Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes sympatický výkon si Pěčice odvezly z Ovčár debakl


Branky


15. P. Hyka , 25. T. Hašler , 46. M. Vernek , 60. T. Hašler , 64. D. Kudela , 74. J. Stránský , 81. J. Stránský - 48. J. Mihalík (vl.) , 85. M. Hubač
0

Velmi pěknou hrou se prezentovali v sobotu ráno fotbalisté Pěčic na hřišti v Klech, které je pro tuto sezonu domácí týmu Ovčár. Na takřka stoprocentní produktivitu domácích to ale nestačilo, a tak si hosté odvezli vysokou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní úvod Pěčic

Dva bodově stoprocentní týmy se sešly k zápasu na stadionu v Klech, favorit byl i přesto jasně daný. Byli jím domácí hráči, kteří ve dvou zápasech dosáhli úctyhodného skóre 14:0 a hlavně ještě loni bojovali na špici Krajského přeboru. I na hru Pěčic ale šly velmi dobré reference, a tak se měli diváci nač těšit. Hosté vlétli do utkání jako uragán a zaskočili tak zkušený domácí tým. Výsledkem byly 3 velmi dobré šance ke skórování, které ale gólem neskončily. Radovali se tak Ovčáry, které předvedly stoprocentní produktivitu a obě své šance proměnili. V 15. minutě otevřel skóre hrající trenér Hyka a o 10 minut později ho napodobil jeho parťák z útoku Hašler. Poločasové skóre tak vyznívalo pro domácí v poměru 2:0.

Dvě rychlé branky

Druhý poločas začal pěkně zostra a ještě než se stačili diváci usadit na svých místech, padl gól na každé straně. Hned po minutě hry zvýšil na 3:0 Vernek, ovšem za další dvě minuty se Mihalík trefil za záda vlastního brankáře Chaloupky a bylo sníženo. 3:1. To hráčům Pěčic opět dodalo ztracenou energii a hnali se za dalšími brankami. Jejich šance ale góly nekončily a naopak Ovčáry trestaly každou sebemenší chybičku hostů. I přes minimálně vyrovnanou hru v poli tak skóre narůstalo až na stav 7:1, na který završil skóre dvěma brankami střídající Stránský. Hosté zaznamenali alespoň čestný (a rozhodně zasloužený) úspěch 5 minut před koncem, kdy na konečných 7:2 snížil krásnou trefou z přímého kopu Hubač. V oboustranně pěkném utkání tak zvítězila zkušenost nad mládím.



Ohlasy k zápasu


FC Sokol Ovčáry
Petr Hyka - hrající trenér Ovčár: Začali jsme ospale a hosté měli šance. My jsme ale vytěžili z minima maximum a v poločase jsme vedli 2:0. Ve druhé půli prakticky každý náš útok skončil brankou, ale i náš brankář se měl co ohánět. I přes vysoký výsledek se soupeř prezentoval velice dobře a já uznávám jeho sílu!




Sestavy


FC Sokol Ovčáry
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] (14. J. Šulc [-] ) , S. Ondrák [-] (71. T. Sobotka [-] ) , J. Studený [-] , M. Viskup [-] - J. Mihalík [-] (80. M. Voljanskij [-] ) , D. Kudela [-] (80. P. Březina [-] ) , M. Urban [-] , M. Vernek [-] (68. J. Stránský [-] ) - P. Hyka [-] , T. Hašler [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - P. Košťál [-] , M. Heřmanský [-] , M. Tůma [-] , J. Jonáš [-] (72. R. Mulač [-] ) - P. Král [-] , J. Volf [-] , F. Beran [-] (62. D. Košťál [-] ) , M. Hubač [-] - M. Lukeš [-] (84. J. Jonáš [-] ) , A. Kiceluk [-] (66. J. Gregor [-] )

ŽK: 65. M. Vernek - 21. M. Heřmanský .
Místo: TJ Sokol Ovčáry - Nedomice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Garaja Miroslav - MRÁZEK Radek, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.