M. Grau 22. (vl.)
2:1p.
(1:0)
53. J. Majer
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:30

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cerhovice podruhé v řadě zvítězily na penalty


Branky


22. M. Grau (vl.) - 53. J. Majer
0

Cerhovice hrály ve středu odložené utkání z prvního kola s Tochovicemi, kde zvítězili po pokutových kopech, ale celý zápas tahali za kratší konec a brankář Altman předvádí výkony, kterými ničí soupeře. Do zápasu s Loděnicemi šli domácí, jako jasný favorit. Zápas však přinesl jen dvě branky a šlo se na pokutové kopy, ve který byli domácí šťastnější.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní gól Loděnic zajistil Cerhovicím vedení

Zápas nám nabídl souboj dvou dolišných týmů. Cerhovice vynikají svou přesnou a jistou kombinací a Loděnice svou přímočarostí. Domácí jasně ovládali utkání a určovali, jakým směrem bude zápas směřovat. První branka však byla celkem kuriozní, když si do vlastní branky vstřelil hostující obránce. Těžko říci zda ctěl hrát malou domů či poslat míč na roh. Buď jak buď se trefil přesně k tyči a poslal soupeře do vedení 1:0. Domácí sice byli lepším týmem, ale nedokázali proměňovat své šance, a tak nebýt vlastence soupeře šlo by se do kabin za bezbrankového stavu. 

Brzké vyrovnání a šlo se do penalt

Loděnice do druhé půle nastoupily s vysokou koncetrancí a bylo to znát od prvních minut, kdy zamáčkli soupeře na jeho polovinu a zhruba po deseti minutách druhého poločasu vyrovnali. O branku se postaral hostující obránce Jan Majer, který ve vápně ovládl vzdušný prostor a skóroval. Byla to jeho první branka v této sezóně a nutno říci, že důležitá, protože svému týmu tak zajistil minimálně jeden bod za remízu uhranou na hřišti soupeře. V tomto kole favorité body ztráceli body jak na běžícím pásu. O to víc domácí asi mrzí, že nezískali všechny body. Do konce zápasu však měli šance přesunout váhy utkání na svou stranu, ale naložili s nimi mizerně. Po závěrečném odpískání se šlo na pokutové kopy.

Cerhovice po druhé v řadě vítězem penaltového klání

Domácí byli při všech pokusech mnohem jistější. Proměnili všechny své penaltové pokusy narozdíl od soupeře, který se dvakrát mýlil a důležitý bod navíc tak putoval na stranu domácích. Kteří si v tabulce upevnili pozici v TOP čtyřce a stále hrají s nadějí o návrat do 1.A třídy.



Ohlasy k zápasu


Union Cerhovice
Tomáš Pergl: Škoda, že jsme nezískali ten bodík navíc. Šance jsme měli, ale důležité je, že neprohráváme.




Sestavy


Union Cerhovice
L. Altman [-] - L. Cibulka [-] , P. Procházka [-] , J. Zemánek [-] , R. Fulín [-] , J. Hnízdil [-] , K. Franěk [-] , P. Vintr [-] (13. T. Frydrych [-] ) , D. Lacina [-] , M. Pelikán [-] , T. Pergl [-]

AFK Loděnice
M. Miška [-] - M. Grau [-] , R. Kovač [-] , J. Křížek [-] , J. Prokop [-] - J. Majer [-] , J. Pospíšil [-] , M. Miška [-] , J. Šmíd [-] (61. J. Svárovský [-] ) - O. Mráz [-] , T. Herejt [-]

ŽK: 5. P. Procházka , 13. L. Cibulka , 37. T. Pergl - 22. M. Grau , 35. T. Herejt , 51. M. Miška , 90. J. Pospíšil .
Místo: Cerhovice. Počet diváků: 112. Rozhodčí: Krejsa Josef - HLAVNIČKA Martin, CÍLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.