3:2p.
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ani dvougólové vedení Zárybům nestačilo


Branky


0

Bleskový vstup do utkání předvedli hráči Záryb, kteří si velmi rychle vypracovali dvojnásobné vedení. Domácí, který se od minulé sezony prakticky nezměnil, se však nevzdal a dovedl zápas až do penaltového rozstřelu. V tom si pak DBSK připsal dodatečný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do zápasu vlétli hosté jako uragán a již po 12 minutách vedli o dva góly a soupeře jasně přehrávali. Obě branky padly prakticky po stejné situaci ze strany - první gól padl po dlouhém autu, který prodloužil nejprve T. Vytlačil na Školáka a ten prodlužoval na zadní tyč na skvěle nabíhajícího Schütze. Ten už měl před sebou pouze prázdnou bránu a nemýlil se. 0:1. Druhý gól vstřelil opět Schütz, tentokrát po centru, který netrefil Školák hlavou, ale Schütz podruhé skvěle zavřel zadní tyč a už z poměrně těžší situace zvýšil vedení na 0:2. Ani dvoubrankové vedení Záryby neukolébalo a jejich hráči v tlaku pokračovali i nadále. To vyvrcholilo několika neproměněnými šancemi - například střelu Tomáše Vytlačila vypíchl obránce až na brankové čáře! Další možnost pak měl Krulich po krásném sólu, ale jeho střelu domácí gólman Stránský zlikvidoval. DBSK se začal dostávat do hry až po půlhodině hry, kdy se hra vyrovnala a domácí začali hrozit zejména po centrech ze stran. Naopak zárybští přeci jen polevili v nasazení, a to vyvrcholilo několika chybami, z nichž ta nejhorší skončila až brankou. Gólmanu Šulcovi se nepovedl odkop a v následném hlavičkovém souboji byl důraznější domácí Polák. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2.

 

Od úvodu druhého poločasu bylo na hřišti jasně patrné, že se domácí budou snažit o obrat a hráčům Záryb evidentně docházely síly. I tak ale mohli skórovat - například po úniku Školáka a jeho střele z úhlu na zadní tyč, kterou golman výborně zlikvidoval a následné dorážce Schütze která mířila mimo. DBSK ale přitápěl pod kotlem a jeho aktivita směrem dopředu rostla. Z toho nakonec pramenilo vyrovnání, když se z rohového kopu prosadil Merva a vyrovnal na 2:2. V závěru utkání mohli domácí strhnout vítězství na svou stranu, proti byl ale hostující gólman Šulc, který nebezpečnou střelu vyrazil do bezpečí. Utkání tak skončilo remízou 2:2 a přešlo se na penaltový rozstřel. V tom byly úspěšnější domácí, kteří proměnili všech pět kopů a jejich gólman dokázal ve čtvrté sérii kopů chytit penaltu Marečkovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Záryby
Matěj Školák - útočník Záryb: Vstup do utkání se nám opravdu povedl, vstřelili jsme dva góly a až do 30. minuty jsme byli lepší. Potom jsme bohužel polevili a ještě před poločasem soupeř snížil. Druhou půli už na nás dolehla únava, která dost možná vycházela i z toho že jsme měli pouze dva hráče na střídání. V závěru jsem mohl rozhodnout, na druhé straně nás zase podržel gólman.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Stránský [-] - L. Zahrada [-] (46. P. Vacek [-] ) , M. Novák [-] , V. Bíšek [-] , P. Kubeček [-] - M. Merva [-] , M. Polák [-] (69. O. Klíma [-] ) , P. Vynikal [-] , T. Šolc [-] - J. Kasal [-] , J. Hrdý [-] -

TJ Sokol Záryby
M. Šulc [-] - D. Krulich [-] , D. Vytlačil [-] , J. Schütz [-] , M. Školák [-] , T. Vytlačil [-] (58. V. Mikšovský [-] ) , P. Voštiar [-] , F. Valentin [-] , D. Hallík [-] , J. Bušínský [-] , M. Šťastný [-] (73. B. Mareček [-] )

Místo: DBSK. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Nehasil Karel - ŠMEJKAL Jiří, SVOBODA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.