1:2p.
(1:1)
13. T. Pergl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

1.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Tochovice - Cerhovice odložen


Branky


0

Duel 1. kola mezi stálými účastníky soutěže TJ Tochovice a Unionem Cerhovice byl odložen na 28.10. 2015 od 14.30 hodin. V tento sváteční den se tyto celky vskutku utkaly a očekávání byla velká. Souboj dvou týmů z první pětky tabulky jsme sledovali a sestavili jsme pro vás pravidelnou reportáž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli jasně lepším týmem, skóre však bylo nerozhodně

Cerhovice si na půdě Tochovic vyzkoušeli podobnou roli, jakou musel odehrát tým z Daekých Dušníků. Tedy roli spíše bránícího celku. Tochovice se na svého soupeře doslova vrhly a už v 10. minutě si pro kolmý pas došel Jiránek a poslal domácí do vedení 1:0. Pak se k přímému kopu dostali hosté. Centr, který letěl do vápna si našel hlavu Pergla a ten potvrdil svou střeleckou formu a vyrovnal. To se psala teprve třináctá minuta. V 35. minutě se domácí se mohli radovat podruhé, ale radost hráčům pokazil praporek pomezního rozhodčího, který signalizoval offside. Vývoj utkání pak poněkud zdivočel. Do konce poločasu se hrálo tzv. nahoru dolů a není divu, že hráči byli vyčerpaní už po úvodních pětačtyřiceti minutách. Branka však nepadla a poločasové skóre tedy zůstalo stejné - 1:1.

Skvělý Altman podržel svůj tým

Druhá půla začala, tak jak skončila ta první. Hrál se velmi útočný fotbal na obou stranách. Více ze hry však měli stále domácí, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou a většinu svých šancí dokázali zakončit. Byl to především skvělý hostující brankář, kdo držel svůj tým při šanci na nějaké body. Největší šance domácích přicházely v závěru zápasu. Nejprve v pětasedmdesáté minutě hlavičkoval domácí útočník, ale Altman vytáhl parádní robinzonádu a nepovolil změnu stavu. Ani ne o pět minut později se k míči dostal Ondřej Valta a z 20metrů napřáhl do šibenice. Jenže to by v brance nesměl stát Altman, který konečky prstů vytěsnil střelu mimo. I druhý poločas skončil remízou, a tak došlo na pokutové kopy.

Mužem utkání Lukáš Altman.

Pro domácí to nakonec vypadalo dobře, když hostující kapitán neproměnil hned první penaltu. Jenže pak přišel na scénu Lukáš Altman, který vychytal střelce Tochovic. Pak nastřelil břevno Valta a bod navíc získaly Cerhovice.



Ohlasy k zápasu



Union Cerhovice
Tomáš Pergl: Celý zápas jsme tahali za kratší konec. Lukáš nám dnes zařídil body.



Sestavy


SK Tochovice
V. Šimůnek [-] - J. Ivaník [-] , K. Teska [-] , P. Janát [-] , O. Valta [-] , K. Partika [-] , J. Jiránek [-] , V. Jaroš [-] , J. Lantora [-] , P. Ivaník [-] , D. Havrlík [-] (75. L. Vácha [-] )

Union Cerhovice
L. Altman [-] - R. Fulín [-] , J. Hnízdil [-] , D. Lacina [-] , F. Větrovský [-] (46. K. Franěk [-] ) , T. Pergl [-] , P. Procházka [-] , L. Cibulka [-] , M. Pelikán [-] , T. Frydrych [-] , J. Zemánek [-] (61. P. Vintr [-] )

ŽK: 43. P. Procházka , 81. D. Lacina , 83. L. Cibulka .
Místo: TJ Tochovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stránský Martin - HANÁK Leoš, ČECHMÁNEK ING. Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.