Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj i nadále stoprocentní


Branky


0

Další pohodové vítězství na domácím hřišti si připsali fotbalisté Staré Boleslavi. Ne vše tomu ale v první půli nasvědčovalo, když po 45 minutách panoval na hřišti bezbrankový stav. Ve druhé půli se ale domácí rozstříleli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující aktivita gól neznamenala

Polabské derby navštívila velmi pěkná návštěva 150 diváků, kteří viděli pozměněnou sestavu domácího Slavoje. Oproti zápasu v Řepíně totiž nastoupili hráči Staré Boleslavi bez zraněných Ježka, Šmejkala, Vondry a Vodáka. Bylo zajímavé sledovat, nakolik se na hráčích obou celků projeví těžké pohárové zápasy, které absolvovaly ve středu (Boleslav – Ostrá 0:3, Kostelec - Čelákovice 0:1). To se ukázalo velmi brzy a pro domácí to nebylo příjemné zjištění – pohyblivěji se totiž jevili hráči Labského Kostelce a převaha byla spíše na jejich kopačkách. Domácí, kteří byli velikým favoritem utkání, se tak za celý poločas dostali k jedinému zakončení na branku Polmana – ten si ale se střelou Bolka Staňka poradil, a tak v první půli gól nepadl.

Krutý druhý poločas pro Kostelec

Začátek druhého poločasu se nesl ve stejném duchu jako poločas první a nic nenasvědčovalo tomu, že by měl domácí tým dovést utkání ke snadnému vítězství. Hosté z Kostelce však začínali být podráždění, jelikož svou převahu nedokázali vyjádřit střelecky. Na hřišti se také přitvrdilo, ovšem hlavní sudí Chovanec atmosféru derby zvládal na výbornou. Trenér Slavoje Josef Matějovský již měl v 60. minutě připravené střídání (Staněk Jan dolů a Nezbeda na hřiště), ale jakoby to Jan Staněk vycítil a načal Kostelec dvěma brankami v rozmezí tří minut! Nechybělo mnoho a Jan Staněk si mohl připsat hattrick, ale jakoby se zalekl boleslavského pokladníka Bláhy, který by v tomto případě po Honzovi chtěl 500,-Kč! Po těchto brankách se hráči Kostelce sesypali a výsledkem toho byli další tři branky z kopaček Bláhy, Štěpánka a opět Bláhy. Konečný výsledek 5:0 je tak pro hráče Kostelce velmi krutý.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Z webu Slavoje: Na soupeře jsme chtěli vlítnout, ale to se nám nepodařilo a v úvodu jsme tahali za kratší konec. Spasilo nás až neprovedené střídání Nezbedy za Staňka, kdy Staněk rozhodl dvěma góly. Poté už se hosté sesypali a my jsme si závěr derby před dobrou diváckou kulisou mohli užít. Výsledek je ale pro hosty rozhodně krutý.




Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
J. Bodlák [-] - D. Mikoláš [-] (79. V. Kolář [-] ) , M. Švorba [-] , B. Staněk [-] (68. A. Nezbeda [-] ) , M. Voženílek [-] - J. Cruz [-] , J. Staněk [-] , O. Štěpánek [-] , J. Novák [-] - P. Bláha [-] - V. Kulhánek [-] (70. L. Švancar [-] )

SK Labský Kostelec
K. Polman [-] - J. Šimek [-] , L. Chvátal [-] , J. Pajkrt [-] , P. Klíma [-] - T. Kopejska [-] , L. Temiak [-] , V. Maistruc [-] , L. Pazderka [-] (79. M. Hlavatý [-] ) - T. Skopka [-] (77. M. Priatka [-] ) , T. Novák [-] -

ŽK: 58. B. Staněk - 23. J. Pajkrt , 59. T. Skopka .
Místo: FK Slavoj Stará Boleslav. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Chovanec Petr - KOČÁREK Jan, NEJEDLO Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.