0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Korčák sestřelil hattrickem Pavlíkov


Branky


17

Zavidovská rezerva už dala zapomenout na sezónu, kdy se potácela na spodku tabulky a její výkony byly nevyrovnané. Nyní je to úplně jiný tým, který je každému soupeřem a body nerozdává zadarmo. Naopak je často bere, což ukázalo béčko Zavidova v Pavlíkově, který si připsal další nepovedený zápas a už není zdaleka tak suverénní jako na začátku sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš, dostaneš

Pavlíkov vstoupil do zápasu lépe, hrál více na míči a dostával se do šancí. V té první se ocitl mladíček Hekl, ale ve stoprocentní šanci mířil do připraveného Krause. Poté hlavičkoval po centru nad veterán Čech. Když selhal Hekl i v další šanci, začal se obraz hry měnit. Po půl hodině hry Korčák poslal míč do lajny na Dvořáka, ten mu míč vrátil přesným centrem do šestnáctky, kde se zavidovský kanonýr prosadil - 0:1.

 

O tři minuty později hostující rezerva vedení navýšila. Mladíček Křivohlavý obral o míč váhajícího Čecha, pláchl obraně a naservíroval před prázdnou branku pro Korčáka, kterému stačilo už jen nastavit placírku - 0:2. Domácí byli jako opaření. Hned po rozehrávce ztratili míč, získal ho Sekyra, který vysunul Zudu. Ten chtěl míč centrovat před bránu, míč mu ale sjel po kopačce a mířil na branku. Překvapený brankář Mašek si ho i přes své letité zkušenosti srazil do branky a s Pavlíkovem to nevypadalo dobře - 0:3. Za tohoto stavu se šlo do kabin.

Pavlíkov bez odpovědi

Druhá polovina začala vyrovnanou hrou, ale na obou týmech bylo znát, že už se zápas spíše dohraje. V 56. minutě ztratil domácí obránce zbytečně míč a Korčák šel sám na Maška. Přesnou střelou k tyči završil svůj hattrick a bylo po zápase - 0:4. Více šancí utkání nepřineslo, hosté drželi míč na svých kopačkách, domácí zase vědomi si velkého rozdílu už příliš snahy na zvrat neměli, a tak se museli smířit s další porážkou.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Pavlíkov
František Kalaš, záložník: Zápas začal docela otevřeně. Měi jsme více ze hry, ale neproměnili jsme tři tutovky. Po první inkasované brance jsme úplně odpadli a během pěti minut dostali další dvě. Pak už bylo po zápase. Druhý poločas se neodehrál v dobrém tempu.

FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Za předvedený výkon musím kluky pochválit. Se štěstím jsme přečkali prvotní tlak Pavlíkova, kdy jsme klidně mohli o dva góly prohrávat. Pak se nám ale povedla blesková pětiminutovka, kdy jsme vstřelili tři góly a to domácí úplně položilo. Je třeba na tento výkon navázat.



Sestavy


SK Pavlíkov
V. Mašek [-] - M. Škrlant [-] (46. F. Podhorský [-] ) , O. Vávra [-] (34. J. Koc [-] ) , P. Čech st. [-] (51. J. Jiroušek [-] ) , D. Řezáč [-] , J. Erben [-] , L. Hekl [-] , O. Polcar [-] (77. O. Kraus [-] ) , F. Kalaš [-] , L. Polcar [-] , A. Bureš [-]

FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - T. Diepold [-] , M. Dvořák [-] , M. Horvát [-] , D. Štiller [-] , A. Sekyra [-] (64. M. Havel [-] ) , E. Pšenička [-] (76. V. Bohuslav [-] ) , M. Zuda [-] , J. Křivohlavý [-] (76. M. Šíma [-] ) , J. Hvězda [-] (70. T. Urban [-] ) , T. Korčák [-]

ŽK: 54. A. Bureš - 35. T. Korčák , 40. M. Zuda , 44. E. Pšenička , 78. M. Havel .
Hráči zápasu: T. Korčák , E. Pšenička , A. Kraus .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STROUHAL Jiří - ZELENKA Daniel (N), ŠTILLER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: František Kalaš
Tip experta: výhra domácích

Po třech špatných zápasech se musíme chytit a zvítězit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích