2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záryby si po týdnu zopakovaly penaltový rozstřel


Branky


0

Hubenou remízu 1:1, ale zato o to delší penaltové drama - to nabídli fotbalisté obou týmů zárybským divákům. Na góly se však muselo čekat velmi dlouho a ten domácí vyrovnávací padl dokonce jen 5 minut před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Nováček soutěže z Klíčan se od prvních minut ničeho nezalekl a pustil se do útočení. Byl silnější na míči a dostával se i do střeleckých pozic. Obrana domácích ale byla pozorná, a tak se jednalo pouze o střely z větší vzdálenosti. Některé dokázala obětavá obrana včas zblokovat, po jiných se musel na poslední chvíli natahovat domácí gólman Šulc. Z tohoto tlaku se okolo poloviny 1. půle domácí oklepali a sami měli dvě dobré příležitosti ke skórování. Nejprve to byl Školák, který se dostal do dobré pozice na hraně velkého vápna, jeho střelu ale brankář Bezkočka kryl. Hostující gólman si připsal v závěru poločasu ještě jeden důležitý zákrok - a to proti hlavičce Tomáše Vytlačila. Do kabiny se šlo tedy za stavu 0:0.

 

Góly začaly padat v záveru

Poločasová přestávka na obrazu hry nic nezměnila - Klíčany velmi dobře držely balon, ale chybělo jim gólové vyústění. Pokud už se totiž hosté dostali na dostřel branky Záryb, narazili na tentorkát velmi dobře chytajícího Šulce. Střelecká smůla trvala až do 78. minuty - to byl čas, kdy se do míče z hranice vápna opřel hostující stoper Krimlák a míč se zastavil až o síť. 0:1. Domácím se však na tento pozdní úder ještě podařilo zareagovat - síly zmobilizoval Voštiar, utekl po lajně a chtěl centrovat před branku. Nepovedený centr ovšem ke zděšení hostů a radosti domácích skončil až v brance, a tak bylo 4 minuty před koncem vyrovnáno. Výsledné skóre tak bylo 1:1 a následoval maraton penalt. Záryby si je neúspěšně natrénovaly už před týdnem v Dolním Bousově a tentokrát už byly úspěšné. Zvítězily poměrem 9:8 rozhodujícím kopem Balouna, který na hřiště přišel až v 87. minutě.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - hráč Záryb: Klíčany byly po celý zápas silnější na balonu, ale nás držela pozorná obrana a brankář Šulc. Když už to po gólu v naší síti vypadalo, že prohrajeme, dali jsme šťastný gól a dovedli zápas do penalt. V nich jsme byli narozdíl od minulého týdne šťastnější.

TJ Klíčany
Pavel Mužíček - trenér Klíčan: Přes značnou převahu v poli jsme nedokázali pořádně zakončit několik vytvořených gólových příležitostí, a tak poločas skončil bezbrankovou remízou. V druhém poločase jsme pokračovali v útočné hře a brankou v 75. minutě Krimlákem jsme se dostali do vedení. Domácí z ojedinělého útoku v 84. minutě vyrovnali na konečných 1:1.



Sestavy


TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - D. Krulich [-] , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] (81. J. Blanár [-] ) , M. Školák [-] (66. M. Šťastný [-] ) , T. Vytlačil [-] , B. Mareček [-] , P. Voštiar [-] (87. L. Baloun [-] ) , J. Formánek [-] , D. Hallík [-] , O. Janáček [-]

TJ Klíčany
J. Bezkočka [-] - J. Musil [-] , M. Krimlák [-] , Z. Malík [-] , L. Pečeňa [-] - T. Jurčík [-] , T. Buldra [-] , A. Marek [-] , P. Hájek [-] - R. Šelicha [-] (69. A. Javůrek [-] ) , J. Předota [-] (81. J. Pleticha [-] ) -

Místo: TJ Sokol Záryby. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kaucký Miloš - KOVÁŘ Otto, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.