4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 10:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olešná prolomila domácí prokletí


Branky


20

Olešná měla obrovskou motivaci k vítězství. Pokud by Pustověty porazila, připsala by si první domácí vítězství. Sokol chtěl prokletí Pásovky prodloužit a pokusit se na hřišti soupeře urvat nějaký ten bod. To se hostujícímu celku nepovedlo a dovolil Olešné hladkou výhru. Hattrickem se v utkání blýskl Jakub Černý, čistým kontem zase brankář Václav Fiedler.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Na okresní poměry kvalitní hřiště nabídlo opatrný vstup do zápasu z obou stran. Jako první zahrozili po deseti minutách hosté, ale domácí brankář přečetl hru a včasným výběhem nedovolil změnu skóre. Na druhé straně zahrozil jako první střelou zpoza vápna J. Procházka, ale mířil pouze do Beneše. Na zápas si moc diváků cestu nenašlo a ten, kdo přišel, tak se dočkal první branky po půl hodině hry. Zpoza vápna se do míče opřel Černý a jeho tečovaný pokus skončil za bezmocným Benešem, který se natahoval marně - 1:0.

 

O pár minut později mohly Pustověty vyrovnat. Obrovský závar po rohovém kopu museli s vypětím všech sil hasit bránící hráči a domácí tak nepříjemnou a nepřehlednou situaci ve své šestnáctce přežili bez újmy. Sokol šel za vyrovnáním, ale proti povedenému zakončení byl Fiedler s povedeným zákrokem. Na dobrý zákrok svého kolegy odpověděl Beneš neménně dobrým zákrokem po střele Černého. Už se zdálo, že se skóre do konce poločasu nezmění, ale v závěru přišel klasický gól do šatny. J. Procházka přiťukl míč Černému, ten se prohnal kolem bránícího hráče a křížnou přízemní střelu uklidil přímo za tyč - 2:0.

Pustověty nenašly odpověď

I druhý poločas nabídl podobný začátek jako ten první. Na první šanci se nějakou tu minutu čekalo a když přišla, byl z toho rovnou gól. R. Polášek našel centrem z pravé strany hlavu svého parťáka ze stoperské dvojice Hlavsy a ten v náběhu nedal do protipohybu Benešovi žádnou šanci - 3:0. Sokol stále nic nevzdával, ale proti další obrovské šanci hostí byl znovu domácí gólman. Olešná mohla přidat další branku znovu po ideální nahrávce J. Procházky, ale Vodrážka se obrovské šance zalekl a odmítl gól.

 

Poslední desetiminutovka nabídla v jejím začátku obrovskou šanci na druhé straně. J. Hula poslal uličku do vápna na Černého, ten připravil míč na zlatém podnose svému spoluhráči, jehož zakončení z hranice malého vápna bylo trestuhodně slabé a Fiedler si tak s klidem sebral míč do svých rukavic, které v tomto zápase dobře lepily.

 

Olešná si domácí vítězství užívala a nejvíce asi Kýzl, který byl u míče za šestnáctkou rychleji než Beneš, píchl si kolem něj míč a místo zakončení do prázdné branky chtěl ještě akci vyšperkovat a nahrát Černému na hattrick. Ten byl jeho myšlenkou překvapen a z tutovky nebylo nic. I tak se Pásovka ještě jednou radovala. Kýzl vyslal do úniku Vodrážku, který z levé strany nabral rychlost a pod sebou našel Černého, který se přeci jen hattricku dočkal a do prádzné branky neměl problém skórovat - 4:0. V posledních momentech mohl skóre korigovat Bičovský, ale po ideálním zaseknutí ve vápně poslal míč šajtlí těsně mimo.

 

Olešná se tak dočkala vůbec prvního domácího vítězství v této sezóně, Pustověty naopak po několikáté vyšly naprázdno a sezóna pro ně není zatím vůbec úspěšná.

 

Zdroj: facebookové stránky FC Olešná, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


FC Olešná
František Itner, vedoucí týmu: Dnes jsme byli konečně efektivní a odčarovali prokletí domácích zápasů této sezony.

TJ Sokol Pustověty
Petr Hovorka, defenzivní záložník: Zápas jsme si prohráli víceméně sami, kdy jsme soupeři hned v první půli jeden gól připravili a druhý dali po šťastné teči. Nám se zase povedlo nedat gól pomalu z brankové čáry a netrefit spoustu finálních nahrávek. Druhý poločas jsme hráli už z otevřené obrany. Pár šancí to přineslo, ale bohužel jsme neproměnili žádnou. Problém v nepřesnosti bohužel přetrval a otevřenou obranu potrestala Olešná ještě dvěma góly.



Sestavy


FC Olešná
V. Fiedler [-] - A. Hlavsa [-] - J. Černý [-] - - P. Kýzl [-] , J. Bařtipán [-] (69. V. Zadnevulytsia [-] ) , R. Polášek [-] , P. Bučák [-] , K. Ivančík [-] , T. Vodrážka [-] , R. Jiránek [-] (80. Z. Kandler [-] ) , J. Procházka [-]

TJ Sokol Pustověty
M. Beneš [-] - T. Černý [-] , P. Matějovský [-] , M. Peták [-] , M. Šimon [-] , O. Hula [-] (15. F. Kratochvíl [-] ) , J. Hula [-] , M. Hranai [-] , P. Hovorka [-] , T. Elznic [-] , V. Bičovský [-]

Hráči zápasu: V. Fiedler , J. Procházka , A. Hlavsa , J. Černý .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Fejfar Jakub - JASANSKÝ Petr, KOZÁK Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 23:46
Redakce Rakovník

Expert: Stanislav Jansa
Tip experta: výhra domácích

Olešná potřebuje zabrat. Pustověty mají úzký kádr a myslím si, že to domácím vyjde.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:37
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:53

Tip: výhra domácích