M. Tvrz 6.
M. Tvrz 74. (p.)
M. Tvrz 90.
3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas Městečka s Kněževsí rozsekl hattrickem Tvrz


Branky


6. M. Tvrz , 74. M. Tvrz (p.) , 90. M. Tvrz - 33. T. Šíma , 70. T. Šíma
18

Po vyrovnaném utkání v Lišanech sehrálo Městečko další podobný, nyní proti Kněževsi. Ani hosté neměli v prvním kole klidný zápas, ale dramatickou přestřelku s Řevničovem zvládli. I ve vzájemném duelu to vypadalo dlouho na remizu, ale v poslední minutě rozhodl nejen o svém hattricku, ale především o výhře Ohnivce kanonýr Marek Tvrz.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kněževes našla odpověď

Městečko do zápasu vstoupilo velmi dobře a hned v 6. minutě šlo do vedení. Z levé strany si našel Šnídlův centr ve vápně Tvrz a otevřel skóre - 1:0. Šnídl byl dalším hráčem, který rozvlnil síť, ale radost domácích zhatil zdvižený praporek pomezního sudí. Další obrovskou šanci na domácí straně měl autor první branky, ale samostatný nájezd měl vítěze jménem Procházka. Kněževes se představila s velezkušenou stoperskou dvojicí, vedle sebe rozdával radost Plaček a Hertl. Tato dvojice kralovala ve vzduchu a domácí zkušené duo jen ztěží překonávali.

 

Protiútoky byly silnou zbraní hostujícího celku. Kněževes má tyto akce nacvičené a nejen v tomto zápase to bylo znát. Při jedné takové se po nahrávce Šímy objevil v dobré příležitosti Vrábík, ale Abraháma nepřekonal. V další typické kněževeské akci se role hráčů vyměnila a Vrábík našel přesným míčem Šímu, ten pláchl domácí obraně a po půl hodině bylo po samostatném nájezdu srovnáno - 1:1. Do kabiny se tak šlo za nerozhodného skóre.

Tvrz znovu rozhodl

Do druhého poločasu vstoupili dobře domácí hráči, kteří si vytvořili tlak. Hostující defenziva ale snahu Městečka přečkala. Z dálky to zkoušel Šnídl, ale na zkušeného Procházku si nepřišel. Kněževes se postupně dostávala více do hry a získávala herní převahu. A byla odměněna. V 70. minutě vyhrál Vrábík hlavičkový souboj, odražený míč se dostal k Šímovi a ten zavěsil - 1:2. O čtyři minuty později zmizel z tváře hostí úsměv. Po nastřelené ruce sudí Strouhal ukázal na značku pokutového kopu. Ten na sebe vzal Tvrz a srovnal - 2:2.

 

Kněževes stejně jako Městečko měla i další šance, ale konkrétně Vršecký s Vrábíkem ztroskotali na dobře chytajícím Abrahámovi. Na druhé straně se několikrát zapotil i Procházka. Už se zdálo, že zápas skončí nerozhodně, ale opak byl pravdou. Otcovský ve svém věku ukázal, že má síl na rozdávání i v závěru zápasu. Utekl po pravé straně, poslal centr do vápna a Tvrz z úhlu hlavičkou zařídil, že tři body zůstanou v Ohnivec aréně - 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Ohnivec Městečko
Stanislav Jansa, trenér: V zápase bylo znát naše domácí prostředí, ve kterém jsme chtěli potvrdit body z venku. Měli jsme do zápasu dobrý vstup a po centru šli brzo do vedení. Byli jsme v první části poločasu lepší, vytvářeli jsme si šance, ale další jsme už neproměnili. Kněževes se postupně dostávala do hry a hrozila především z protiútoků, kdy po jednom takovém vyrovnala. Ve druhém poločase dominovali brankáři, oba měli hodně práce. Utkání už vypadalo na remizu, ale v poslední minutě po centru Otcovského udeřil z úhlu Tvrz a my bereme všechny body. Byl to těžký zápas, Kněževes byla v obranné činnosti silná ve vzduchu, kombinačně to ale na soupeře šlo. S výhrou samozřejmě panuje spokojenost.

FK Kněževes
Jan Plaček, obránce: V obou týmech nastoupilo proti sobě několik zkušených hráčů. Městečko mělo lepší vstup do zápasu a šlo rychle do vedení. My jsme celkově dobře bránili a hrozili jsme z brejků, po jednom takovém jsme vyrovnali. Do druhé půle na nás soupeř nastoupil, vytvořil si tlak, ale my jsme ho ustáli a postupně jsme byli lepším týmem na hřišti. Šli jsme do vedení, o které jsme ale po nastřelené ruce a penaltě přišli. Vypadalo to na remizu, ale v poslední minutě domácí po centru rozhodli o své výhře. Celkově to byl vyrovnaný, remizový zápas, ve kterém vyhrál šťastnější.



Sestavy


SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Loder [-] , M. Tvrz [-] , J. Vician [-] , P. Šnídl [-] , O. Kolísek [-] , T. Linhart [-] (46. L. Majba [-] ) , R. Otcovský [-] , J. Urban [-] , J. Kučera [-] (66. M. Telvák [-] ) , T. Heger [-]

FK Kněževes
P. Procházka [-] - J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , T. Šíma [-] , M. Miksa [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] (83. J. Kříž [-] ) , R. Hertl [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 31. T. Heger - 12. J. Kříž , 77. R. Čihař , 79. R. Hertl .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - GEBHART Aleš (N), ČIHAŘ Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Velmi těžké, mohlo by padat poměrně dost branek, ale vítěze tento duel nepozná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích