Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vykradla Budišovice


Branky


13

Březová vyhrála o jednu branku v Budišovicích. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budišovice vedly o jednu branku

Budišovice ve svém druhé domácím zápase po sobě přivítalo mužstvo Březové, která v sestavě měla poprvé v sezóně svou brankářskou jedničku Hromadu.Hned v úvodu zápasu nedotlačil balon do sítě hostující Urbánek. Za chvíli měl dvě šance jakub Šuhajík. Jednou z voleje trefil obránce. Podruhé hlavičkoval do břevna. Budišovice se připomněly střelou Filipa Kotaly z dálky. Aktivita Březové byla odměněna prvním gólem, když se na střelu Urbánka marně natahoval gólman Plohák – 0:1. Domácím se podařilo ve 26. minutě srovnat, když přímý kop vyrazil před sebe brankář Hromada a Gelnar pohotově vrátil balon za jeho záda – 1:1. Za deset minut dokonce domácí skóre otočili, když se prosadil po individuální akci střelou k tyčce Stošek – 2:1.

Březová otočila

Březová vstoupila aktivně i do druhého poločasu. Po deseti minutách se dostal balon ke Kopýtkovi, který nechytatelně asi z dvaceti metrů poslal balon k levé tyči domácí branky. Po hodině hry se Březové podařilo skóre otočit, když Kříž poslal míč zpoza šestnáctky míč tentokrát k pravé tyči a Plohák se pro míč marně natahoval – 2:3. Březová byla aktivní i nadále. Do dvou příležitostí se dostal opět Jakub Šuhajík, ale dopadl stejně jako v prvním poločase. Jeden dravý průnik měl na kontě i Tomáš Křenek. Budišovice mohly vyrovnat z ojedinělé akce, když brankář Hromada vyběhl za míčem, u kterého byl dříve Kotala, který do vápna přihrál Večerkovi, jenž ale nezametl míč do prázdné brány. Březová pak už první výhru v sezóně uhlídala.

 

Budišovice jedou příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Budišov. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima st. (trenér): Zápas byl zpočátku vyrovnaný. Soupeř se dostal do vedení, ale nám se podařilo do konce polčasu otočit. Ve druhé půli na nás vlítli a dali nám dvě branky. My jsme mohli ještě v závěru z ojedinělé akce vyrovnat, ale nepodařilo se dostat míč do prázdné brány.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Natoupili jsme oslabeni opět, ale už jsme v brance měli gólmana Hromadu. Začátek byl z naší strany dobrým, dokonce jsme šli do vedení. Pak se domácím podařilo otočit. Ve druhé půli jsme byli lepší o otočili jsme to. Mylsím, že jsme o ten gól byli lepší a ty tři body jsme ubojovali. Musíme je nyní potvrdit příští kolo.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
D. Plohák [-] - D. Carbol [-] , R. Kubánek [-] , A. Mikovský [-] - D. Lupinski [-] (69. J. Trojek [-] ) , J. Kotala [-] , M. Večerek [-] , O. Gelnar [-] - F. Kotala [-] (85. T. Znášik [-] ) , L. Stošek [-] (77. P. Helštýn [-] ) , J. Zima [-]

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - . Urbánek [-] (72. M. Murín [-] ) , J. Kříž [-] , P. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] , R. Lichovník [-] , D. Kopytko [-] , M. Šustek [-] , D. Řehulka [-] , T. Křenek [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 30. R. Kubánek , 51. A. Mikovský - 75. R. Lichovník , 82. D. Kopytko . ČK: 89. A. Mikovský .
Hráči zápasu: J. Kříž , R. Lichovník .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PAVELEK Karel - HALFAR Jiří (N), LICHOVNÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Martin Pešek
Tip experta: výhra hostů

Březová zvítězí a odrazí se k lepším výsledkům a lepšímu umístění v tabulce, kde patří výše.

Tip: výhra domácích