0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:00

20.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Znojmo dál jede na vítězné vlně


Branky


8

Jarní počasí fotbalu konečně přálo a soutěž MSFL čekala konečně kompletní porce zápasů, tentokrát 20. kola. V jednom z utkání si Znojmo odvezlo tři body ze hřiště posledních Vítkovic a dál na jaře vítězí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Ze začátku zápasu se hrálo spíše ve středu hřiště, ale hned v 9.minutě se Putu pokusil ohrozit domácí branku, ale domácí gólman Murín byl nachystaný.

Domácí Vítkovice byly povětšinou zalezlí na vlastní polovině a hostům se nedařilo jejich obranu překombinovat.

K prvnímu gólu nakonec vedla až standardní situace. Hosté se prosadili ve 36.minutě po rohovém kopu, na který nejvíce naskočil MICHAL SUCHÝ a otevřel skóre - 0:1.

A do poločasu nezůstalo jen u jednoho gólu. Další standardka pomohla. Z ní byl z poloviny domácí části hřiště míč přetažen, navrácen do středu vápna, kde si opět nejvýše naskočil MICHAL SUCHÝ a bokem k brance umístil míč přesně k zadní tyčce - 0:2.

Do kabin tak odcházeli hosté s vedením 2:0 v zádech.

Druhý poločas bez branek

Domácí fandové toužili, aby jejich fotbalisté dali alespoň jednu branku, ke které byli asi nejblíže v 79.minutě, ale těsně netrefili branku.

Ke gĺu jim nepomohlo ani čtyřminutové nastavení, a tak na jaře jsou stále bez bodu, bez vstřelené branky a beznadejně poslední.

Naopak hráči Znojma jsou v tabulce jara na 2.místě za Kroměříží - oba týmy všechny 3 duely na jaře vyhrály.



Ohlasy k zápasu


MFK Vítkovice
Martin Hloch: Musíme nyní jít zápas od zápasu, nemyslet moc dopředu a hlavně věřit ve vlastní schopnosti. Musíme řešit jen výkon a nasazení každého hráče jak v tréninku tak v zápase. Nevzdáváme se, pokud bude i sebemenší naděje budeme za ní bojovat, slova majitele klubu zatím hráči Vítkovic nenaplňují.




Sestavy


MFK Vítkovice
R. Murin [-] - R. Chylek [-] (56. F. Zouhar [-] ) , J. Vrbka [-] (56. L. Raab [-] ) , J. Bystřičan [-] , J. Krela [-] (32. J. Tamajka [-] ) , M. Richtár [-] (76. M. Repa [-] ) , D. Zogata [-] , P. Stanimirovič [-] , D. Vadnov [-] , E. Aririerisim [-] , M. Burgo [-]

1. SC Znojmo FK
F. Škugor [-] - D. Putu [-] (46. L. Lukčo [-] ) , . De [-] , D. Ledecký [-] (67. A. Kartišovs [-] ) , M. Suchý [-] , M. Kilibarda [-] (46. F. Pálfi [-] ) , D. Ouattara [-] (86. N. Baaloul [-] ) , O. Prágr [-] , S. Ivanovič [-] , P. Bartůněk [-] , A. Trajkovič [-]

ŽK: 43. J. Bystřičan .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: DEDEK Vojtěch - PROSKE Zbyněk, DUDEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Petr Duda
Tip experta: výhra hostů

Znojmo poslední zápasy ukazuje kvalitu. Proto formu potvrdí i ve Vítkovicích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů