselo, jelikož náskok získaný v první půli stačil a tři body tak zůstávají ve Staré Boleslavi. Slavoj si tak udržel svou druhou pozici a dýchá na záda prvním Ovčárům.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Michal Heřmanský - hráč Pěčic: Hrálo se oboustranně kvalitní utkání. Už třetí zápas v řadě jsme nepropadli herně, ale "pouze" v počtu gólů. Na ty se bohužel pro nás fotbal hraje, a tak si můžeme jen drbat hlavu za neproměňování šancí.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - J. Cruz [-] , M. Švorba [-] , L. Švancar [-] (76. P. Beneš [-] ) , M. Voženílek [-] , D. Mikoláš [-] - O. Štěpánek [-] , J. Staněk [-] , J. Novák [-] - P. Bláha [-] , J. Vondra [-] (83. J. Vodák [-] )

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - P. Košťál [-] (69. J. Gregor [-] ) , M. Heřmanský [-] , M. Tůma [-] , R. Mulač [-] - P. Král [-] , M. Hubač [-] , F. Beran [-] , D. Košťál [-] (80. J. Volf [-] ) - A. Kiceluk [-] , M. Lukeš [-]

ŽK: 29. J. Novák , 58. P. Bláha , 83. O. Štěpánek - 45. M. Lukeš .
Místo: FK Slavoj Stará Boleslav. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stádník Vladimír - MAREŠ Bohumil, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.