3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl pro Vřesinu


Branky


12

Vřesina vyhrála o dvě branky nad Litultovicemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vřesina po poločase vedla o dvě branky

Souboj dosud neporažených týmů se uskutečnil ve Vřesině, kam zavitalo mužstvo z Litultovic. Vřesina byla v prvním poločase aktivnějším týmem. Domácí se dostali do vedení po deseti minutách, když hostující rohový kop se odrazil k Martinu Peškovi, který hru přenesl na Boháče, jenž předložil míč jak na zlatém podnose pro Bočka a ten neměl problém dostat míč do prázdné branky – 1:0. Po půlhodině hry unikl po pravé straně Boháč, který předložil balon Jiřímu Peškovi, jenž procedil brankáře Toporčáka – 2:0. Na tři nula mohl zvýšit před přestávkou Boháč, ale přestřelil branku. Hosté v prvním poločase se zmohli jen na centry do pokutového území, které spolehlivě stahoval Lampart.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločase byly Litultovice častěji na balonu, ale do žádně větší tutovky se nedokázaly dostat. Jen v 70. minutě ohrozila Lamparta střela Tesaříka k tyči, ale brankář domácích byl u míče včas. Vřesina naopak hrozila z brejků, které ale nedokázala dotáhnout do zdárného konce. Vypíchnout můžeme akci Boháče, která ale gólem neskončila. Třetí branka padla až třináct minut před koncem, když dlouhý aut Ondřeje Kociána našel Jiřího Peška, který obehrál obránce a zavěsil – 3:0. Litultovice snížili až v samém závěru, když po akci na jeden dotek zakončoval Tesařík po narážečce s Vaculíkem střelou k levé tyči – 3:1. 

 

Litultovice příští kolo hostí Dolní Životice, Vřesina jede do Budišovic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Martin Pešek (asistent kapitána): Byl to hodně těžká zápas, ale věděli jsme om co jde, co chceme hrát, a to jsme splnili na sto procent. Myslím si, že naše výhra je zasloužená. Soupeře jsme skoro k ničemu nepustili.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (vedoucí týmu): ak rád v podobných případech říkám: domácí utrpěli vítězství, my vybojovali porážku. Přestože jsme k utkání, a to opět zejména z důvodu značné absence, odjížděli s respektem a hlavou sklopenou, tak ze hřiště jsme odcházeli naopak s pocitem kvalitní hry a s hlavami vztyčenými. Soupeř dal dvě branky z brejků. Třetí, po naší trvalé převaze ve druhém poločase, z nešťastného závaru v pokutovém území. Ovšem ani poté jsme to nezabalili a alespoň v závěru skóre upravili zaslouženou brankou po krásné kombinaci. Bohužel nám tam padla pouze jedna, přestože šancí na vyrovnání bylo až do poslední minuty mnoho a po celý druhý poločas se domácí jen báli o výsledek a doslova nechtěli hrát fotbal. Výsledek tak rozhodně neodpovídá průběhu hry a já jsem s ní i přes porážku spokojený. Klukům s ohledem na okolnosti není co vytknout. Naopak! To soupeř nás o svých “papírových” kvalitách moc nepřesvědčil, zejména po stránce morální. Přestože vyhráli, vyděsili nás někteří domácí hráči svou až přílišnou a nenávistnou verbální i nonverbální agresivitou mimo hru samotnou. Pro nás holt výsledek není na prvním místě. Přesto soupeři k výhře gratuluji.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - J. Pagáč [-] , P. Boček [-] (65. T. Pientka [-] ) , M. Waszut [-] (60. O. Kocián [-] ) , M. Pešek [-] , J. Pešek [-] , V. Čech [-] (81. Z. Říha [-] ) , T. Mrázek [-] (89. M. Guřan [-] ) , M. Boháč [-] (90. J. Kučera [-] ) , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-]

TJ Sokol Litultovice
V. Toporčák [-] - T. Bartoš [-] , A. Džemla [-] (83. M. Hopp [-] ) , O. Adamčík [-] , J. Tesařík [-] , T. Veselý [-] , A. Vaculík [-] , P. Fiala [-] , J. Radek [-] , O. Doležel [-] , Š. Šťavík [-] (77. P. Hora [-] )

ŽK: 40. T. Mrázek , 75. J. Lampart , 76. T. Pientka - 27. J. Radek , 50. O. Doležel , 76. T. Veselý .
Hráči zápasu: P. Boček , J. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: DUDEK Rostislav - BINAR Patrik, MIGOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Vladimír Šenk
Tip experta: remíza

DUEL o první místo tabulky dle mého skončí remízou.

Tip: výhra domácích