0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:15

23.kolo, MSFL , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Baníku se s Hlučínem rozešlo bez branek


Branky


7

Velikonoční 23. kolo MSFL přineslo další zajímavé duely o důležité body. Počasí nedovolilo nastoupit hráčům Rosic, kteří svůj duel s béčkem Slovácka odkládají. Šlágrem kola byl jistě souboj béčka Baníku s Hlučínem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Baník před zaplněnou tribunou na Bazalech přebral krátce po výkopu aktivitu, ale územní a kombinační převahu nedokázal zúročit. I když byl několikrát balón ve vápně, vždy chyběl krok nebo větší důraz a přesnost.

Hlučín byl postupně zatlačen do defenzívy, z ní však podnikal nebezpečné výpady. A v 34. minutě mu to málem přineslo úspěch, Hrubý se však po hlučínském kontru Zajíčkovým pokusem o lob překvapit nenechal.

Body se dělily

Ve druhém poločase přišly další šance domácích, během krátké chvilky zakončovali Svozil a Smékal, ale největší příležitost spálil Marek Jaroň, který v 79. minutě po zasekávačce ve vápnu centroval na malé vápno a po teči jednoho z hlučínských hráčů balon líznul tyčku.

Baník tak svou převahu gólově nezúročil a na druhý Hlučín i nadále ztrácí čtyři body.



Ohlasy k zápasu


FC Baník Ostrava B
Milan Chalupa - trenér: Věděli jsme o kvalitách Hlučína i způsobu jeho hry. Hru v poli jsme zvládli velmi dobře a kdyby se hrálo na umělecký dojem, byli bychom spokojeni. O bodech se však rozhoduje v předbrankovém prostoru. Před vlastní brankou jsme obstáli a těší nás nula vzadu. V ofenzivní části pokutového území se nám dařilo dostávat do šancí, bohužel jalová produktivita nás stála výsledek i body. Je to škoda, zasloužili jsme si vyhrát.




Sestavy


FC Baník Ostrava B
M. Hrubý [-] - D. Smékal [-] , Z. Říha [-] , J. Svozil [-] , D. Stoklásek [-] , A. Provazník [-] (52. . Reteno [-] ) , M. Jaroň [-] , D. Holaň [-] (64. D. Látal [-] ) , P. Jaroň [-] , S. Muhammed [-] , R. Zálešák [-]

FC Hlučín
O. Kolenko [-] - T. Buchvaldek [-] , V. Kolaska [-] , O. Moučka [-] (81. M. Šindler [-] ) , A. Zajíček [-] (81. V. Wala [-] ) , D. Mládek [-] , D. Smékal [-] , R. Plesník [-] , M. Praus [-] (68. J. Ptáček [-] ) , D. Tomšů [-] , D. Hasala [-]

ŽK: 80. J. Svozil , 89. . Reteno .
Počet diváků: 375. Rozhodčí: Lukašík Petr - MACRINEANU Jiří, SILNÝ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Václav Horyna

Expert: Jirka Koláčný
Tip experta: výhra hostů

Hlučín je dle mého názoru největším favoritem na postup. Ostrava ztratila minulé kolo ve Zlíně a Hlučín na jejím hřišti zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza