3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2022 10:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Poslední desetiminutovka vzala Janovu vítězství


Branky


22

V neděli přivítala zavidovská rezerva na domácím hřišti Janov. Hosté se v soutěži ukazují ve velmi dobrém světle, stejně jako domácí rezerva. Oba celky to v tomto utkání potvrdily a blízko k výhře měli právě hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách

Od začátku se hrál z obou stran útočný fotbal. Do první šance se dostali domácí, kdy Krejčí a následně D. Štiller vyprášili rukavice gólmana Melče střelami zpoza vápna. Zavidovské poté zase dvakrát podržel Týče, nejprve proti střele z blízkosti od M. Bradáče, poté proti rohlíčku z rohu vápna od Zusky. Ten poslal po centru do šance Kaila, ale ani on nemířil přesně.

 

Gólů se fanoušci dočkali až po půl hodině hry. Zuda na polovině hřiště zastavil rozvíjející se akci Janova a uličkou poslal do úniku Sekyru. Ten místo střely ještě vracel nepřesně míč před branku. Ten nakonec propadl na zadní tyč k D. Štillerovi, který ho vrátil před bránu a Vanicky se hlavou nemýlil - 1:0. Do půle měl Zavidov ještě tři slibné střely, které však nenašly cíl.

Janov vedení neudržel

Druhá půle začala šancí čerstvého Korčáka, který prošel přes dva hráče, ale místo nahrávky volil střelu do brankáře. Následně se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Po dlouhém míči ze zadních řad utekl po křídle Konvalinka a centroval před bránu, kde se prosadil Houda - 1:1.

 

Zavidovští byli jako opaření a Janov trestal. O devět minut později se nepohodl brankář Týče se stoperem Pšeničkou, když ani jeden nezabránil míči z kopačky Konvalinky letícímu za obranu. Ten propadl opět k Houdovi a ten vstřelil druhou branku v zápase - 1:2.

 

Domácí pak přišpendlili Janov na jeho polovině. Šanci na srovnání měl Korčák a po něm M. Šíma, ale oba trestuhodně zakončili. Dočkali se až po rohovém rohu, kdy se míč odrazil k P. Šímovi, který mířil přesně k tyči - 2:2. Po srovnání zahrozili zase hosté. M. Bradáč prošel domácí obranou, obešel i brankáře Týčeho, ale z úhlu trefil pouze tyč.

 

Typicky remizový zápas nakonec rozhodl Korčák, ten se opřel do míče levačkou zpoza vápna a překvapil Melče, kterého míč přeletěl - 3:2. Zavidovská rezerva tak nakonec slavila vítězství, které se nerodilo vůbec snadno.

 

Galerie od Lukáše Ilberga + vlastní.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, člen týmu: První půle byla z naší strany celkem dobrá. Do druhé pak ale nastoupíme, jakoby jsme měli vše už v kapse a naprostou nezodpovědností dovolíme Janovu otočit zápas. Nakonec jsme tři body ukopali, ale výkon z druhé půle se již nesmí opakovat.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Bohužel jsme na zápas přijeli jen v jedenácti lidech, takže nám bylo jasné, že to nebude vůbec lehké. Ke konci zápasu se potvrdilo nedáš - dostaneš, ale za bojovný výkon našeho týmu jsem rád a věřím, že další zápasy budou jenom lepší.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
V. Týče [-] - M. Havel [-] (46. R. Samson [-] ) , M. Havel [-] (46. T. Korčák [-] ) , J. Křivohlavý [-] , D. Štiller [-] , R. Vanický [-] , M. Krejčí [-] , M. Zuda [-] , M. Dvořák [-] , E. Pšenička [-] , A. Sekyra [-] (46. P. Šíma [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , F. Houda [-] , M. Marhevský [-] , J. Kail [-] , V. Zuska [-] , R. Sattler [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , J. Koukal [-]

ŽK: 23. E. Pšenička , 77. M. Zuda , 90. M. Krejčí - 19. R. Sattler .
Hráči zápasu: T. Korčák , M. Zuda - F. Houda , V. Zuska .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BLOKEŠ Ondřej, JASANSKÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra hostů

Do zápasu dáme opět srdíčko a zvítězíme.