1:3
(1:1)
10. J. Hula
59. P. Kindl (vl.)
75. P. Holeček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první body zvládly Pustověty


Branky


27. D. Roušavý - 10. J. Hula , 59. P. Kindl (vl.) , 75. P. Holeček
18

Pustověty se k zápasu dostavily pouze v jedenácti lidech, o to těžší je čekal úkol. Naopak Lišany se konečně sešly a v boji o první body měly patřičnou výhodu. Domácí ale tento plus nevyužili, hostující Sokol se semknul a po nevydařeném startu soutěže si dokráčel pro první vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nerovný terén byl znát

Utkání se hrálo na nerovném a tvrdém hřišti, na které si oba celky musely zvykat. Paradoxně postupem času dělalo větší problémy právě domácímu celku. Hosté, byť přicestovali pouze v jedenácti lidech, hýřili odhodláním urvat z tohoto nelehkého utkání první body. A to se jim od samého začátku dařilo. V 10. minutě se po rohovém kopu prosadil J. Hula - 0:1. V další zajímavé příležitosti se objevil po povedeném nákopu Matějovského za obranu Holeček, ale těsně před brankářem neumístil míč mezi tři tyče.

 

Lišany úvodní branka zaskočila, i tak ale měli domácí na nohou vyrovnání. Chybu v rozehrávce ale nepotrestal po chytré ulici Haiflera ve skluzu Mutinský. Ve 27. minutě už bylo vyrovnáno. Hostující defenziva doslova zaspala přímý kop Mutinského, který ve skluzu uklízel podél gólmana Roušavý - 1:1. Krátce po vyrovnávací brance se v gólovce zjevil Peták, ke kterému prošel míč ve vápně přes několik hráčů, ale Z. Řepka jeho střelu přečetl a předvedl důležitý zákrok. Stejně jako v závěru poločasu, kdy Peták našel v ideální pozici Holečka, ale lišanský kapitán svůj tým podržel.

 

Pustověty to urvaly

Druhý poločas odstartovala kuriózní branka, ve které zahrál obrovskou roli stav hrací plochy. Nahrávka Kindla skočila Z. Řepkovi těsně před nártem, lišanský brankář míč netrefil a hosté se mohli radovat z branky zadarmo - 1:2. Zápas se nadále odehrával převážně mezi vápny, kdy se stále oba celky praly se skákajícím míčem na tvrdém povrchu. V 75. minutě z tlaku Petáka na bránícího hráče těžil Holeček, který svůj samostatný nájezd procedil přes Z. Řepku - 1:3. Zbytek utkání nabídl snahu domácího celku o zvrat, hosté ale bojovali a utkání dotáhli do vítězného konce.

 



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Zápas jsme si nezasloužili vyhrát. Konečně jsme se sešli na zápas v lepším počtu lidí a doufali v první body. I když jsme prohrávali, tak nás zdobila bojovnost, která nyní chyběla. Pustověty si dobře přebraly naše rozdílové hráče a měli jsme problém udělat nějakou souvislou kombinaci. Blahopřeji soupeři a my nesmíme přemýšlet negativně. Přeci jen jsou za námi pouze tři zápasy.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: I s absencí několika důležitých hráčů, navíc pouze v jedenácti lidech, se nám povedlo zvítězit. Nutno podotknout, že jsme měli velkou dávku štěští, ale v konečném zhodnocení jsme byli lepším týmem. Všichni to na hřišti odmakali a zaslouží pochvalu. Doufám, že nám výhra zvedne sebevědomí do dalších zápasů.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , L. Hanzl [-] (71. T. Kříček [-] ) , J. Hildebrand [-] , V. Mutinský [-] , D. Roušavý [-] (89. J. Jankovič [-] ) , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , P. Ledvinka [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , M. Šimon [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , V. Bičovský [-] , P. Holeček [-] , F. Kratochvíl [-] , T. Elznic [-] , M. Hanuš [-]

ŽK: 29. V. Mutinský , 71. J. Feher - 59. P. Matějovský , 73. M. Šimon .
Hráči zápasu: T. Elznic , P. Holeček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Brožek Tomáš - BREJNÍK Aleš, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: remíza

V Lišanech si myslím, že se body budou dělit.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích