Pustověty narazily ve Mšeckých Žehrovicích


Branky


10. P. Jindra , 36. J. Elsnic , 62. J. Elsnic - 26. M. Hranai
23

Dva poslední zápasy odehráli fotbalisté Pustovět pouze v jedenácti lidech a zvládli je vítězně. Další krok a cenné body mohli přidat ve Mšeckých Žehrovicích. Domácí ale byli proti, napravili nepovedený výkon z pohárového utkání a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remiza domácím nechutnala

Vstup do zápasu měl lepší domácí celek, který svého soupeře do ničeho nepustil. Za svou aktivitu byl odměněn po deseti minutách. Zázvorka vypíchl nahrávku Hovoroky, míč se dostal k Elsnicovi a ten poslal do náběhu Jindru. Ten se uvnitř šestnáctky zasekávačkou zbavil bránícího hráče a střelou na přední tyč, kterou ještě tečoval navrátivší se obránce, otevřel skóre - 1:0. Vedení mohl navýšit po Zázvorkově nahrávce mezi obranu Věprovský, který byl sám před Benešem, ale střela mu zřejmě i díky podmáčenému terénu nesedla a gólmanovi příliš práce nenadělala.

 

Vyrovnat mohl v největší šanci hostí Elznic, ke kterému doputoval do dobré pozice míč po ose O. Hula a následně Hranai, ale jeho pokus z mírného úhlu zlikvidoval Dvořák. Mšecké Žehrovice měly převahu, ale slabší chvilku si vybral kapitán domácích. Elsnic ve snaze vypíchnout protihráči míč poslal omylem do náběhu za obranu Hranaie, který doslova propálil Dvořáka - 1:1. O deset minut později bylo vedení zpátky na domácí straně. Centr Bondareva z pravé strany doputoval na zadní tyč, kde byl nikým nehlídaný Elsnic - 2:1. To bylo vše, co první polovina nabídla.

Zbytečné vyloučení v závěru

Druhý poločas nabídl podobný scénář jako ten první. Velkou šanci měly Pustověty, ale jejich útočné snažení zastavil zdvižený praporek pomezního sudí, i tak by si ale s Hranaiem poradil domácí brankář. Další branka padla po hodině hry. Beneš nahrával míč na stopera, který ale nezvládl na mokrém terénu zpracování, míč odskočil k Elsnicovi a ten šancí nepohrdl. Postupoval na brankáře, udělal mu kličku a navýšil vedení - 3:1. Nasazení kapitána do útoku se tak ukázalo jako velmi dobrý nápad trenéra.

 

Pustověty se snažily o kontaktní branku a nebylo k ní daleko. Domácí tým si vybral slabší úsek zápasu, čehož chtěl Sokol využít. Blízko ke gólu měl po Hranaiově centru na zadní tyč Elznic, ale chybělo mu pár kroků, aby uklidil míč do odkryté svatyně. Ani další příležitost, ve které se hnali hosté dva na jednoho neskončila gólem. Závěr zápasu pak nabídl červenou kartu pro Petra, který si mohl počínat opatrněji a nedovoleným zákrokem tak pár minut před koncem trochu zbytečně oslabil svůj tým nejen v závěru utkání, ale i do dalšího kola.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Jan Zíka, trenér: Po pohárové porážce v Lišanech jsem po hráčích chtěl, aby utkání, které jsme odchodili, napravili. Vstup do zápasu jsme měli dobrý, Pustověty jsme do ničeho nepustili. Podařilo se nám vstřelit gól, ale soupeři jsme nabídli vyrovnání. Poté ale zavelel kapitán dvěma góly k obratu. Poslední dvacetiminutovku jsme zlenivěli a nechali hrát soupeře. Jinak jsme za těžkých deštivých podmínek podali dobrý výkon a tři body jsou super. Bohužel jsme si nedokázali pohlídat situaci, ze které v závěru dostaneme červenou kartu. Stalo se a příští kolo se pojedeme porvat o body do Senomat.

TJ Sokol Pustověty
Michal Beneš, brankář: Prohráli jsme s velmi kvalitním týmem, který mohl branek přidat i více. Prestože se nám povedlo vrátit se do zápasu, tak jsme vzápětí opět inkasovali. Třetí gól pak zápas definitivně rozhodl. V závěru jsme z náznaků šancí nic nevytěžili, a tak zůstavají body ve Mšeckých Žehrovicích.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
M. Dvořák [-] - P. Jindra [-] (85. M. Sammer [-] ) , J. Elsnic [-] , L. Věprovský [-] , M. Bondarev [-] , J. Volf [-] , O. Zázvorka [-] (75. K. Uher [-] ) , J. Hejna [-] , J. Kolek [-] , P. Petr [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - P. Matějovský [-] , M. Peták [-] (55. M. Hanuš [-] ) , M. Šimon [-] , O. Hula [-] , J. Hula [-] , V. Bičovský [-] , M. Hranai [-] , F. Kratochvíl [-] (46. P. Holeček [-] ) , T. Elznic [-] , P. Hovorka [-]

ŽK: 84. L. Věprovský - 5. F. Kratochvíl , 35. V. Bičovský , 73. J. Hula , 80. M. Hanuš . ČK: 87. P. Petr .
Hráči zápasu: J. Elsnic , M. Bondarev .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - KOZÁK Lubomír, VODRÁŽKA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2022 21:56
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Žehrovice mají kvalitní tým, doma zvítězí.