P. Holeček 44. (p.)
1:3
(1:1)
5. K. Pros
47. V. Řehoř
84. P. John (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 14:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jesenice znovu vyhrála, Pustověty nadále bez bodu


Branky


44. P. Holeček (p.) - 5. K. Pros , 47. V. Řehoř , 84. P. John (p.)
20

Po nepovedeném zápase v Lužné mohli dát na úvodní kolo zapomenout fotbalisté Pustovět v domácím prostředí, ve kterém přivítali Jesenici. Ta se po prvním kole radovala z vítězství nad nováčkem soutěže z Janova a nyní chtěla přidat další body. Domácí Sokol se na startu soutěže nenachází v dobrém rozpoložení, což potvrdil i v tomto duelu a nadále je bez bodu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání do kabiny

Jesenice měla dobrý vstup do zápasu a hned v 5. minutě jednu z vytvořených příležitostí proměnil Pros - 0:1. Postupem času se hra srovnala a oba celky si vytvářely zajímavé příležitosti, skóre se však neměnilo. Pustověty se snažily o vyrovnání, kterého se nakonec dočkaly. Po nedovoleném zákroku v pokutovém území hostí ukázal sudí Vodrážka na značku pokutového kopu a Holeček nezaváhal - 1:1. Gól do kabiny rozhodl o tom, že první poločas nebude mít vítěze.

 

V závěru přišla pojistka

Začátek druhého dějství nabídl podobný scénář jako úvod první půle. S tím rozdílem, že Jesenice vsítila gól o něco rychleji. Hned ve 47. minutě se prosadil Řehoř a s Pustověty to nevypadalo dobře - 1:2. Vstup do sezóny si představoval Sokol zcela jinak a pokud bude chtít navázat na minulý ročník, ve kterém se nacházel v klidném středu tabulky, bude muset přidat. S postupem času ale hostujícímu celku začali docházet síly a toho mohli domácí využít.

 

Obrana Jesenice ale fungovala velmi dobře a když se domácí přes kompaktně hrající obranu soupeře dostali, byli vystaveni buď do ofsajdu nebo jim v cestě stál stoper Mutínský. Čas plynul a Pustověty stále hrály do dobře zformované obrany, bohužel pro Sokol bez výsledku. V poslední desetiminutovce vsadil domácí celek vše na jednu kartu a otevřel zadní vrátka. Toho využil Pros, který utekl a v šestnáctce byl nedovoleně zastaven brankářem Benešem. Druhá penalta v zápase, tentokrát pro hosty, skončila gólem kapitána P. Johna - 1:3. Poslední minuty si hosté pohlídali a mohli se radovat z cenného vítězství. Domácí mají naopak nad čím přemýšlet.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Zápas se soupeřem, se kterým se nám dlouhodobě nedaří. Bohužel ani toto utkání nebylo výjimkou. Když se nadřeme před koncem první půle na vyrovnání, hned z kraje druhého poločasu opět inkasujeme. S přibývajícími minutami jsme byli čím dál více frustrovaní a zbytečně jsme po mém zaváhání dostali i třetí branku. Hostující tým zaslouženě zvítězil a my musíme zvednout hlavy do dalších bojů.

FC Jesenice
Petr John, kapitán: Do zápasu nám chybělo několik hráčů, co hrají stabilně v základní sestavě, ale museli jsme si s tím poradit. Do utkání jsme dobře vstoupili a šli do rychlého vedení. První poločas byl celkově vyrovnaný, se šancemi na obou stranách. Na konci půle po faulu zahrávali domácí penaltu a bylo vyrovnáno. I druhý poločas byl vyrovnaný, nám se znovu podařilo rychle dát gól a znovu jsme vedli. Postupem času nám začaly docházet síly, ale Pustověty se nedokázaly prosadit přes naší zformovanou obranu. Ke konci zápasu utekl Pros, vybojoval penaltu a odskočili jsme na rozdíl dvou branek. V závěru jsme si vedení pohlídali, domácí už nic neměli a my jsme spokojeni se třemi body v druhém zápase po sobě. Všichni hráči si sáhli na dno, rozhodla bojovnost celého týmu.



Sestavy


TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] (80. M. Hanuš [-] ) , M. Šimon [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , P. Hovorka [-] (70. F. Kratochvíl [-] ) , P. Holeček [-] , R. Truksa [-] , T. Elznic [-] , T. Volráb [-]

FC Jesenice
P. Flajšingr [-] - V. Řehoř [-] , D. Kapoun [-] (85. R. Kalaj [-] ) , K. Pros [-] , T. Horvát [-] (22. T. Nistor [-] ) , J. John [-] (85. R. Bešík [-] ) , P. John [-] , M. Kovář [-] , D. Halámek [-] , J. Mutínský [-] , T. Váňa [-]

ŽK: 83. M. Beneš , 90. F. Kratochvíl - 44. P. John , 61. V. Řehoř .
Hráči zápasu: K. Pros .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - TVRZ Marek, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Pustověty mají dle mého lepší a silnější tým, proto všechny tři body zůstanou tam.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

domácí musí po nevydařeném startu do soutěže zabrat

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích