1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdislavice doma nestačily na Týnec nad Sázavou


Branky


84. P. Bouček - 15. M. Lapáček (vl.) , 25. M. Radačovský , 62. D. Kopta
0

Utkání mezi Zdislavice a Týncem nad Sázavou bylo vyrovnané a o osudu utkání nakonec rozhodla produktivita, která stala na straně hostujících svěřenců hrajícího trenéra Radka Skály, kteří se po závěrečném hvizdu mohli radovat z vítězství 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Týnec si během úvodních 45 minut vytvořil dostatečný náskok

Diváci ve Zdislavicích se dočkali prvního gólu již po necelé čtvrthodině hry, když se po rohovém kopu prosadil kapitán Martin Lapáček, místo radosti však skončila jeho hlava v dlaních, protože si vstřelil nešťastný vlastní gól.

 

Týnec nad Sázavou se dostal na koně a další góly mohli přidat Radek Radačovský a Oldřich Stejskal, jenže jim scházela přesnost v koncovce a skóre zůstalo neměnné. Ne však nadlouho, v pětadvacáté minutě se prosadil krásnou střelou z volného přímého kopu Radek Radačovský, jehož pokus zamířil přesně k tyči a domácí brankář Petr Klenot byl bez šance.

Zdislavice po přestávce vstřelili alespoň čestný gól

Ve druhém poločase se po hodině hry prosadil David Kopta, jehož střela byla nepříjemně tečována a Týnec nad Sázavou byl na cestě za hladkým vítězstvím. Zbytek zápasu už příliš mnoho příležitostí nenabídl, ale přece jen se domácí fanoušci mohli radovat alespoň z jednoho gólů, když se během závěrečných deseti minut prosadil nádhernou střelou do pravého horního rohu Pavel Bouček.

 

Týnec nad Sázavou se po hladké výhře 3:1 posunul na třetí místo tabulky a za druhým Divišovem zaostává se shodným počtem 12 bodů jen díky horšího skóre. Týnec v následujícím kole vyzve Uhlířské Janovice, zatímco Zdislavice zavítají na hřiště Teplýšovic.



Ohlasy k zápasu



FK Týnec
Radek Skála (hrající trenér FK Fercom Týnec nad Sázavou): „Ačkoliv jsme inkasovali gól, nutno přiznat opravdu krasný, s výkonem svých svěřenců jsem spokojený. Zaslouženě jsme zvítězili a po našem třetím gólu už se zápas dohrával jen z povinnosti."



Sestavy


Zdislavice
P. Klenot [-] - P. Bouček [-] , M. Lapáček [-] , J. Staněk [-] (46. D. Jankovský [-] ) , V. Müller [-] , M. Šanda [-] , L. Pecháček [-] , L. Moch [-] (65. R. Hamalčík [-] ) , M. Bárta [-] , T. Bouček [-] , J. Gregor [-]

FK Týnec
L. Vašák [-] - M. Radačovský [-] , D. Kopta [-] , F. Kopta [-] , O. Stejskal [-] (78. B. Vosička [-] ) , J. Horký [-] , J. Vavrek [-] , R. Orsák [-] , L. Víšek [-] , M. Mach [-] , M. Štambeský [-]

ŽK: 89. M. Lapáček .
Hráči zápasu: M. Radačovský .
Místo: TJ Zdislavice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Procházka Václav - HURYCH Lubomír, ŠAFRÁNEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.