Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vladislav zvítězila v Náměšťi B zcela jasně


Branky


63. F. Tomek - 7. F. Macek , 11. P. Petz , 29. P. Vyletěl , 45. P. Vyletěl , 56. P. Petz , 68. K. Čihal , 84. M. Hort , 90. K. Čihal
10

Fotbalisté Náměšťě B si připsali proti Vladislavi v posledním podzimním zápase jasnou porážku 1:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté rozhodli již v první půli

Náměšť B přivítala na svém hřišti Vladislav. Náměšť B si v minulém kole připsala na vlastním hřišti výhru nad Hartvíkovicemi v poměru 2:1. Vladislav naopak opět ztratila, když nevyužil téměř hodinovou přesilovku v Nových Syrovicích a remizovala 2:2. V úvodním kole Vladislav zvítězila nad Náměšťí jednoznačně 5:1, takže Náměšť měla na vlastním hřišti co napravovat. Zápas se hrál za nevlídného fotbalového počasí.. Začátek utkání vyšel hostům naprosto skvěle. V 7. minutě dal vedoucí branku František Macek - 0:1. V 11. minutě pak přidal druhou branku Petr Petz a hosté tak měli skvěle rozehraný zápas. Domácí se do zakončení příliš nedostávali. Hosté byli naopak v koncovce přesnější a do konce prvního poločasu se ve 29. a 45. minutě dvakrát prosadil Petr Vyletěl, který stanovil poločasové skóre na 0:4.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase skóre ještě povyrostlo. V 56. minutě svou druhou brankou v zápase zvýšil na 0:5 Petr Petz. V 63. minutě alespoň snížil na 1:5 Filip Tomek. V 68. minutě se do střeleckých statistik zapsal také Karel Číhal a bylo to 1:6.  V 84. minutě byl také úspěšný Marek Hort a závěrečnou tečku za zápasem udělal v 90. minutě také dvougólový Karel Číhal _1:8.



Sestavy


FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice B
A. Štolfa [-] - M. Kašík [-] (46. J. Dohnal [-] ) , Š. Matoušek [-] (56. A. Drtílek [-] ) , M. Stachovič [-] , J. Eliáš [-] (78. T. Rabušic [-] ) , M. Kašík [-] , F. Tomek [-] (78. J. Vychytil [-] ) , A. Křivánek [-] , V. Kopuletý [-] , M. Veselý [-] , L. Vrba [-] (70. J. Pospíšil [-] )

TJ Vladislav
P. Otruba [-] - M. Chalupa [-] , F. Nováček [-] , V. Paločko [-] - M. Hort [-] , J. Slíva [-] (70. M. Tůma [-] ) , D. Veleba [-] (68. D. Ležák [-] ) , M. Nevoral [-] , F. Macek [-] - P. Petz [-] , P. Vyletěl [-] (46. K. Čihal [-] )

ŽK: 84. M. Hort .
Hráči zápasu: K. Čihal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOLÝ Petr - ADAMENKO Vasyl, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Hosté si to pohlídají a ve Vícenicích zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí budou bez dvou útočných es Krátkého a Svobody a výlamou si zuby na domácím branařovi.