Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:00

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Závěr bohatý na góly zvládl Janov


Branky


18

Janov přivítal na svém hřišti Řevničov, který příliš bodů zatím neposbíral. A právě to byl cíl Sparty do dalšího utkání, ve kterém se ale postavila silnému Sokolu, který je ve svém prostředí velmi nepříjemným soupeřem. Vítězství nakonec urvali domácí a v závěru se diváci rozhodně nenudili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zuska zařídil vedení

Zápas začal šancí Řevničova. Konkrétně to byl Kočí, který utekl po levé straně, ale jeho střele na zadní tyč chyběla přesnost. Na hostující straně se neujal ani střelecký pokus Přibyla z nadějné pozice. V 10. minutě se poprvé měnilo skóre. Přetažený centr z levé strany doputoval až na kopačku Sattlera, který posunul do vápna na Konvalinku. Jeho střela byla zblokována, míč se ale odrazil k Zuskovi, ten se obtočil kolem svého strážce a prostřelil Tomeše - 1:0.

 

Janov měl i další příležitosti a měl jich více než hosté. Ti místy bojovali s místním terénem, na který je domácí Sokol zvyklý a to mu hrálo do karet. Roubík poslal do úniku Konvalinku, ten dokázal udělat kličku brankáři, ale odkryté zařízení netrefil. Zuska byl dalším, kdo rychlého útočníka domácího celku poslal do šance, ale Konvalinka neměl při zakončení dobře seštelovaná mířidla. A jelikož se neujaly ani střelecké pokusy Roubíka a Zusky zpoza vápna, první polovina další branku nenabídla.

Gólová dvacetiminutovka

Druhá polovina nabídla podobný obraz hry s tím rozdílem, že začaly padat góly. Chvíli si na ně ale diváci museli počkat. Řevničov to zkoušel zpoza vápna, ale střelecké pokusy postrádaly přesnost. Druhá branka přišla v 70. minutě. Odkop z obranných řad mířil pouze na Kaila, který elegantně z prvního dotyku připravil samostatný nájezd pro Konvalinku. Následovala klička Tomešovi a úklid do prázdné branky - 2:0. O dvě minuty později ale přišli hosté s odpovědí. Fujera dostal po kombinaci s Murčem a Kočím míč mezi obránce a velmi chytrým obloučkem překonal Melče - 2:1.

 

Janov zanedlouho znovu odskočil Řevničovu na rozdíl dvou branek. Melč na nic nečekal a přímý kop z poloviny hřiště zahrál nejlépe, jak jen mohl. Rychlá a přesná rozehrávka za obranu na rozběhnutého Konvalinku, po které následoval výběh Tomeše. Řevničovský brankář ale těsně před janovským útočníkem promáchl míč a gólové zakončení do prázdné branky bylo pouhou formalitou - 3:1.

 

Janov přidal pojistku, Konvalinka vedl míč kolem šestnáctky a našel vedle sebe postaveného Kaila, který uklízel do prázdné. K údivu domácích ale vyletěl praporek sudího laika nahoru a branku sudí Strouhal neuznal! Definitivní klid mohl z přímého kopu přidat Roubík, ale povedený pokus zastvilo břevno. Poslední minuty se Sparta snažila se zápasem ještě něco udělat a po rohovém kopu se ji to také podařilo. Centrovaný míč od praporku našel Kočího, který zadělal na závěrečné drama - 3:2. Domácí Sokol ale vyrovnání Spartě nedovolil, a tak body zůstaly doma.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas probíhal naším klasickým způsobem. Spousta neproměněných šancí v prvním poločase, poté zbytečný stres ke konci zápasu, který jinak probíhal relativně v pohodě až do momentu, kdy nám nebyl uznaný regulérní gól na 4:1. Řevničovu se povedlo snížit a pak se to kvůli tomu akorát zbytečně hrotilo do konce zápasu. Naštěstí tři body zůstaly doma.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Zápas, ve kterém jsme potřebovali vyhrát. První poločas jsme prospali, druhý už to bylo lepší, ale takový výkon je na tři body prostě málo.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (90. M. Marhevský [-] ) , R. Sattler [-] (59. F. Houda [-] ) , L. Roubík [-] , A. Alijevič [-] (46. J. Koukal [-] ) , J. Kail [-] (70. M. Dohnal [-] ) , V. Zuska [-] , V. Kinter [-] , J. Koukal [-] , J. Kloub [-] , J. Melč [-]

SK Sparta Řevničov
P. Tomeš [-] - M. Tóth [-] , M. Beneš [-] , L. Vait [-] , P. Suchý [-] - L. Přibyl [-] (37. D. Jun [-] ) , M. Kočí [-] , J. Husák [-] , J. Murčo [-] - J. Fujera [-] , V. Kapr [-] (70. O. Hanzlík [-] ) -

ŽK: 34. L. Roubík - 56. J. Fujera , 84. P. Tomeš , 90. M. Beneš .
Hráči zápasu: L. Roubík , R. Konvalinka - J. Murčo .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - BENDA Milan (N), PESL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip experta: výhra domácích

Janov je doma silný a zvítězí těsně o jednu branku. Tipuji 3:2 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích