Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 14:30

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Konvalinka si dělal ze senomatské obrany dobrý den


20

Velmi zajímavé utkání se dalo čekat od vzájemného střetnutí Senomat s Janovem. Oba dva celky jsou ofenzivně laděné a mají dobrou sezónu. První poločas ovládli hosté, kteří si vytvořili luxusní třígólový náskok. Domácí ale zvládli během čtvrt hodiny ve druhé půli srovnat, po vlastní chybě ale pustili Sokol znovu do vedení a nováček soutěže už se o vítězství znovu připravit nenechal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Konvalinka řádil

Pokud byli senomatští hráči upozorňováni na největší zbraně Janova, tak asi svého trenéra příliš neposlouchali. Hned v 5. minutě poslal Melč míč za obranu, který si hrudí přiťukl Konvalinka do běhu, prohnal se mezi dvěma bránícími hráči a samostatný nájezd proměnil - 0:1. Úvodní dvacetiminutovka se blížila ke svému konci a Zuska ze středu hřiště poslal míč mezi obránce. Ofsajdovou past si pohlídal Konvalinka a zkušeně poslal míč kolem bezmocného Hornofa - 0:2.

 

O tři minuty později to se Senomaty nevypadalo vůbec dobře a Konvalinka se radoval z hattricku. Tentokrát to byl Kail, který nahrál janovskému kanonýrovi a ten propálil Hornofa potřetí - 0:3. Janov do svého soupeře bušil dál. I když domácí přeskupili své řady, pořád se do zápasu jen dostávali. Další příležitost měl Kail, kterého domácí brankář vychytal. Další náznaky šancí měl uvnitř vápna Konvalinka se Zuskou, ale skóre se neměnilo.

 

A to ani na druhé straně po rohovém kopu, po kterém netrefil míč ideálně Špidra. Hostující obraně zatápěl R. Hůla, který posílal do šestnáctky nebezpečné míče, ale senomatská defenziva další změnu skóre nepřipustila. První poločas tak měl jasného vítěze a především svého hrdinu, kterým byl autor hattricku Konvalinka.

Rychlé vyrovnání body nepřineslo

V kabině Senomat muselo být rušno. Ale nutno říci, že poločasový proslov pomohl a do druhého poločasu vyběhl úplně jiný tým. Hned ve 48. minutě sváděl souboj ve středu hřiště R. Hůla, který posunul míč na Hudáka. Ten do něj práskl ze střední vzdálenosti a krásnou ranou rozvlnil síť - 1:3. O deset minut později se na pravé straně uvolnil R. Hůla, poslal centr do vápna, kde v náběhu udeřil hlavou Žebrakovský - 2:3. O dvě minuty později bylo vyrovnáno! R. Hůla znovu z pravé strany poslal míč za obránce na Žebrakovského, který prokázal klid v zakončení a nedal Melčovi šanci - 3:3.

 

Čtvrt hodina stačila domácímu celku na vymazání třígólového manka a psychická výhoda byla rázem na jeho straně. Berani měli i další příležitosti, ale buď je zradila koncovka nebo míč skončil v Melčových rukavicích. Netrvalo dlouho, Senomaty svou gólovku nevyužily a přišel trest. Janov se stále udržoval na pozoru a byl za to odměněn. Kinter se na obranné polovině dostal před Kotrče, zmocnil se míče a krásnou uličkou našel na hranici vápna Zusku. Ten si připravil míč a zakončením podél Hornofa vrátil svému týmu vedení - 3:4.

 

Čas plynul a Senomaty otevřely obranu. Janov příležitostný tlak a nával svého soupeře ustál a v 81. minutě využil otevřených vrátek. Melč poslal do úniku Zusku, který postupoval na Hornofa. Místo zakončení zvolil nahrávku na Konvalinku a ten uklízel do prázdné branky - 3:5. Divoký výsledek se změnil ještě jednou. V samotném závěru udeřil Sokol ještě jednou. Kail se dostal do vápna a pod sebou našel dobře postaveného M. Bradáče, který nekompromisně poslal míč do sítě - 3:6.

 

Velmi zajímavý a dramatický zápas začal lépe pro Janov, který díky Konvalinkovi získal luxusní náskok. Klobouk dolů před Senomaty, které dokázaly ve druhém poločase během čtvrt hodiny srovnat. Poté ale vlastní chybou nabídly Janovu možnost skórovat a Sokol neodmítl. Nováček soutěže přidal další dva góly a ukázal, že se s ním musí počítat. Kdo si na tento zápas našel cestu, rozhodně nemohl litovat.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Před zápasem jsem upozorňoval na Konvalinku a jeho rychlost. Bohužel jsme si tohoto hráče nepohlídali a dal nám hned tři góly. Po těch jsme pak museli překopat sestavu. Druhý poločas jsme začali velmi dobře, během čtvrt hodiny jsme dokázali vyrovnat. Místo toho, abychom přidali čtvrtý gól a soupeře to položilo, tak jsme po vlastní chybě inkasovali. Poté jsme hráli vabank, otevřeli jsme obranu a Janov přidal další dva góly. Dá se říci, že nás porazil jeden rychlý hráč. Obrovská škoda, že jsme po skvělém vyrovnání nepřidali další branku, která by nám hrozně pomohla.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Máme obrovskou radost z vítězství, bohužel jsme totálně zaspali druhý poločas a udělali z toho dramatický zápas. Výhodou je, že nás většina má za outsidery, takže k tomu můžeme tak i přistupovat.



Sestavy


SK Senomaty
J. Hornof [-] - J. Kodeš [-] , L. Mácha [-] , M. Hudák [-] , M. Špidra [-] , M. Komín [-] , A. Polcar [-] (73. J. Šnídl [-] ) , R. Trešl [-] (20. F. Kotrč [-] ) , R. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] , L. Vrbata [-]

Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (82. R. Sattler [-] ) , J. Koukal [-] , M. Bradáč [-] , L. Roubík [-] , F. Houda [-] , J. Kail [-] , V. Zuska [-] (89. M. Dohnal [-] ) , T. Roubík [-] (70. J. Koukal [-] ) , V. Kinter [-] , J. Melč [-]

ŽK: 23. J. Kodeš , 89. M. Hudák , 90. M. Špidra . ČK: 90. J. Kodeš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERVENÝ Jan - ŽEMLIČKA Josef, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 12:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 05:42
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 23:46
Redakce Rakovník

Expert: Stanislav Jansa
Tip experta: výhra domácích

Tady by to měla být jednička. Janov má stejně jako Senomaty kvalitní tým, ale rozhodne zkušenost.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 21:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 18:37
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 13:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 08:06

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 06:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2022 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 16:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 09:53

Tip: výhra domácích