Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. D, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uhlířské Janovice deklasovaly na úvod soutěže Miřetice


Branky


0

Fotbalisté Miřetic opouštěli hřiště Uhlířských Janovic hodně skleslí a není se jim co divit, když během prvního poločasu inkasovali neuvěřitelných pět gólů a domů odjeli s debalkem 5:0. Naopak Janovice vykročily do nového ročníku Fair Credit více než dobře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas jako na horské dráze či kolotoči

Miřetice působily od úvodního hvizdu jako paralyzované, jako by jejich hráči snad ani nevěděli, že už jsou na hřišti a duchem ještě byli v kabině. Již v osmé minutě rozpoutal hotové peklo Denis Kulhánek, na jehož gól po dvaceti minutách navázal přesnou střelou Michal Veliký.

 

Zajímavostí je, že všechny góly padly po centrech z pravé strany, na kterého to zejména během prvního poločasu pořádně hořelo, což se potvrdilo ve zbytku prvního poločasu, v němž se během pouhých čtyři minut dvakrát prosadil hlavičkující Tomáš Wolf, a navázal tak na skvělou střeleckou formu z loňské sezóny.

 

Tomáš Wolf zvyšoval ve 41. minutě na 4:0, to však ještě nebylo vše. Aby toho pro Miřetice nebylo málo, za necelou minutu od rozehrání vstřelil pátý gól Daniel Randlíszek, který završil fantastický první poločas z pohledu Uhlířských Janovic.

Hráč z pole podržel Miřetice fantastickým výkonem

Druhý poločas už takovou ofenzivní smršť nepřinesl a ani to nebylo potřeba, protože Uhlířské Janovice si během úvodních pětačtyřiceti minut vytvořili obrovský náskok. Největší událost zápasu se odehrála po hodině hry, kdy zraněného brankáře Pavla Nováka nahradil Pavel Hájek. 

 

Pavel Novák dostal do choulostivých nepříjemný úder a místo něj se postavil do brány hráč z pole Pavel Jandák, který by klidně mohl být brankářem, protože ve zbytku zápasu svůj tým podržel několika fantastickými zákroky. Možná, že kdybych chytal od začátku, zápas by skončil bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Miřetice
Pavel Hájek - asistent trenéra Miřetice: „Z pěti branek jsme čtyři inkasovali po centrech z pravé strany a jeden po standardní situaci z rohového kopu. Soupeř byl důraznější v osobních soubojích a zaslouženě vyhrál. Přestože se druhý poločas už jen dohrával z povinnosti, domácí pokračovali v útočném snažení. Chybělo nám několik hráčů a v téhle sestavě jsme neměli šanci. Mile mě překvapil Pavel Jandák, který zabránil čtyřem gólům."



Sestavy


FK Uhlířské Janovice
P. Hromádka [-] - P. Boubín [-] , S. Hrbek [-] (60. M. Dotlačil [-] ) , M. Černík [-] , K. Zadražil [-] - M. Srba [-] , D. Randlíszek [-] (83. N. Marek [-] ) , D. Kulhánek [-] , M. Kopecký [-] - T. Wolf [-] , M. Veliký [-] (71. D. Marek [-] )

Sokol Miřetice
P. Novák [-] (65. P. Hájek [-] ) - T. Moudrý [-] , M. Filip [-] (46. K. Kopecký [-] ) , L. Kamarýt [-] , J. Hájek [-] , P. Jandák [-] , J. Jantač [-] , L. Macko [-] , P. Čáp [-] , K. Čáp [-] , M. Zajíc [-]

Hráči zápasu: T. Wolf .
Místo: FK Uhlířské Janovice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kuka Vladimír - SMOLKA Martin, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.