Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak Průhonice deklasoval ve druhém kole Kondrac


Branky


5. L. Mezei , 11. Š. Vošta , 12. J. Veverka , 26. L. Mezei , 40. L. Mezei , 59. L. Mezei , 65. J. Kroh (p.) , 87. J. Slavětínský
0

Fotbalisté Spartaku Průhonice přijeli do Kondrace v roli papírového favorita, kterou více než potvrdili a ze hřiště Kondrace odjeli s hladkým vítězstvím. Spartak nasázel domácím osm gólů a již o poločase bylo jasné, že také zápas druhého kola dotáhne do zdárného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O osudu utkání rozhodlo zábavných pětačtyřicet minut

Kondrac své úvodní domácí utkání v novém ročníku Fair Credit 1.B třídy skupiny D absolutně nezvládla a již po necelé čtvrthodiny hry prohrávala rozdílem třídy, když se postupně v dresu Spartaku Průhonice prosadili Lukáš Mezei, Štěpán Vošta a Jan Veverka, kteří dokonale potrestali hrubé chyby domácích fotbalistů, kteří úvodní tři góly soupeři prakticky darovali.

 

Spartak Průhonice vedl rychle o tři branky a zbytek zápasu mohl dohrávat v naprostém klidu, šlo jen o to, aby jeho hráči na hřišti nezačali chodit, což se nestalo a ještě do konce prvního poločasu přidali dva góly, které totálně paralyzovaly nesoustředěné domácí hráče. Lukáš Mezei ve 26. minutě zvyšoval už na 4:0, aby poté pět minut před přestávkou dovršil třetím gólem hattrick.

Spartak Průhonice po přestávce nepolevil

Za stavu 5:0 vstupoval Spartak Průhonice do druhého poločasu s vědomím, že je rozhodnuto a zápas v naprostém klidu dohrát, což by mohlo domácím fotbalistům Kondrace mohlo pomoci k tomu, aby se pokusili útočit a vstřelit nějaký ten gól, jenže se tak nestalo a góly naopak padaly opět do domácí brány, kterou hájil bezmocný brankář Zdeněk Císař.

 

Lukáš Mezei toho neměl málo a ke svému hattricku ještě po téměř hodině hry přidal čtvrtý gól, na který vzápětí po necelých šesti minutách navázal Jaroslav Kroh. Ve zbytku zápasu už tempo zápasu logicky trochu opadlo, ale aby cesta Spartaku domů byla ještě o něco veselejší, tři minut před koncem střetnutí upravil skóre na konečných 8:0 přesnou střelou Jan Slavětínský.



Ohlasy k zápasu


Kondrac
Jiří Janouš - trenér Kondrace: „Byl to strašný zápas. Vstup do zápasu nám vůbec nevyšel, zatímco hosté se rychle ujali tříbrankového vedení a ve zbytku střetnutí byli naprosto uvolnění. Náš tým tvoří několik mladíků, pro které může být takováto facka přínosem. Musí si zvyknout na lepší soutěž a skvělé týmy, mezi které Spartak Průhonice samozřejmě patří. Kluci mají mou důvěru a na začátku soutěže nepodléháme žádné krizi."




Sestavy


Kondrac
Z. Císař [-] - M. Pavlíček [-] , P. Pavelka [-] , J. Pohorský [-] , M. Šanda [-] , J. Vítovský [-] (36. M. Chomát [-] ) , J. Ngo [-] (71. F. Sedláček [-] ) , J. Žirovnický [-] (66. O. Nedvěd [-] ) , P. Šanda [-] , D. Kubát [-] , F. Tichý [-]

Spartak Průhonice
D. Fišer [-] - O. Halbich [-] , P. Kotýnek [-] , J. Brázda [-] - D. Minha [-] , L. Žáčik [-] , J. Veverka [-] (71. J. Slavětínský [-] ) - Š. Vošta [-] (82. J. Přílepek [-] ) , J. Kroh [-] , L. Mezei [-] (60. D. Finlay [-] ) , Z. Kuneš [-]

ŽK: 46. D. Kubát , 51. P. Pavelka - 49. J. Kroh , 51. O. Halbich .
Hráči zápasu: L. Mezei .
Místo: TJ Kondrac. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Baroch Lukáš - HOLÝ Milan, LACINA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.