Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tápající Kněževes dostala šestku od Senomat


Branky


78. V. Kyncl - 6. J. Vávra , 36. R. Hůla , 50. J. Vávra , 62. J. Vávra , 79. L. Vrbata , 88. L. Mácha
22

Kněževes se hledá. Poslední zápasy nejsou to pravé ořechové a domácí to moc dobře ví. Nyní museli změřit sílu s velmi kvalitními Senomaty. Trápení Kněževsi dobře hrající Berani prodloužili a konečných šest branek mohlo být pro domácí ještě milosrdným výsledkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance

Pokud chtěla Kněževes zlomit šňůru nepovedených výkonů, musela se na hostující celek hrající v dobré formě velmi dobře připravit. Hned v 6. minutě ale šly do vedení Senomaty. Špatný přízemní odkop Šefary do středu hřiště, odkud přišla klíčová nahrávka za obranu na Vávru a ten před Procházkou se zakončením nezaváhal - 0:1. Vyrovnat mohl Plaček, který dostal míč za obranu, ale před Hornofem neprodal své bohaté zkušenosti a slabým zakončením odmítl vyrovnání. Hosté si vytvářeli brankové příležitosti, ale v koncovce to chvilkami nebylo ono. Buď zasáhl Procházka nebo Senomaty doplatily na špatnou finální fázi.

 

Domácí měli problémy zejména s nebezpečným útočným duem Vávra a R. Hůla, přes které šla většina akcí. Ve 36. minutě hosté vedení navýšili. Znovu si vybral slabou chvilku Šefara. Kněževes rozehrála odkop od branky nakrátko, míč se dostal k domácímu zadákovi, který poslal nahrávku mezi Procházku a R. Hůlu. Senomatský snajpr byl u míče rychleji, píchl si jej kolem brankáře a druhý gól byl na světě - 0:2. V kabině Kněževsi bylo rozhodně o čem mluvit.

Jeden gól byl málo

Jestli chtěli domácí se zápasem něco udělat, chtělo to vstoupit do druhé půle rychlou kontaktní brankou, která by soupeře zaskočila. Stal se přesný opak a po pěti minutách přišel další úder. Znovu to byl Šefara, který slabou nahrávkou na Procházku poslal do běhu Vávru. Ten nájezd na brankáře proměnil a donutil domácího beka ke střídání - 0:3. I Kněževes se dostávala do příležitostí, Kejla s Plačkem ale úspěšní nebyli, a tak přišel pro domácí další trest. Po hodině hry přišla další nahrávka mezi obránce a Vávra střelou přes Procházku přidal svůj třetí gól - 0:4.

 

V 67. minutě vyvolal emoce zákrok Hornofa, který na hranici vápna srazil domácího útočníka. Za brankáře se stihl ještě dostat Špidra a možná i proto přišla jen žlutá karta. To se nelíbilo domácím, jejich emoce ocenil sudí Brejník žlutou kartou udělenou kapitánu Vrábíkovi. O necelých deset minut později to konečně domácím vyšlo a i oni se gólově prosadili. Hornof odkopem našel na středu hřiště Vrábíka, který poslal levačkou přesný míč za obranu na Kyncla. Ten si míč idálně přijmul a podél Hornofa vstřelil jediný gól svého týmu - 1:4.

 

O minutu později ale udeřili zase hosté. Mácha poslal přesný pas do pravé lajny, odkud putoval míč do šestnáctky. Tam se odrazil k Vrbatovi a sváteční střelec uklízel do odkryté svatyně - 1:5. Poslední senomatské slovo měl kapitán Mácha. Dvě minuty před koncem napřáhl levačkou ze střední vzdálenosti a stejně jako v minulém utkání jeho pokus zapadl přesně za tyč - 1:6. Senomaty si tak připsaly snadné vítězství, Kněževes by měla na svých výkonech zapracovat, rozhodně je co zlepšovat.

 

Galerie od Štefana Ferencze.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Jan Plaček, útočník: Senomaty byly lepší a zaslouženě vyhrály. My jsme jim nabídli po třech hrubých chybách tři góly. V poločase, kdy jsme prohrávali o dvě branky, jsme si řekli, že se zápasem zkusíme něco udělat. Výsledkem toho bylo, že jsme dostali další gól.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Zasloužené vysoké vítězství, Kněževes mohla dostat i více branek. Dostávali jsme se lehce za její obranu a v prvním poločase jsme dost šancí ještě neproměnili. Paradoxně mohl soupeř vyrovnat, ale svou ojedinělou šanci nevyužil. Za našeho čtyřgólového vedení nastal sporný moment, kdy se na hranici vápna srazil brankář s útočícím hráčem a naštěstí viděl jen žlutou kartu, což vyvolalo na hřišti emoce. Soupeři jsme nabídli po vlastní chybě gól, ale poté jsme dva další přidali a utkání jsme dohráli. S celkovým výkonem jsem spokojený. Chvilkami jsme se přizpůsobovali hře soupeře, což je škoda.



Sestavy


FK Kněževes
P. Procházka [-] - J. Vrábík [-] , T. Kejla [-] , L. Malafa [-] , M. Šefara [-] (52. L. Lenner [-] ) , M. Miksa [-] (70. J. Kříž [-] ) , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] , J. Vršecký [-] , V. Kyncl [-] , P. Čihař [-]

SK Senomaty
J. Hornof [-] - M. Komín [-] , R. Trešl [-] , J. Vávra [-] , M. Hudák [-] , L. Vrbata [-] (85. J. Šnídl [-] ) , J. Kodeš [-] (85. M. Sailer [-] ) , L. Mácha [-] , D. Hůla [-] , M. Špidra [-] , R. Hůla [-] (85. D. Skřivan [-] )

ŽK: 65. J. Vršecký , 67. J. Vrábík , 72. T. Kejla - 27. R. Hůla , 67. J. Hornof , 72. J. Vávra , 90. M. Hudák .
Hráči zápasu: J. Vávra , R. Hůla , L. Mácha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Brejník Aleš - BREJNÍK Viktor, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Kněževes se zatím hledá a myslím si, že to tady nebude jinak. Senomaty zatím ukazují, že jsou celkem v pohodě a zvítězí.