Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řevničov se favorita nezalekl, ze Senomat ale body nezískal


17

Další velmi těžké utkání čekalo na hráče Řevničova. Sparta potřebuje bodovat a na hřišti Senomat ji čekala velmi těžká písemka. I ta se ale dá napsat, což hosté ukázali především v prvním poločase, kdy favorita přehrávali. Do druhé půle se ale domácí probudili a došli si pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řevničov se favorita nezalekl

Senomaty za sebou mají dobrý zápas proti zavidovské rezervě, na který chtěly navázat. Výkon z prvního poločasu tomu ale úplně neodpovídal. Berani se na hřišti místy hledali, jejich hra byla nesoustředěná a zřejmě si mysleli, že se Řevničov porazí sám. Naopak Sparta byla při chuti a znovu ukázala, že chce a potřebuje sbírat body. Hosté ovládli první poločas, ve kterém svého soupeře a favorita utkání dokázali přehrát a vypracovat si více šancí. Do vedení se dostali hned v 9. minutě, když se po rohovém kopu hlavou prosadil nikým nehlídaný Kočí - 0:1.

 

O svůj náskok ale Řevničov přišel docela rychle. Po čtvrt hodině hry se prosadil po pravé straně Vrbata, přišel centr do vápna a Žebrakovský znovu stál tam, kde měl - 1:1. Senomatský útočník při absenci Vávry ukazuje, že je mužem na správném místě a tým se na jeho góly může spolehnout. Řevničov mohl zanedlouho strhnout znovu vedení na svou stranu, samostatný nájezd ale Kočí napálil do Zajíce, který zaskočil mezi třemi tyčemi. Že zkušený brankář chytat rozhodně nezapomněl, to dokázal i při dalším zakončení Kočího, tentokrát z úhlu. První poločas i přes větší aktivitu hostí vítěze nenabídl.

Úplně jiné Senomaty

Druhý poločas po bouřce v domácí kabině byl o poznání mnohem lepší. Právě Berani postupem času diktovali tempo, byli častěji na míči a v ohrožení kolem hostující šestnáctky. Po jednom takovém obléhání se dostal míč k Hudákovi, který napřáhl zpoza vápna a s pomocí teče Fujery skončil míč u pravé tyče - 2:1. O chvíli později po akci z pravé strany opět Žebrakovský uklidil míč za záda Peterky a řevničovské naděje pomaličku zhasínaly - 3:1.

 

Senomaty pustily v závěru zápasu po vlastních chybách soupeře do dvou vyložených šancí. Z jedné takové prostřelil Husák domácího brankáře a dvě minuty před koncem základní hrací doby zadělal na závěrečné drama - 3:2. Stejný hráč se objevil v gólovce znovu, ale místo vyrovnání netrefil z nadějné pozice branku. Definitivní uklidnění přišlo v poslední minutě, kdy samostatný únik proměnil opět Žebrakovský - 4:2. Řevničov ani dalším dobrým výkonem body nezískal, za svůj předvedený výkon se ale Sparta rozhodně nemusí stydět a do dalších bojů má na čem stavět



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Týče, asistent trenéra: Hrozný první poločas! Jakoby neproběhla nějaká předzápasová příprava. Od první minuty si každý dělal, co chtěl a kde chtěl, bez odpovědnosti. Jen díky impotenci hostů v koncovce a našemu gólmanovi jsme zůstali do druhého poločasu ve hře. Zlepšenou druhou půlí, která už z naší strany snesla přísnější měřítko, jsme zápas otočili. Vyzdvihnout mohu jen našeho brankáře a poslední dobou produktivitu Žebrakovského.

SK Sparta Řevničov
Jan Fujera, útočník: Měli jsme velké množství šancí. Opět jsme nebyli horší než soupeř, ale nejsme schopni proměnit pět stoprocentních šancí.



Sestavy


SK Senomaty
A. Zajíc [-] - D. Hůla [-] , R. Hůla [-] , L. Vrbata [-] (60. J. Šnídl [-] ) , J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , M. Špidra [-] , M. Komín [-] , L. Žebrakovský [-] , R. Trešl [-] (70. M. Sailer [-] )

SK Sparta Řevničov
- M. Tóth [-] , T. Bohatý [-] , J. Sedlák [-] (66. D. Jun [-] ) - O. Hanzlík [-] (60. L. Přibyl [-] ) , M. Kočí [-] , J. Fujera [-] , J. Murčo [-] - J. Husák [-] , V. Kapr [-] (76. J. Smutný [-] ) - M. Beneš [-] , J. Peterka [-]

ŽK: 71. M. Komín - 28. J. Fujera , 68. L. Přibyl , 70. M. Kočí , 77. M. Tóth .
Hráči zápasu: A. Zajíc , L. Žebrakovský .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - VÁVRA Jakub (N), BOBÁK Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Dva týmy z opačných konců tabulky, jasná jedna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích