3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2022 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vřesina rozhodla až po pauze


Branky


57. J. Pešek , 60. J. Pešek , 79. J. Pešek
12

Vřesina porazila Březovou o tři branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Vedoucí Vřesina si pozvala ke svému zápasu mužstvo z Březové. V prvním poločase fanoušci marně čekali na branku. První vážnější příležitost měli ve 13. minutě domácí, když Boháč vyzkoušel z dálky pozornost Hromady, který ale byl připraven. Na druhé straně vysunul Šustek Řehulku, který využil podklouznutí stopera, ale střílel jen vedle tyčky. Po dvaceti minutách přímý kop Jiřího Peška poslal nad bránu Boček. Za dvě minuty centr Mrázka poslal opět nad bránu Martin Pešek. Ve 24. minutě našel Vojtěch Kocián v náběhu Boháče, který zpoza šestnáctky nastřelil břevno. Březová zahrozila střelou Jakuba Šuhajíka. Po půlhodině hry centr Mrázka našel Jiřího Peška, jehož střelu Hormada vytěsnil na roh. Březová se pak připoměla výpadem Tomáše Křenka. Poslední šanci první půlě měl po centru Boháče Boček, jenž nastřelil pouze břevno a střelu Vojtěcha Kociána zblokovala obrana. 

Jiří Pešek dal tři góly

Ve druhém poločase se domácí dočkali první branky v 57. minutě, když výkop brankáře Lamparta prodloužil Boháč na Jiřího Peška, který v nájezdu překonal Hromadu – 1:0. Za tři minuty vysunul Martin Pešek za obranu svého bratra Jiřího, který prokázal své zkušenosti a nedal Hromadovi žádnou šanci – 2:0. Březová pak chtěla něco s výsledkem ještě udělat. Nebezpečně pálil Lichovník. Po standardce hlavičkoval do břevna Kříž a následnou dorážku poslal vedle Lichovník. Tvrdé střely měli Jakub Šuhajík s Šustkem. Třináct minut před koncem začala akce u Lamparta a dále pokračovala přes Ondřeje Kociána na Strakoše s Rončkou, který dále posunul na Boháče, jenž uvolnil Jiřího Peška, který dovršil hattrick – 3:0. Šanci na čestný úspěch pak zazdil i Martin Šuhajík. Vřesina tak po výhře získala pětibodový náskok v čele tabulky. 

 

Vřesina jede příští kolo do Stěbořic. Březová bude hostit Chuhelnou. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Ondřej Teichmann (vedoucí týmu): První poločas byl velice nervózní a na hře to bylo znát. Ve druhem poločasu byl začátek opět nervózní, ale následně jsme ze dvou brejku dali dva góly a zapas se trochu uklidnil a začali jsme hrát svou hru, ale hosté hráli velmi dobře a jednalo se o kvalitní utkání.

TJ Vítěz Březová
David Řehulka (obránce): Soupeř sice byl lepší na balonu, ale že by měl úplně převahu to určitě ne. Bohužel ve druhém poločase jsme dostali tři góly přes naší levou stranu. Ani čestný úspěch nám nebyl dopřán. Škoda, že jsme neproměnili nějaké šance, soupeř by určitě znervózněl.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Waszut [-] (83. J. Kučera [-] ) , J. Pešek [-] (86. P. Smolka [-] ) , M. Pešek [-] , T. Mrázek [-] (46. O. Kocián [-] ) , M. Boháč [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , P. Strakoš [-] , J. Pagáč [-] , V. Kocian [-] (75. M. Guřan [-] )

TJ Vítěz Březová
J. Hromada [-] - D. Řehulka [-] , M. Šustek [-] , P. Křenek [-] , M. Šuhajík [-] , J. Šuhajík [-] , J. Lichovník [-] (84. M. Murín [-] ) , T. Křenek [-] , O. Lodňánek [-] (70. T. Pecka [-] ) , J. Kostera [-] , J. Kříž [-]

ŽK: 34. J. Pagáč , 44. T. Mrázek , 57. M. Pešek - 43. M. Šustek .
Hráči zápasu: M. Boháč , J. Pešek , M. Pešek .
Počet diváků: 153. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - BINAR Patrik, MEIER Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 21:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 18:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24
Tomáš Holata

Expert: David Hertel
Tip experta: výhra domácích

Vřesina vypadá letos velmi silně a moc bodů ztracet nebude a doma už vůbec ne. Tady očekávám jasnou jedničku.

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 14:12

Tip: výhra domácích